• NitkoBitan
    31.6k
    ekipu koja dovodi trenera i igrace. Tak da ne seremo puno sami smo birali.Os doc do sta

Hvala Bogu. Četnike u klubu necemo.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Oprosti kaj želimo gledat nogomet, a ne klošarenje.Crusades

Majstore pa Gorica je bila konkretnija i opasnija ekipa na 0:0, pa na 0:1, normalno da će se valjati kad imaju vodstvo i igrača više. Usmjeravamo energiju opet na krive stvari.
  • vjeko1701
    18.6k

Ti sprestani spamat namjerno paljenje.
  • Os doc do sta
    143
    pa gledajmo ono sto smo birali. Sta Vam nije jasno. Jesmo sami birali osobe koje ce vodit Dinamo, dovoditi igrace i trenere. Zasto sad svi seru? Mi smo ih birali! Pomirite se sa tim.
  • emilperska
    11.6k
    Tebi zbilja zadnje upozorenje za ovakve gluposti i najmjerna paljenja tema. Zadnje. Prošle sezone si tu divljao s nadimcima i takvim glupostima. Nije ti bilo dosta nekoliko banova. Dosta je.vjeko1701

Ja sam svoje napisao. Kao i lani za Mistera Fabija.
    A ti sektaški guraj glavu u pijesak i nastavi dijelit banove za izražavanje mišljenja. Nije ni čudo da su jedine pritužbe za moderaturu one na tebe.
  • Dadox
    999
    Golman i trener su temelj svake ekipe.Meni je problem što ne vjerujem ni jednom od njih dvojice.
  • Slepicka
    317
    jedino sto ovu ekipu sada vadi je pobjeda u Splitu. Za ovaj poraz vise nemaju izgovora, ovo je jednostavno neoprostivo
  • Neznam
    57
    Očajna igra, moralo se i to desiti. Prva 4 kola nisu bila realna sa toliko promjena u ekipi.
    Idemo dalje, protiv tovara na najjače i trebali bi to glatko riješiti.
  • IceMan
    3.4k
    Katastrofalan ulazak u utakmicu,kao lako ćemo a bez nekog pokriča. Ne, nije nam Gorica kriva…

Ja se nadam hlađenju podosta igrača nakon ovog, kad već nemaš muda nikog zamjeniti nakon 30 minuta, valjda oćeš nakon tjedan dana.

I uopće ne želim pomisliti na kakvom će pritisku biti izgubi li i od Hajduka i Boban i on….
  • Masto
    165
    Gledaj ovog na analizi kako smo dečki
    Super kaze hahaha
  • Borovljanin
    304
    O drugom poluvremenu se nema što reći, najmanje se nogomet igrao. Ali ono prvo je bio horor. Gorica nam je slagala šanse, mi jedva jednu stvorili. I to nakon priprema s nikad manje reprezentativaca. Još smo imali i "pripremnu" u kupu tekmu da se sve posloži. Jako jako loše
  • Pacho
    5.2k

I to taman pred Europu kad nama krecu tekme 2x tjedno.
  • Bruh
    1.1k
    Al jaka mi priča sa izvođenjem faula i zaleđa... Ovi 15 metara odu naprijed niš Mišić pomakne metar naprijed odmah vraća. A o prekoračivanju linije na slobodnjaku ni ne moram govorit.
  • vjeko1701
    18.6k
    Jel ti imaš neki problem sa razumjevanjem? Znači dolaziš tu redovno sa osnovnoškolskim dosjetkama, nadimcima. Tisuću puta ti se reklo da staneš, banirala su te 4 različita moderatora al ne, sad krećeš na sektašenje.

Upozorenje si dobio. Radi kaj hoćeš.
  • Crusades
    18.8k

Ako je ovo danas bilo normalno odugovlačenje i valjanje ja sam žirafa.

Ali sami smo se doveli u tu poziciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube