• Mali Zeus
    19.4k
    Nije za ozbiljnu rotaciju a u nedjelju stvorio negdje 2, 3 prilike. Ok bilo je i da su ga samo izgurali al kad je imao prostora koji si je sam stvorio bio je opasan. Rast će s vremenom, a ovakve tekme mu dobro služe, nije da je igrao svih 90 i da su ga izmasakrirali.
  • Mr Anderson
    13.9k

Da nije stavio Varelu nego Hoxhu, onda bi priča bila da zašto ne daje priliku Vareli umjesto albanskom biciklisti i kako mogu u drugim velikim klubovima igrati tinejdžeri. Uvijek će se naći nešto za seruckanje.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Da nije stavio Varelu nego Hoxhu, onda bi priča bila da zašto ne daje priliku Vareli umjesto albanskom biciklisti i kako mogu u drugim velikim klubovima igrati tinejdžeri. Uvijek će se naći nešto za seruckanje.Mr Anderson

Upravo tak.
  • Blue98
    805
    3-5-2 i Mudri lažna 9ka
  • ElDorado
    5.9k
    Nemojte molim vas više pisati 3-5-2 to nebumo nikad ali baš nikad igrali. Znamo i zakaj.
    Ja bi Mudrog desno s ulazom pa da vidimo jel ima kaj u tome. On mjesto na 8ici nikad neće dobiti.
  • Blue98
    805
    Mudri može igrat na poziciji 10ke ili drugog napadača, na krilu bi od njega dobio isto što i od Vidovića.
  • San Lorenzo
    21.8k
    Točno smo to komentirali na tekmi. Ubacuje Vidovića (mlitavog sa nikakvom povratnom trkom) kad imamo jednog veznog na terenu (mišić) a na klupi mu zajc koji ima šljucu, jeben prekid i odgovornost u igri. Nigdje veze.
    Ne zazivam smjene ali mislim da nam trener nije dorastao kadru
    Droljo

Slažem se s ovim, nakon crvenog sam očekivao promjenu formacije na 342, ubacivanje dodatnog veznjaka, dobili smo ubacivanje Vidovića i formaciju 414, s Mišićem samim u krugu od 40 metara. :zip:
    Jedino što me do kraja utakmice iznenadilo je da nismo primili još pokoji gol...ali da, prvo veliko razočaranje u trenera ove sezone, i što se pripreme i donošenja odluka u utakmici tiče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet