• mosad
    1.8k
    veliki :up: za ovo
  • Mladi Starac
    399
    Volim podcaste Zone dinamo!
    Hvala Vam!
  • NitkoBitan
    31.6k
    Rekao bih da je arhitektura siroka struka isto kao i mnogo drugih. Nije isto biti voditelj racunovodstva i voditelj menadzmenta, kao sto recimo oftamolozi i otorinolaringolozi ne pokrivaju ista podrucja, iako su oboje dio medicine te kuze neke osnove drugih podrucja.

Sad da se prebacim konkretno na gradnju stadiona i tu sam malo skeptican. Drustvo arhitekata Zagreba odabire model stadiona od 35 tisuca mjesta? Kakvog to iskustva imaju domaci arhitekti oko velikih stadiona? Pa nikakvih. Zadnji veliki stadion koji se izgradio je Poljud i to je atletski stadion. Sumnjam da je itko od domacih arhitekata specijaliziran za vece stadione i da ima relevantnog iskustva po tom pitanju.

"Know how" je nikakav. Doci ce im vjerojatno 5-10 modela i oni ce kao odlucit za jedan i to vjerojatno prezentirat. Ne znam bas, da se tako dovede svekoliku javnost na gotov cin pa da potencijalno prolijevamo suze za nekim "propustenim" prilikama. Ja sam za to da se svaki dio tog procesa odabira modela javno prezentira i ispipa puls javnosti.
  • Kumerle
    1.5k
    Mogu se i stranci prijaviti na natječaj.
    A i to što nema novih stadiona ne znači da nemamo dobrih arhitekata. Ja uopće ne sumnjam da će biti odličan stadion.
  • Mladi Starac
    399
    Gledajući kroz povijest, mi imamo sjajne i visoko cijenjene arhitekte.
    A slušajući gospodina Naukovića, jasno je rekao da su i bili u kontaktu već sa stranim arhitektima a jedan je čak i za lokaciju rekao da je idealna! Maksimir naš, jel...

mislim da nema zime oko tog pitanja...
  • deda
    40.9k
    Kristijane i Niko, svaka čast, izvanredan posao radite za Dinamo, Zonu i za sve dinamove navijače. Zahvaljujem u svoje osobno ime i u ime Zone još jednom. :clap:

Posebno pohvaljujem vašu kritičnost i propitivanje svega.
  • Mladi Starac
    399
    Podcast me smirio od jučerašnjeg živciranja. I hvala Vam na tome :D
  • rioda
    10.4k
    Drago mi je da je @NORTE dobio odgovor da se 'najgrobarskija ideja u povijesti kluba' neće dogoditi :grin:
  • Mladi Starac
    399
    I pohvala gostu! Gospodine Nauković, stvarno vas je bilo gušt slušat. Hvala na gostovanju i na odgovorima!
  • Thor
    776
    Fala na emisiji :ok: i fala dragom gostu na odgovorima na postavljena pitanja.
    Pozdrav :victory:
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Podcast je bio odličan, gost je isto odlično objasnio sve oko gradnje Kranjčevićeve, Maksimira i kampa. Drago mi je i da je raščistio one teorije zavjera koje su se vrtjele oko njega ni krivog ni dužnog. Bilo je užitak za slušati dva sata i samo tako nastavite.
  • Crusades
    18.9k
    Ugodno sam se iznenadio Naukovićevim nastupom. Odmjeren, precizan, zanimljiv, apsolutno upućen u tematiku stadiona i svega vezano za njih što je i logično s obzirom da je predsjednik odbora. Pohvale za njega.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Drago mi je da je NORTE dobio odgovor da se 'najgrobarskija ideja u povijesti kluba' neće dogoditi :grin:rioda

:grin:

Naći će on drugu.
  • kristijank
    314
    Prvi shorts je vani, bit će ih još dosta jer ima dobrog materijala, tako da oni koji nemaju vremena sve gledati ili žele ponoviti gradivo imaju dodatnu zabavu.
  • badjibadara
    7.6k
    Ozbiljnja i precizna epizoda, koja je odgovorila na ozbiljna i precizna pitanja.

Ovaj podcast je Süddeutsche Zeitung u poplavi raznoraznih podcasta razine farmi, 24 sata i srpskih informera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.