• Zagi
    11.7k
    Baš "klasa je vječna" gol . Prekrasno.
  • Ludovic IX
    9.9k
    Livi nema bas neke sreće. Dodje u klub koji primi 10 golova u 3 kola i doslovno dosao kao spas i onda danas girona izgleda dobiva celtu u gostima, bez livija I ne prima gol (po sofi, golman girone drugi najbolje ocjenjeni igrac).
    I sad trener vjerojatno neće mjenjat golmana

Edit: ipak prima gol u 93-oj..iz penala ali možda sw liviju ipak otvori iduće kolo
  • plavi devet
    604
    Petko kapetan za Kocaelispor
  • hardek
    6.3k
    Modrić zabio prvijenac za Milan protiv Bologne
  • KtcGoat
    1.3k
    Sto god ko mislio o njemu na osobnom nivou, lik s 40g odigro tekmu s vise energije od naseg cijelog veznog reda danas
  • M94
    2k

Pogledajte samo kretanje Modrica od 1:08 i kako se zavrsava.
    60. Minuta, ozbiljna liga u pitanju, 40 godina i onda istrcis akciju ovako koju si sam pokrenuo.
    Htio sam pitat koliko 40godisnjaka bi ovako krenulo u protivnickih 16m al onda se sjetim da je on jedini 40godisnjak koji igra ozbiljan nogomet.
  • Goncalo Santos
    938
    Maro Katinic ima ugovor do kraja sezone, vrijedi trenutno 1.6 mil, igra standardno u emiratima. Ne znam ima li smisla njega vracati ukoliko se Theo umirovi ili netko proda. Bio je kod nas veliki talent i bas mi je zao bilo kad ga se prodalo. Ne znam prati li ga tko detaljinije ili zna situaciju s njim.
  • KtcGoat
    1.3k
    Baturina usao u 85-oj min u remiju sa Geonom 1-1
  • rokikaciga
    5.6k
    Kanga jos jednu utakmicu bez pogotka

6 utakmixa, 535 minuta, 1 gol i 1 asistencija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.