• Olmic
    5.2k
    slijedeci bu spanjolac neki ziher, po preporuci Capelasa
  • austrijanac
    7.8k
    Nit će Kova otkaz dobit, a još manje ima šanse za Sopićem.

15 novih igrača, prvi poraz, ovo je iznimno mlada momčad, što i karakterno se jučer vidjelo.

Ima dosta prostora za napredak, što će se i eventualno dogodit, no davat otkaze nakon prvog poraza, sigurno ne.

Čak i da se dogodi, mislim da ću se nakon dugo vremena složit s Mirom, a to je da će se prije ić po Rieru (ili sličan rang Capellasa), nego ić po hrvatske izbore poput Sopića.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Polako, ne treba odma razapinjat Kovacevica. Ja sam i dalje uvjeren da ima sve pod kontrolom, jos kad krene Bennacer bit ce sve ok. Popusio je sto je uparivao Misica i Villara, ali sada vidi da to (barem trenutno) ne radi i sigurno ce mijenjati.

Sve bu ok, a to cemo odma protiv Hajduka pokazat
  • rokikaciga
    5.6k
    Mislim da nije greska Misic + Villar. Greska je Villar i Ljubo i Miske. Bilokoja kombinacija njih dvojice + Zajc bi bila dobitna da se mene pita.

Ja vec mjesecima trubim da Misic vise ne moze sam igrati sesticu.
  • FazeN
    2.1k
    kaj si tocno culbbb medimurje

Ništa posebno, da opet ne bude da sam pokrenuo lavinu neku, samo ono što sam i napisao.
    Da je Kova bio malo previše potrešen što je za moj ukus i za trenera Dinama ne bas nesto dobro, ali to ne znači ništa loše, samo moje viđenje.

Još vjerujem u Kovu da izvadi sve ovo kako treba, a još bitnije jebeš mene, Dinamo vjeruje u trenera lako za ostalo.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Ono kaj meni Nije ohrabrujuće je to da ak se ne varam ima tipa 12 utakmica bez pobjede protiv magaradi (a svi su dobili magarad bar jednom). Pobjeda dole je pod mus, a onda je još Fener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.