• Orc123
    13.2k
    sve jasno ali kako ga vise gledam mozda fakat na krilu jedino moze kod nas participirati, a to nije za prvih 11....mislim da mu idealna pozicija u 352 da igra laznu 9ku ali to mi necemo igrat vjerojatno nikad....
  • Goncalo Santos
    922
    Usporedite njegov ulazak s klupe i Kuletov, al doslovno taj trenutak ulaska, Kule opali sprint ko da nema sutra, a ovaj carapice lagano cupkanje, zine, jezik van.

Ne razumijem, jel ti nije cilj dokazati se?
  • GeneralNapoleon
    2k
    mislim da mu idealna pozicija u 352 da igra laznu 9ku ali to mi necemo igrat vjerojatno nikad....Orc123

Slazem se. Nazalost pozicija koja u formaciji sa 4 prakticki ne postoji vise.
  • BBBaranja
    4k
    Meni samo nije jasno šta je ovaj dečko radio u Bayernu? :chin:
  • GeneralNapoleon
    2k

Pa sjedio na klupi :grimace:
    *no offense*
  • Orc123
    13.2k
    pa pogledaj Bakrara koji usao ko krilo i fakat baca se na glavu, juri, ide, gura, skace, bori se za loptu i onda uđe Vida ko neki španer i ko da vodimo 3 razlike...

Kule isto tako ko na motoru, grize, radi, ovaj lagano setnjica....on mi najvece razocaranje od svih dovedenih igraca....
  • BBBaranja
    4k

Znam,ali bio je na platnom spisku,često i u zapisniku.
    Ne može to baš svatko.
    Trenutno izgleda kao da smo ga iz Cottbusa doveli.
  • Crni86
    15.2k
    igrao danas tu pozicijuOrc123

On danas desetku igrao nije, to je laz.

Usao je umjesto belje nakon crvenog i sam s misicem drzao vezni red. Njegova pozicija to nije. Kao osmica u 433 da, kao desetka u 4231 da. Ali kao vezni u paru svakako ne, vec mora uz sebe imati dva veznjaka jos.

Tu se kova isto zajebo pa mi nije jasno zasto nije uso zajc da s misicem drzi vezni red.
  • Orc123
    13.2k
    pogledaj danas utakmicu od trenutka njegovog ulaska i vidjet ces da je igrao 10ku jer smo cijelo veijeme napadali nije se vracao u izgradnju, stajao uvijek visoko....bio je u međuprostoru...nazalost on nece igrat u vezi i kakav god Stojkovic bio za njega ilje izmislio nogomet jer ima taj voljni moment, ima trku, agresiju.....

Vida mi kopija Tolica, nazalost razocarao me najvise od svih. Ima potez ima mota ali nema energije, sile, snage, motorike....da bi bio igrac prevage, pa cak ni za prvih 11 Dinama kakvog zelim gledati.
  • Crni86
    15.2k
    neda mi se uopce raspravljat. Ali on danas nije igrao desetku jer smo s crvenim presli na 441.

Enormna je razlika kad igras s 2 u vezi ili 3. Pogotovo za igraca kao vidovic koji je vise desetka nego osmica. Donosit ikakve zakljucke nakon danasnje utakmice gdje je igrao osmicu u paru s misicem dok smo imali igraca manje je apsolutno suludo.
  • Orc123
    13.2k
    on od pocetka sezone nije pokazao apsolutno nista, na stranu i to ali voljni moment, govor tijela, zelja....nista...razocarao me jer znam da moze bolje...ovo je srednja zalost sad...
  • Zagi
    11.6k
    Nije baš nešto odigrao ali neusporedivo je bolji od Villara, a i Ljubičića.
  • Crni86
    15.2k
    neusporedivo je bolji od VillaraZagi

Na mjestu osmice je za villara kombinacija luke modrica i andresa ineste.

Samo je sad opet pitanje ko i kod stojketa da li ga vidimo ko krilo ili veznog. Ni jednom ni drugom necemo ucinit uslugu ako cemo ih konstantno saltat kroz pozicije
  • Zagi
    11.6k
    Ni jednom ni drugom necemo ucinit uslugu ako cemo ih konstantno saltat kroz pozicijeCrni86

Znaš kaj, nije me briga.
    Nek igra Zajc.
  • Crni86
    15.2k
    zajc nakon onakve tekme u kupu 0 minuta danas… a bilo bi mnogo logicnije da je on uso a ne vidovic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet