• The Undertaker
    8.7k
    Ja nikad ne prepuštam ulaznice jer ne želim poslati nekog indijanca među stalnu ekipu, pogotovo jer u velikoj većini slučajeva stadion nije rasprodan. Radije bih platio godišnju više nego se zajebavao sa prepuštanjima. Možda bude neka premium godišnja za nas starije. Ionako se na kraju sve svede na lovu.
    Edit: Sad mi pade na pamet, da li će na Kranjčevićevoj biti posebni ulazi za godišnjake?
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    U tri dosadašnje domaće tekme ove sezone, na ZD7 istih 20ak sjedala oko mene (red ispred/iza, lijevo-desno) prazno...i to ne "točkasto" već po nekoliko u komadu povezano...a baš pratim tokom dana/tjedna i karte ne budu otpuštene
    Dal su to neke sponzorske pa ljudi nezainteresirani i ne dolaze ili kaj već...
  • Šteco
    1.2k
    Sviđa mi se ovo što si napravio!Sajla

Hvala! Iako je ovo radna verzija, malo sam je samo "upicanio" prije nego sam išta najavio, da ne objavim loše slike, ali još bi ja to estetski uredio kad bi završavao. A nije da ovo radi 100% točno (neke mi pinove prikazuje, neke ne, pa treba još testirati.

Predložio bih jednu izmjenu. da ne bude ovoliko malih grbova koji donekle precizno prikazuju adresu člana, za svaku četvrt bih pri prelasku mišem prikazivao veći ili manji grb ovisno o postotku članova u toj gradskoj četvrti/mjesnom odboru (ovisno koliko zumiraš kartu) zajedno s brojkama.Sajla

Ima nešto slično tome što sam već napravio, no kad sam radio geomapiranje, HAKOM mi je malo otežao život pa sam radio s pinovima zbog debagiranja, i odlučio ubaciti naš grb. Da ne bi puno pričao, vratio sam taj dio u na ovu verziju, pa eto, ako neko oće malo klikat i testirat ( @pešća ), evo weba:

https://saddlebrown-heron-187535.hostingersite.com/

(dolje na dnu možete otvorit neku mapu, imate linkove, pa se igrajte)

I da, ove boje sam za kvartove stavljao (desna tablica, legenda) tako da lakše prepoznam neke greške u mapiranju (jer mi je i pin bio povezan s bojom tamo), išlo bi sve to u plavo na kraju. No, kako sada to ide na odmor, pustio sam sad ovako kako je da pogledate.

Ako neko oće admin šifru da proba ubaciti CSV i vidi cijeli proces (znači format mora biti "Ime,Adresa" ili samo ,Adresa), poslat ću mu šifru privatno, ali ne pretjerujte sad sa zatrpavanjem servera.

EDIT: Stavio sam sad nešto veći CSV, pa ćemo vidjet koliko će trebat. Isprike ako bude šteknulo koji put. Javim kad je gotovo. - Gotovo.
  • Rile
    116
    Meni je ovo OK prijedlog, s tim da ako bude push notifikacija onda bih stavio toleranciju od 1 neprepuštanja i to je to (slučaj bolesti u zadnji čas i ostale nepredvidive situacije). Prepuštanje bih omogućio do 23:59 dan prije tekme.

Fakat nema izgovora za nedolazak/neprepuštanje. Ako ti je to problem možda godišnja nije za tebe a i u krajnjem slučaju, nije da bi tim ljudima branio da kupe godišnju nego bih im samo ukinuo prednost pri kupovini za sljedeću sezonu.

Po meni, redosljed bi trebao biti:
    1. Godišnjaci koji su zadovoljili uvjet
    2. Negodišnjaci koji su bili na više od 90% utakmica
    3. Svi ostali ako ostane

Mislim da godišnjaci nebi trebali bit neki zatvoreni krug ljudi nego treba omogućiti i redovnim negodišnjacima da kupe godišnju ali i stimulirati godišnjake da si osiguraju prednost kupovine sljedeće sezone. Nikave tu dodatne stimulacije za prepuštanje nisu potrebne.

Naravno, preduvjet za sve je da se svaki dolazak bilježi i da nema prolaska "sa strane".
  • Thor
    785
    S jedne strane se slazem sa @The Undertaker za ne prepustanje indijancima medju ekipu a isto mi je ok kaj veli @Papastrumf jer treba disciplina i kontrola da netko drugi ima sansu ako su godisnjaci ne redoviti. Svidja mi se i ideja otkazivanja u zadnji cas.
    Mozda da se napravi kombinacija tipa 3+2 tj tolerancija 5 nedolazaka s time da tri opcenito a dodatne dvije u zadnji cas,npr 2h prije tekme. Pa onda ak si bas sve to zajebal i nisi obavijestio 5 puta ,gubis pravo na godisnju. Tak nekaj
  • Neron53
    2.1k
    Pederluk je retroaktivno bilo sta poduzimati.
    Ako neke stvari nisu jasno iskomunicirane prije sezone, na sred nje a pogotovo poslije iste, ne mozes ikoga kaznjavati.
    Da ne spominjemo sto klub nije ispostovao obecanje dato prije prosle sezone.
  • Neron53
    2.1k

Zasto mislis da vani ekipa od 50, 60, 70 godina online kupuje/otpusta vise ulaznica nego kod nas?
    Jednostavno se vani vise fizicki ulaznica posudi ili preproda neko kod nas.
  • Papastrumf
    19.2k
    Pederluk je retroaktivno bilo sta poduzimati.
    Ako neke stvari nisu jasno iskomunicirane prije sezone, na sred nje a pogotovo poslije iste, ne mozes ikoga kaznjavati.
    Da ne spominjemo sto klub nije ispostovao obecanje dato prije prosle sezone.
    Neron53

Pricamo o Kranjcevicevoj, miša mu ljubim.
  • Neron53
    2.1k

Neki su naglasili a neki bi kaznjavali vec na kraju ove sezone. Samo kazem da bi bilo kakva sankcija koja nije najavljena bila pederluk.
  • tom
    178
    nitko ju ni ne najavljuje za ovu sezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.