• Dinamo Sarajevo
    151
    Čak vjerujem da bi to moglo bolje izgledati u Europi, kad nećemo morati igrati protiv bunkera ali sam ritam će biti problem i ako se nešto nekim čudom ne promijeni u HNLu će to i ove godine biti patnja.
  • NORTE
    19.9k
    Također treba istaknuti da je glavni krivac za sramotu od igre TRENER.

Krenuo je s tri zadnja vezna doma protiv Gorice, a imali smo priliku otić na +3 boda.

Krenuli smo bez 10-ke, ej, a imaš ih dvije na klupi i nemamo neka moćna krila.

Valja istaknuti da se Gorica u prvih 11 "pojačala" igračima ispalog Šibenika, a dinamo potrošio preko 10 milijuna eura u ovom roku.

NAKON OVAKVE IGRE (da Kruno Jurčiću) teško je išta puno očekivati od derbija u kojem sigurno NISMO favoriti, OSIM ako će igrati Bennacer i Mudražija, onda bi trebali imati kvalitete prema naprijed.

Ovo je u ofenzivi izgledalo loše, nedovoljno kvalitetno i zabrinjavajuće, sve ostalo je zabijanje glave u pijesak.

Carević opet školovao skupi dinamo.
  • MarK
    1k
    U ovoj ekipi jedino Mišić ima klasu da uvijek manje-više daje svoje. Ostali previše ovise o voljnom momentu i inspiraciji. Ispuhali su se u prvih par kola i sad imamo katastrofu od pristupa i igre. Filipovića bih ubacio u vatru već na poljudu, hitno treba spremiti RPGa i Bennacera, iskoristiti Bakrara i Kuleta dok su nabrijani i nastaviti gurati Varelu. Kova mora lupiti šakom o stol i poslati neke na hlađenje. Ovo bezvoljno prvo poluvrijeme ne smije proći nekažnjeno.
  • Jaki991
    399
    Zasto gorica i druge ekipe tog ranga dosta cesto odigraju dobro protiv nas a imaju puno slabiju ekipu od nase ?

Zato sto njihovi igraci riskiraju u odredenim situacijama i to im se dosta cesto vrati na terenu.

Nema iritantnije stvari od tog kad igrac ne puca po golu iz dobre pozicije nego neki k izmislja ili kad odradimo odlicnu pripremu za ubacaj a krilo je opet vraca nazad i kao idemo jos jedan krug dodavanja odradit, jednostavno nismo toliko dobri da cemo se usetavat u gol ko u nekim prijasnjim vremenima.

Ni barcelona vise ne igra tak, ove ziheraske sprance ne vode nigdje i to je muka od nogometa, puno vise rizika i improvizacije nam treba ak ne mislimo bit procitane knjige
  • DiddyGuela
    4.3k
    Bennacer nece imati ozbiljniju minutazu barem iducih mjesec dana jer je nespreman, bezveze ga prizivate. Do onda mozda ni Kova ne bude trener...
  • don
    15.9k
    to ti Bennacer osobno reka?
  • mosad
    1.8k
    to imaš info izsvlacionice ili?
  • Zagreb1992
    2.6k

Do kad ćemo čekati da se gospoda uigra ? Dolazi ti uskoro europa u kojoj se želiš pokazati protiv jačih ekipa od ovih iz HNL-a ...2 kola zaredom kiksanja ali uz nikakvu igru
  • Crni86
    15.2k
    Nemam problema sa porazom, nemam problema ni sa losim danom ekipe. Ali zao mi je sta sam svoja dva sata zivota potrosio gledajuci ovo.

Znam gospoda smo, fino, posteni. Ali ovo nema veze vise sa finocom i gospodstvom, ovo ima veze da se brane nasi jebeni interesi. Koja budala ce dat 15 eura da gleda izlezavanje protivnika 43 minute na terenu? Koja budala ce dat 15 eura da vidi 60 minuta nogometa od ukupnih 90?

Idem na svaku utakmicu, gleda apsolutno sve, dinamo mi je zivog, ali iskreno vam kazem rade bi da sam danas iso buljit u zid 2 sata nego gledao ovu ajmo ju nazvat utakmicu. Ovo sa nogometom veze nema.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Imam informacije iz njegovog zdravstvenog kartona, minutaze iz prosle sezone i priprema koje je odradio sam izvan momcadi u Milanu jer je bio skartiran a danas nije bio ni na klupi zato sto ne moze participirati vise od 15 minuta.

Jasno?
  • don
    15.9k
    Imam informacije iz njegovog zdravstvenog kartonaDiddyGuela

ajde podili nam informacije iz njevovog zdravstvenog kartona. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

Jasno?DiddyGuela

ni najmanje, dok ne dokažeš.
  • DiddyGuela
    4.3k

Ajmo ovako... posto ti se stvari trebaju crtati. Bennacer u iduca 3 tjedna nece odigrati vise od 60 minuta po utakmici. Pa vidimo tko je bio u pravu, ti ili ja na kraju. Moze?
  • hardek
    6.3k
    ne moze participirati vise od 15 minutaDiddyGuela

Pa ne vjerujem da itko očekuje da odradi 90 minuta. Do tekme je 6 dana, nek se podigne još malo fizički i odradi 25,30 min s klupe u čemu je problem?
  • don
    15.9k
    ne tribaju mi se crtat, samo ti govorin da nam podiliš informacije iz zdravstvenog kartona. Jer takva informacija ne glasi "odigrat će toliko i toliko minuta", ako uopće znaš šta znači zdravstveni karton.
  • Dr Hofmann
    4k
    Ne znam kad sam zadnji put bio ovako prazan i slab i jadan...Možda previše očekujem od ove ekipe, ali baš ovako lošu tekmu da odigraju je apsolutni potop. Muka mi je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet