• Alack Sinner
    24
    Ne sjećam se ciganskije momčadi od ove jučer Gorice. Drago mi je radi onog faula Gode, treba malo krvi u takvim situacijama.

Kaj se tiče sam tekme, mislim da bi jučer izjednačili, možda i pobijedili nakon ulaska Kulenovića da nije bilo onog žutog Varelle i crvenog Stojkovića, nakon toga su izležavanjima samo razbili ritam.

Bakrar jučer nije previše pokazao, ali mi se više sviđa od Lisice koji malo treba na klupu.
  • Mr Anderson
    13.9k
    S kim se Kule zakačio poslije tekme? S Matijašom? Inače, baš odvratna ekipa, volio bih da ispadnu. Ne zato što su nas dobili nego jer su leglo ciganluka i tovarluka.
  • IvanS
    365
    Dakle, Ljubičić ono mora zabiti i točka. Zatim je isti igrač imao par krivih dodavanja i uprskao dalji razvoj napada.

Zatim Stojković, osim crvenog kartona imao je nekoliko katastrofalnih ubačaja. Prekid s desne strane s oko 35 metara, namješta loptu, gleda, zalet, odeeeeeee lopta u p.m. 10 metara iza svih u gol-aut.
    Također i koji korner, svi loše odrađeni.

Generalno, ne drže leđa jedan drugom. Lik polomi Bakrara kod aut linije, odn. uleti mu s dvije noge i samo žuti. Trebalo se pola ekipe zaletjeti i odmah naguravanje. Ne smijemo dozvoliti da nas tuku. Time nam prekidaju svaku akciju i guše nam igru, a onda smo nervozni pa gubimo lopte i sl.

U Splitu treba prvo koncentrirano i paziti da se ne dobivaju takvi lagani golovi, čvrsto u duelima i jel, zabiti kad se ponudi prilika. I ne srljati. Tehnički smo jači od njih i ne treba ostavljati 50 m prostora iza leđa da ti pobjegnu u jednu kontru. Jer inače ćemo gledati valjanje po terenu kao i sinoć.
    Ne znam da li se sjećate, ali Livaja je na Maksimiru isto bio van terena pa se samo laganini vratio u igralište i izvalio na travu.
    To jednostavno ne mogu gledati!

I da uz spomenutog Ljubičića, Vidović pobogu dobije povratnu loptu i kemija... Brate, udri na gol s tih 10ak metara i riješi situaciju.
  • Alack Sinner
    24
    Ne znam tko se s kime zakačio, nešto je i Kelava objašnjavao njihovom golmanu.

Jedino Kulenović uz Godu pokazao krv.
  • vjeko1701
    18.6k
    Ma većina ekipa se pociganila zadnjih godina. Sve je nekako počelo s Istrom pod Garcijom prije par godina kad su krenuli s ubacivanjima lopti i raznoraznim ciganjenjem. Polako svi preuzeli.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Ma većina ekipa se pociganila zadnjih godina. Sve je nekako počelo s Istrom pod Garcijom prije par godina kad su krenuli s ubacivanjima lopti i raznoraznim ciganjenjem. Polako svi preuzeli.vjeko1701

Ovo jučer je baš bilo ekstremno. Odmah su me podsjetili na Ludogorec, nadao sam se da ćemo i njih kazniti negdje u sudačkoj nadoknadi. Vjerojatno i bi da nije bilo glupog crvenog kartona.
  • vjeko1701
    18.6k
    Al generalno poprati malo Istru il Goricu i u manjim utakmicama kad vode. Nije toliko ko jučer al po mom dojmu već neko vrijeme predvode seljačiju u ovoj ligi.
  • Crusades
    18.8k
    Jučer doslovno svaki završetak akcije netko iz Gorice na terenu. Svi to rade kad vode, al ono je jučer je bilo degutantno. A već duže vrijeme su mi u rangu s tovarima po ponašanju.

