• Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Sjetite se samo rjesavanje titule na Ruji pretprosle sezone kad je Rijeka dominirala tekmomLox

Da, to je ta jedna jedina utakmica. Fraer je tu treću sezonu...
  • Fatos Beqiraj
    175
    nije danas za gledat kako sta funkcionira
  • Bruh
    1.1k
    umjetnost obmane
  • Jay
    2.7k
    Crni Arbere bravo, ali svejedno ti ostani u svlačionici. Da je malo pametniji imali bi 0:3 na poluvremenu, ali dobro je i ovo.
    Sad treba preživjeti festival ciganluka, izležavanja i traženje penala. Kontra će sjevnut, ali ne smijemo nasjedat na provokacije jer oni su jedino tu opasni
  • Benito
    1.3k
    Bravo za gol ali svejedno bi te izvadio momentalno
  • Filip85
    777
    Dinamo ce danas pomesti boljsevike kao V. stajaci sdrug IV. proletersku na KupresuDe Oliveira

To je još bila CL, V.stajaći je imao svoje dane ponosa i slave u Podravini...
  • Crni86
    15.3k
    Zajc se spusta na poziciju sestice dok se misko onda dize nesto vise. To djeluje za sad dobro.

Uz hoxhu meni danas dosta los moris. Sve odluke su mu bile lose od onog suta na pocetku kad ima na 16 metara samog covjeka na povratnoj do lopti u sredinu koje smo izgubili par puta. Malo se spustit na zemlju treba.

Sergi za sad top. Nema nikakvog respekta prema srbinu koji je trebo dobit crveni za onaj lakat.

Ljubo mi je duznik malo ostao. Vise energije sam ocekivao od njega. Makar kuzim da je tu ugl zbog presinga i okomitosti. Ostali sve okej.
  • hardek
    6.3k
    Ja bi mijenjao Lisicu odmah, voli se on zaletit grlom u jagode a sudac mu sigurno nece oprostit
  • Fatos Beqiraj
    175
    Bakrar umisto lisice
  • Boycie
    3.4k
    Imali smo 2 zicera u prvom poluvremenu, ne pamtim kad smo tako zadnji put na skoljci. Razlika u kvaliteti je ocigledna, ovo bi bila tragedija ne sacuvat pobjedu.
  • NoSkillan
    106
    sad ce barcelona odustat od varele i kupit hoxhu!!!
  • Dinamo-SB
    562
    Kriminal od suđenja. Nisam od onih koji se zale na suđenje i u tome traze alibi,ali Šarlija žuti na pocetku na rubu crvenog, Livaji ocigledan zuti oprosten, Lisici se momentalno dize žuti iako je njega igrac nabio u nogu. I penal da se svirao ne bi bila greska. Ne moze mi rec netko da ono nema elemenata za svirat 11m. Očekujem cirkus 2.pol jer ovo je strahota do sada od suđenja samo smo svi u deliriju zbog vodstva
  • Jay
    2.7k
    Ja bi mijenjao Lisicu odmah, voli se on zaletit golom u jagode a sudac mu sigurno nece oprostithardek

Ovo.
    Imam dojam da ga je nervoza pojela od prve minute, ne treba nam još jedan glupi crveni kao prošlog tjedna
  • Ivdzo11
    8.4k
    Bakrar Lisica
    Bennacer Ljubicic
  • Ivan0302
    1.1k
    Ja bi volio da smo agresivniji u sredini imamo igrača za igrati i tući se, jos bennancera ubaciti i top
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.