• ElDorado
    5.9k
    I vrijeme je da prestane ona floskula "ovo je mlada močad treba joj vremena"
  • badjibadara
    7.6k
    Od trenera očekujempod broj 1 da razdrma vezni red, dakle Miha Zajc je igračina, a i Bennacer bi mogao dobiti 30 minutaEl Madrigal

Koliko su uopće tekmi odigrali Miha i Benn zajedno? Obzirom na povijest, mogli bi brzo kliknuti.
  • rioda
    10.4k

Mislim da je pisalo neki dan negdje, zvoni mi u glavi da je oko 80 utakmica
  • antecacic
    102
    Nisam se nadao da će do toga doći, ali ako izgubi na Poljudu prilično sam siguran da će ili visiti o niti ili biti smijenjen. Da li je trebalo biti tako, sigurno da nije.

Na sreću ili nesreću se ne bi pozivao. To je relativan pojam. Dikod uđe, dikod ne uđe bi se reklo. Svašta se piše po Zoni. Od tog da smo razmontirali Osijek u prvom kolu do tog da je trebalo biti 2:0 za Osijek prije našeg prvog gola do tog da smo mi trebali dobiti 0:4. Slična stvar i za Rijeku.

Brine me taj evidentni manjak agresije i energije. I na terenu i na klupi. Da to vidim, vjerovao bi u neku pobjedu na Poljudu, ovako imam dojam da igrači poput Vidovića i Ljubičića tamo ide kao telad na klanje, a da je treneru to sve skupa jedan preveliki stres koji mu nije trebao u životu.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Naukovic je rekao u podcastu da ne treba ocekivat smjenu trenera tako skoro, da toga nece biti.
  • Nousername
    825
    pa nije Zvone glup i nogometno neskolovan kao pola nam foruma
  • antecacic
    102
    Nauković je član IO/NO i po zanimanju pivar/ekonomist, sumnjam da ga lifraju informacijama o tim stvarima vezanim uz struku i prvu momčad.

A i realno iz današnje perspektive gdje je na nekih 2,17 PPG i istim brojevima kao Hajduk uz odrađena 3 gadna gostovanja, to ne izgleda opće tako dramatično. Ipak, s obzirom da slijede Poljud, Fener, gostovanje u Srbiji te da igra i atmosfera nisu bajne, vidit ćemo što narednih 10 dana nosi.

Jakir je prošle godine put od heroja do pokojnika prošao u nepunih 4-5 dana, ali doslovce. Ako me sjećanje ne vara, na petak trinaesti u rujnu smo igrali s Hajdukom i 4 dana poslije toga s Bayernom. Kovu tek čekaju Europa i Hajduk. Prije tog petka trinaestog je bio heroj koji nam je donio duplu krunu i LP, u roku 4 dana bacili smo ga niz ulicu. S tim da tu nije bilo kikseva kao Varaždin i posebno Gorica prije samog Hajduka. Prvi kiks je zapravo Hajduk.

Šansu vidim u tome da je Hajduk u lošem ritmu i izvan forme. A nama bi pobjeda tamo dala tu neku energiju za dalje koja bi nas vjerojatno uspješno vodila barem do novog reprezentativnog ciklusa.
  • Laugreano
    4.7k
    u tih 54 utakmice, Zajc ima 10 golova i 15 asista
  • Orc123
    13.2k
    Dinamo je odlicno selektiran, u to nema sumnje....sad treba stvoriti momcad. Jbg to je zadaca trenera, a ne pomocnika, Bobana, Naukovica, Zone Dinamo.....

Za to odgovara Kovacevic i ako to ne postigne u kratkom periodu bit ce bivsi....ja mu zelim svu srecu ali ovakve oscilacije se ne smiju desavati. I nije to bilo samo protiv Gorice...ima jebenu igracku u rukama, nek se pocne igrati s njom jer ovako nema neke koristi od nje.
  • Z brega sam
    97
    Bio je i prošle godine, pa smo na Maksu 13.9. napravili harakiri za cijelu sezonu.
    Pobjeda se treba pitati nas i samo nas.
  • Pacho
    5.3k

U koju ti polovicu spadas?
  • Paggini
    69.5k
    "Prošle sezone smo promijenili 4 trenera, sramota jebena uprave i svih koji vode klub"

Isti ti nakon prvog poraza - "treba maknut kovacevica jbg, nije to to" odnosno "meni se cini da je on skoro bivši...."
  • Fan
    1.4k
    Ma nema teorije da Kovačević dobije nogu osim stvarno u slučaju monstruoznog debakla, valjda da izgubi 5 zaredom.
    Ali ono što je puno vjerojatnije je to da će lik sam ponudit ostavku ako stvari neće ići po planu tako da...
  • Paggini
    69.5k
    Kovačević dobije nogu osim stvarno u slučaju monstruoznog debakla, valjda da izgubi 5 zaredom.Fan

A gle ja sam cuo od dobrih izvora da Boban prica okolo jako ružno o Kovacevicu, mislim da mu se sapuna daska
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.