Nismo ih jučer kaznili jer smo bili s igračem manje, ali vratit će nam se to kad tad.
  • Olmic
    5.2k
    Nazalost jutro nije nista pametnije od veceri. Boli sta nas Gorica ubije na nasem terenu, boli kaj ako trener protivnicke ekipe promijeni postavu mi se ne znamo prilagodit, boli kaj imas ljubicica ( najboljeg igraca druge njemacke,miljama ispred HNL ) i ne znas ga iskoristit, boli kaj ne stavis igraca blizu Belje koji se sam bori s njih 3. A najvise boli kaj ti trener nakon tekme mrtvo hladno kaze ne znam zasto smo lose usli u tekmu i nisam dovoljno pripremio ekipu
  • rioda
    10.4k
    A najvise boli kaj ti trener nakon tekme mrtvo hladno kaze ne znam zasto smo lose usli u tekmu i nisam dovoljno pripremio ekipuOlmic

To se inače zove preuzimanje odgovornosti i zaštita igrača, odlika koja se često i traži kod trenera. Da je popljuvao ekipu vjerojatno bi samo izazvao kontraefekt
  • Z brega sam
    96
    Sav njihov ciganlunk, lutanje suca, crveni karton, nemre biti veće i jače da smo mi jučer igrali za q. Jučer naša agresivnost, brzina, pristup, postava, ideja = NULA.
    Ovakav poraz peče više nek neko šamaranje u Europi.
  • Mali Zeus
    19.4k
    To se inače zove preuzimanje odgovornosti i zaštita igrača, odlika koja se često i traži kod trenera. Da je popljuvao ekipu vjerojatno bi samo izazvao kontraefektrioda

Upravo to. Jebiga sad se njemu traži apsolutno sve negativno, preuzme odgovornost nije dobro izgleda kao da plače iako je lik dao izjavu kao i svaki put, sjedi na klupi jer je razočaran to nije odlika trenera dinama trebao je igrače tamo šamarati pred kamerama sve.
  • NKDZ86
    5.7k
    ja sam još uvijek šokeran. nemam riječi. dugo nisam vidio takvu cigansku momčad na maksimiru ,ne sjećam se, a tu sam preko 20g.
    kaže kova prije tekme, dobro smo iskoristili pauzu...
    očito nakon početka prvenstva i borbe za prvu 11, neki su popustili i stali i misle si lako ćemo.
    ovo je teška sramota. stvarno sam još šokeran kak bi rekao faćke.
  • masacusec
    6.3k
    Ja sam i dalje mišljenja da su ove afektivne pljuvačine produkt lanjskog PTSP-a kada umjesto da napravimo korak naprijed, mi napravimo dva koraka unazad nego li objektivna ogorčenost prema aktualnom načinu djelovanja sportske struke unutar kluba.
    Da je ovo sinoć bilo dobro, nije bilo dobro, bilo je sramotno!
  • Rex Ramae
    3.9k
    Ne sjećam se iskreno kada sam živčaniji i bijesniji izišao sa stadiona, prvo zbog naše 'igre' koja ne postoji a drugo zbog ponašanja nogometaša Gorice.

Prvi sam govorio da moramo biti strpljivi, kažem to i sada jer je stvaranje igre proces međutim igrali smo doma protiv Gorice koja je također promijenila cijelu ekipu, znači nema opravdanja, njih se moralo dobiti pa da se jučer ekipa u koju je uloženo 15 milijuna sastala a ne prije 3 mjeseca. Posebno sam ljut jer je ovo prva utakmica poslije izbora, prva utakmica demokratskog, 100% našeg Dinama i odigrana je preko kurca i bez imalo jebene volje i htjenja. Sad nabrajati koji igrač je odigrao loše a koji lošije nema smisla, svi su bili ultra loši. Ovo će morati biti bolje, morati, inače ne bu dobro.

A što se tiče nogometaša Gorice, razumijem, koriste sva dopuštena sredstva kako bi osigurali povoljan rezultat tj. u jučerašnjem slučaju sačuvali ali daj malo i obraza pokaži, Periću i Matijašu gdje vam je sportski duh? Bezobrazno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet