• KtcGoat
    1.3k
    Ivusic bi i ovo kroz noge primio
  • NORTE
    19.9k
    Barcelona domaćin Valenciji na stadionu kapaciteta 6 tisuća :rofl: :rofl: :rofl:

Minimalno potreban kapacitet je 8 tisuća stolica.

Prva tri kola igrali su u gostima.
  • Infinity
    19.6k
    Minimalno potreban kapacitet je 8 tisuća stolica.NORTE

Nije tocno. 15.000 je minimalni kapacitet uz dozvolu da dvije sezone igras na 'bilo kakvom' stadionu dok ne sredis svoj.

8.000 je kapacitet koji trazi UEFA, a isti nema veze ni sa jednom ligom u Europi. Svatko ima svoja pravila. Pa stadioni najvecih klubva u Engleskoj ne ispunjavaju UEFA uslove, pa kad im se netko nakaci gledamo cerade na prvim redovima.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    49 godina nakon, UEFA je Slovačku od ove godine počela priznavati kao osvajača EURO 1976. Čehoslovačka je tada osvojila, a do ove godine službeno je taj uspjeh naslijedila samo Češka.
  • Omake
    12.2k
    Aston Villa je jedina momčad bez zabijenog gola u prvih sedam engleskih liga.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k

Koji su kriteriji za to? Kako to uopće ide? Ili se nekome sam dignuo danas tako i prelomio?
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Iskreno ne znam, samo sam pročitao ovu informaciju, ali pretpostavljam da su Slovaci smatrali da je nepravedno da se uspjeh zajedničke države pripisuje samo Česima. Onda su vjerojatno radili neki pritisak na UEFA-u.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Znam da je fora za to prvenstvo da je 8 Slovaka igralo u prvih 11. Ne znam kako bi to Jugoslavija i SSSR riješile
  • Teofil Kateran
    3.2k
    SSSR je osvojila s 8 Rusa i 3 Gruzijca. Al opet ne bi baš imalo smisla da se prizna ikome kad se SSSR raspao na hrpu država. Čehoslovačka se ipak sastojala samo od Češke i Slovačke pa je opet lakše, a sad kad bi se tako i SSSR dijelila imali bi vjerojatno sveukupno više osvajača Europskog prvenstva nego odigranih Europskih prvenstava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.