• Goncalo Santos
    934
    Slazem se gospodinom Droljom, ako nemas krila, igraj bez krila. Mogu misliti na sta ce lisica licit u splitskom ludilu, pa on na domacem terenu drhti od straha.

Mislim da bas imamo igrace za romb. Kule i Beljo zajedno od prve, ako nista barem Kule jer zasluzuje. Iza njih misic ljubicic zajc vidovic.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Slazem se gospodinom Droljom, ako nemas krila, igraj bez krila. Mogu misliti na sta ce lisica licit u splitskom ludilu, pa on na domacem terenu drhti od straha.Goncalo Santos

Možda zabije pogodak u tom ludilu kao prošle sezone za Istru.
  • Crni86
    15.2k
    Lisici je ovo prva slabija tekma. Dosadni ste vise sa lisicom.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Lisici je ovo prva slabija tekma. Dosadni ste vise sa lisicom.Crni86

Ma Lisica je od početka sezone dežurni pedro, kad odigra dobro šuti se, prva slabija tekma i to ne njegova nego cijele momčadi pune stranice Lisice.
  • Noel
    15.8k

Ajmo bit iskreni ovo kad napišeš da u tjedan dana bi prestali igrat nešto što smo 3 mjeseca priprema vježbali , misliš da bi igrali vidljivo lošije drugu formaciju nego ovo sad što igramo sa 4 3 3? Bojim se da je 3 mjeseca nikad dužih priprema loše iskorišteno jer na terenu momčad djeluje pogubljeno i ne zna se tko koje zadatke radi na terenu. Pogotovo vezni red. Tako da 3 mjeseca nikad dužih priprema je slabo iskorišteno i nagla promjena formacije u ovoj fazi prvenstva nebi napravila problem, dapače mislim da možemo samo bolje od ovog što igramo. Nadam se samo da u fizičkoj pripremi i kondicijskoj su pripreme bile učinkovite jer vidim da nema trenutno nikakvih ozljeda i da smo sa te strane dobro odradili pripreme i nadam se da će igrači tek uć u zenit forme. Barem da smo u nečem iskoristili te duge nikad duže pripreme.
  • Pacho
    5.3k
    Te nikad duze pripreme su realno bacene niz vodu, jer nama ni nakon 6 kola puno toga nije jasno.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Procitao sam sada Kuletovi izjavu u kojoj izmeđuostalog kaze:

"Liga napreduje, sve je neizvjesnija i to je dobro. "

Ne dragi Sandro, liga ne napreduje. Ti si u zabludi kao i mnogi nasi navijaci. Realnost je da liga pada a mi padamo brze od ostatka lige. Realnost je da mi ovaki jadni ne bi prosli kvalifikacije za EL ove sezone. Tu nas je dobro posrao koef. i rezultati iz proslosti inace bi gledali samaranje od pocetka ljeta.

Nadam se da su svi alarmi u klubu upaljeni jer ovo je neprihvatljivo. Nas sada vec redovno deru nekakve Gorice, Istre, Slaveni... ovakvo stanje je neodrzivo, bojim se da bi mogli zaroniti jako duboko.

7. kolo mi i dalje pricamo o novoj momcadi bla bla bla dok nas prska Gorica u sred Maksimira, ista ta Gorica koja od proslogodinje momcadi ima samo Leša a ostatak ekipe im je sklepan od raspalog Šibenika.

