• jakov1
    958
    "Od pocetka sam bio skeptican"
  • Paggini
    69.6k
    "Od pocetka sam bio skeptican"jakov1

"Nisam htio nista govoriti, ali mislim da sad svi shvacamo da smo zapravo sve utakmice dosada igrali dosta lose i da je Kovacevic los izbor koji slabo mijenja, pogotovo sto je napravio 4 izmjene do 60e nakon kojih smo ekspresno zabili, ali on je krivo procijenio da Stojković neće dobiti crveni i eto, sve se obistinilo sto sam od pocetka smatrao"
  • FazeN
    2.1k
    gle ja sam cuo od dobrih izvora da Boban prica okolo jako ružno o Kovacevicu, mislim da mu se sapuna daskaPaggini

Možda samo možda trener bi probao nešto drugo a ne 4-3-3 koje je nametnuto da se MORA igrati i biti DNA Dinama kroz sve uzraste.
    Pa možda tad Vidović i Stojković ne bi krila igrali, komentiram samo, možda.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Da bismo procijenili koliko cvrsto sjedi u trenerskoj stolici treba prvo razmislit kaj bi moglo uzrokovat otkaz.

Znaci trenutno je na nizu od dvije tekme u HNLu bez pobjede. X protiv Varazdina u gostima i sramotan poraz protiv Gorice na domacem terenu.

Ne znam koliko je Boban spreman trpiti, ali sam siguran da bi se u scenariju da izgubi na poljudu i izgubi u hendikepu protiv Fenera dignula hajka o njegovoj pozicji kao sto bi se to napravilo za svakog drugog trenera.

Tesko je sad za rec kako Boban stoji prema smijenama trenera. Jedini primjer koji imamo je brzi otkaz onom u Milanu. Iz cega bi se moglo zakljucit da nije covjek velikog strpljenja po tom pitanju. Makar bih osobno nekako ocekivao da ce ipak cvrsce stat iza Kove.

Kako god bilo mislim da je jedini scenarij u kojem bi uopce mogla doc u pitanje njegova smijena taj da izgubi sljedece dvije. Pa pretpostavimo da ce ga u tom slucaju dobit.
    Ostale kombinacije u kojima ne bi dobio otkaz bi dakle bile:
    Pobjeda-Pobjeda
    Pobjeda-Remi
    Pobjeda-Poraz
    Remi-Pobjeda
    Remi-Remi
    Remi-Poraz
    Poraz-Pobjeda
    Poraz-Remi

Da pojednostavim racunicu bih rekao da su sve kombinacije jednako vjerojatne, sto cak i mislim. Ni sa jednim ne bih bio iznenaden.

U tom slucaju je vjerojatnost da zareda dva poraza ~11%.
    Po toj gruboj racunici bih mu ja dakle dao ~90% sanse da ce i nakon sljedece dvije tekme biti nas trener. Za mene solidnk cvrsto sjedi u stolici.
  • Paggini
    69.6k
    nametnuto da se MORA igrati i biti DNA Dinama kroz sve uzraste.FazeN

Pa dobro tko je sada kriv, Boban sa direktivama ili Kovacevic ili igraci nisu dovoljno dobri ili DP?
  • Zagi
    11.7k
    Promijenjena je formacija u svakoj ovosezonskoj utakmici.
  • Crni72
    52
    Od početka mislim da se sa remontom momčadi ide u dobrom smjeru. U jednom prijelaznom roku se ne može baš sve riješiti savršeno. Najveći upitnici su mi bili i ostali:
    1) Trener Kovačević
    2) Vidović na kojem je Zvone baš inzistirao i uvalio mu 10-ku
    Dosad me niti Kova niti Vidović nisu uvjerili da su rješenja za Dinamo. Dok za Vidovića ima alternacija u vidu promjene formacije ili klupa, za trenera nema čarobnog štapića. Ili će se frajer adaptirati pa će momčad na terenu, koji je jedini mjerilo, početi prezentirati njegovu "ideju" ili on ne bude više trener. Siguran sam da Zvone neće dopustiti šizofreno mjenjanje trenera kao na traci (vidi prošlu sezonu) pogotovo jer je Kova njegov 1.izbor ali ako zareda serija loših rezultata (pogotovo u prvenstvu) ni bog ga ne bude spasio. Uglavnom, očekujem da bude trener minimalno do zimske pauze a ipak se nadam da bude trener Dinama još godinama...
  • FazeN
    2.1k
    Promijenjena je formacija u svakoj ovosezonskoj utakmiciZagi

Kad točno? Vađenje veznjaka npr Villara i ubacivanje Varele, a Stojković povlačenje u vezni red, nije promjena formacije.
  • Zagi
    11.7k
    Prelazak iz 433 u 4231 je promjena formacije.
  • Paggini
    69.6k
    Vađenje veznjaka npr Villara i ubacivanje Varele, a Stojković povlačenje u vezni red, nije promjena formacije.FazeN

Zaboravimo i.ubacivanje Kulenovica s Beljom protiv Gorice
  • fakin
    1.2k
    ušao u 57. kule, izašao beljo u 65.
    tu je minuta prošla kod gola Dinama i 2 min kod gledanja vara za crveni.

znači 5 min na terenu su bili skupa
  • FazeN
    2.1k
    Zaboravimo i.ubacivanje Kulenovica s Beljom protiv GoricePaggini

Mali uzorak par minuta, istina crveni Stojkovića je možda poremetio taj plan nećemo nikad znat.

Promjena formacije 4-3-3 u 4-2-3-1 skoro pa nije nikakva promjena, sve ekipe to rade i rotiraju redovno kroz utakmice, ovisno jel napadaju il brane se.
    Mi ovdje pričamo zašto se MORA startati s 433, a dva napadača nam dala 10 komada već? Šta ne s 2 krenuti npr?
  • DiddyGuela
    4.3k
    Opcenito vađenje Belje u situaciji gdje ganjas rezultat je suluda odluka. Kova se pogubio u onom kaosu od utakmice.
  • FazeN
    2.1k
    Na otvaranju sezone točnije nakon 1. utakmice s Osijekom 2.8., Kovačević je rekao "Naravno da Beljo i Kulenović mogu igrati zajedno. Kule bi tražio tu dubinu, a Beljo bi se izvlačio po loptu."

Nakon toga je prošlo mjesec i pol dana, 6 službenih utakmica(ili točnije 5 ajde, kup neću računati očekivano da tu ne igraju), nisam nigdje baš vidio da igraju skupa.
    To bi bila prava promjena i promjena formacije, a ne flaster promjena iz 4-3-3 u 4-2-3-1
  • antecacic
    102
    Kako god bilo mislim da je jedini scenarij u kojem bi uopce mogla doc u pitanje njegova smijena taj da izgubi sljedece dvije. Pa pretpostavimo da ce ga u tom slucaju dobit.
    Ostale kombinacije u kojima ne bi dobio otkaz bi dakle bile:
    Pobjeda-Pobjeda
    Pobjeda-Remi
    Pobjeda-Poraz
    Remi-Pobjeda
    Remi-Remi
    Remi-Poraz
    Poraz-Pobjeda
    Poraz-Remi

Da pojednostavim racunicu bih rekao da su sve kombinacije jednako vjerojatne, sto cak i mislim. Ni sa jednim ne bih bio iznenaden.

U tom slucaju je vjerojatnost da zareda dva poraza ~11%.
    Po toj gruboj racunici bih mu ja dakle dao ~90% sanse da ce i nakon sljedece dvije tekme biti nas trener. Za mene solidnk cvrsto sjedi u stolici.
    GeneralNapoleon

Ovo je jako dobro. S tim da bi ja malo pojačao vjerojatnost u slučaju poraza od Hajduka jer to nije normalna utakmica nego povijesni rival koji ti dođe kao 3.kiks u nizu ne da Bog i ove godine tvoj jedini konkurent za naslov koji te prati u stopu. Dakle poraz tamo može vrijediti dvostruko radi H2H.

Ali, u grubo si u pravu. Samo mi se čini da ovdje treba jači naglasak na subotnju utakmicu staviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.