• Mlađi referent
    14.3k
    Ma vidili smo prošlu polusezonu kaj ovaj dečko može. Za nekog je to elitno, za nekog nije, ali činjenica ovo kaj ove sezone nije ni pola toga.

Mislim da nema dileme da mu je Petković / Boban situacija ušla u glavu i potpuno ga izbacila van ritma. Bit ću bezobrazan pa reći da mi nije normalno ni ovo njegovo kmečanje nakon crvenog, ali i to je po meni dokaz da je psihički jednostavno njemu ovo prevelik teret.
  • Crusades
    18.8k
    Poslije j nema k. Nije mu prvi put da sarkasticno pljesce sucu ili radi kung fu klizece starteve.
  • Goncalo Santos
    920
    pito rileta za savjet kako da i dalje skacem po ogradi i budem najglasniji kad prodam utakmicu a da mi ne uzmu za zlo
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Dobro je ajde, rasplako se na terenu vec. Zelju, volju ili pripadnost mu se ne moze spocitat, jedino sto je mogao jos napravit je javno se ispricat. Idu dvije utakmice pauze, pa opet dokazivanje s klupe. Sam je sebe isto sjebo s ovim. Glavu gore i radit na sebi.
  • Maki2
    865
    Ma dzabe Efese, kad mi od tih njegovih suza nakon sto popije crveni i sto se trudi nemamo nista sto bi mogli kvantificirati.
  • Infinity
    19.6k
    Nek mu netko kaze da ne mozemo ove patetike. Nek igra utakmice nakon kojih se ne mora ispricavati. Ovo je...
  • Agramer86
    657
    Par utakmica na hlađenje + novčana kazna i to je jedini način. Boli me ona stvar za njegovo plakanje i ispričavanje. Plakalo se i meni na tribini kad sam ih gledo sam kaj ja nisam plaćen za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.