Samo isprike i opravdanja i tako vec 2 godine. Pa tko bi se bojao ovakvog Dinama?
  • Ljubo
    116
    Nikako iz glave ne mogu izbaciti misao da nažalost Kovačević nije taj trener za nas. Jednostavno se ne čini kao trenerska klasa koja ima taj osjećaj za vođenje utakmice. Ovih 6 tekmi uvijek sve isto, ista postavka igre, manje vise isti igrači… Kao da sve igrače koje mu je Boban doveo ne zna iskoristiti kako treba nego ih nabaca po terenu pa kaj bude.
  • ElDorado
    5.9k
    Muči me što je njegova priprema tekmi loša, a onda reakcije u tijeku utakmice jos losije. Od pocetka se vidlo što je namjera Gorice. Napunili sredinu i iskakali na krila. A mi ko usporeni film. Reakcija nikakva. Bojim se da je ona priča o taktici istinita i čini mi se sve više istinitija
  • NORTE
    19.9k
    Nakon ove šamarčine se treba uozbiljiti, prestati sanjati san u kojem dinamo hnl igra s tri zadnja vezna jer se nakrcao skupim igračima na toj poziciji koji su nezadovoljni ako ne igraju.

Bennacer i Mišić, naprijed tri ofenzivca i špica.

Neki zazivaju i igru s dva napadača, možda se treba probati jer krila su očekivani problem kojeg su svi bili svjesni cijelo vrijeme.

Ako sam dobro shvatio Boban je dolaskom najavio igranje u sustavu 4-3-3, jučer smo vidjeli na što je to ličilo.
  • rokikaciga
    5.6k
    Ja vec mjesecima drobim da mi moramo igrati sa dva pivota i jednom modernom poluspicom jer Misic vise ne moze igrat solo sesticu. Drugi gol smo opet primili iz povratne lopte iako je Miske bio 16ercu nasem. I ne samo to nego imas vise opciju u izlasku iz vlastite trecine a naprijed nista ne zrtvujes
  • Crni86
    15.2k
    Najbolje utakmice smo odigrali sa 4231

U osijeku se mucili dok nismo presli na 4231
    Protiv vukovara zapoceli u 4231 i dobili
    U rijeci zapoceli s 4231 i dobili
    Protiv istre isto tako 4231 i dobili
    Protiv varazdina krenuli u 4231 i ubili varazdin prvo poluvrijeme

Iz svega ovoga zasto bi netko doma s goricom igrao u 433?
  • Efes Pilsen
    12.8k
    ovo bi mi recimo bilo ista pogreska kao sa Stojkovicem. Nasao si mu ulogu u kojoj ima, malo reci, impresivan ucinak. Onda krene petljanje jer jebiga..
  • vlatkomarkovic
    1.9k

4-2-3-1 i 4-3-3 su de facto ista taktika interchangable unutar utakmice. Zapravo ljudi imaju pogrešku razmišljanja, formacija nije bitna koliko uloge igrača i ideja igre….

Kova trenutno ne igra ono sto je igrao u zadnja dva kluba. Nešto je do toga da sada igra na blok, a nešto je i do toga da nema igrače za igrati što želi. Općenito imamo previše 6-8-10 igrača i zato sam bio protiv Bennacera… Netko će nekoga propucati na treningu… Krila nemamo niti jednog koje može ići ja blok, tj. imamo, ali ima 16 godina…

Dinamo ima igrače trenutno da igra Conteovski nogomet. Najčešće u formaciju 3-5-2… Samo sto se postavljaju dva upitnika prvi je da li Kova zna to izvesti drugo da li smije s obzirom da gradimo indetitet igre temeljen idejom Capellasa…

Čime dolazimo do drugog problema, a to je da smo doveli hrpu igrača koji se ne uklapaju u taj model igre…

Mi ćemo se morati ili adaptirati onome čime imamo ili nas čeka na zimu novi remont…
  • Crni86
    15.2k
    4-2-3-1 i 4-3-3 su de facto ista taktika interchangable unutar utakmice. Zapravo ljudi imaju pogrešku razmišljanja, formacija nije bitna koliko uloge igrača i ideja igre….vlatkomarkovic

Zna se sta se pod time misli. Dva pivota i jedna desetka.

Identicne probleme kao jucer u kreaciji smo imali u osijeku. Statica i ne kreativan vezni red na postavljenu obranu. U svim utakmicama gdje je bila jedna desetka u igri je to odmah bilo bolje i povezanije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet