• keppi
    441
    Pročitao sam osvrt od Haze....pa mogu reći da je već previše Bobanovih razmišljanja izašlo u javnost (od Dapca, Stojkovića...). Tu se apsolutno slažem da to nije dobro.
    Što se tiče trenera Kovačevića tu mogu prihvatiti da nije baš "Bečka škola"pri komunikaciji, ali nebi mu to za sada uzimao za nešto toliko loše.
    Za ocjenu njegova rada je također prerano. Prvo poluvrijeme u Rijeci, pa i Varaždinu su nešto na čemu se može graditi i određeni optimizam. Ova utakmica ne može biti ukupno ogledalo njegova rada.
    Pa nije valjda netko očekivao da uz dvadesetak novih igrača neće biti oscilacija.
    Naredne tekme su zbilja zahtjevne i nakon njih ćemo biti ipak pametniji.
  • MarK
    1k
    Mislim da je vrijeme da krenemo igrati s 2 napadača. Nema smisla da jedan od njih grije klupu dok su krila grozna koja usput rečeno i nisu krila (osim Lisice koji ne zaslužuje biti neupitan starter). Bilo to 352, 442 klasično, romb, božićno drvce ili nešto deseto...
  • NORTE
    19.9k
    Jedan od razloga slabije izlaznosti na izbore je i slaba i zakašnjela komunikacija kluba oko izbora, bez ulaženja u neke detalje svima je jasno da je to činjenica.

Natuknuta je mogućnost članskog odabira nekih stvari u vezi kluba što svakako pohvaljujem (možda odabir dizajna dresa i slično).
  • Ritam Ulice
    2k
    Meni se čini da Kova sluša kaj se priča i kaj mu se sugerira o njegovoj tzv. taktici i da čovjek radi neke promjene. Tj. vidjet ćemo na terenu kako će se situacija odvijat. A za Bobana se stvarno nadam da nije baba koja okolo olajava igrače, jer bi to opasno potkopalo gospodsku, pa čak i intelektualnu sliku o njemu koju se godinama trudio izgraditi. Ako se pokaže suprotno, teško će povratiti kredibilitet, jer u nogometu kao i u životu, riječ i ponašanje nose jednaku težinu kao i rezultati.
  • Fan
    1.4k
    Mi šta god igramo mišić je sam na centru terena i oko njega nema nikoga 30 metara u radijusu.Droljo

To i ja tupim svojima već preko 2 godine.
    Većinu utakmica je upravo takva gdje bi Mišić trebao pokrivati jako velik prostor sam i onda ostaju ogromne rupe, za neke je sam kriv krivim pozicioniranjem, a za druge nije jer je nemoguće pokriti takav prostor.
    Po meni je to najveći problem koji trenutno imamo i vjerujem da da smo imali nekog luđaka uz njega, razbijača, da bi mi prošlu i pretprošlu sezonu primili 10-15 golova manje.
  • rokikaciga
    5.6k
    nekog luđaka uz njega, razbijačaFan

Feta Fetai, albanski Makelele :heart:
  • Ijayi Atiemwen
    3.9k
    IMG-4791.jpg

S današnjeg treninga :eyes:
  • Sajla
    13.2k
    nije Žlundra došel iz Portugala tek tak ;) da se razumijemo, ne bih klinca od 18 godina stavio da debitira u Splitu, ali mi je drago vidjeti da ga se priključuje treninzima prve momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet