• badjibadara
    7.5k
    Isto tako kod predstavljanja igračaNolifer

Ma nema potrebe, imamo Dabca
  • Bosskovitz
    19.1k

Grb kluba je standardiziran (kad smo kod toga - već sam ovdje pisao - ja bih standardizirani grb promijenio u nekim sitnim detaljima), ono što nije standardizirano je njegova upotreba. To je posljedica činjenice da klub ima knjigu standarda (kojom se definira izgled), ali nema brand strategiju (kojom bi se trebala regulirati njegova upotreba).

Posve neovisno o tom problemu koji će, koliko sam upoznat, relativno brzo biti riješen, strategije i standarde treba provoditi i nadgledati. To je vezano i uz ime kluba i uz grb, a onda i uz fontove i cijeli vizualni kod.

Mislim da je svima jasno kako to nije bio jedan od prioriteta unazad godinu i pol, ali vrlo brzo će postati.
  • Thor
    759
    hvala na obrazlozenju.
    Moje obracanje klubu je bilo moje razmisljanje o tome i poticaj rjesavanju. Poglavito zbog toga sto je prema mojem misljenju u javnom koristenju bilo svega. No isto tako kada sam pisao klubu nisam primio nikakav odgovor (mozda nisam ni trebao,ne znam) a smatram da bi to trebalo biti regulirano pa kako ne znam sto klub ima i namjerava predlozio to regilirati statutom.
    Obzirom da mi koji smo izvan kluba i nemamo informacije a niti znamo cime sve klub i raspolaze (kako sam i pisao u tom dopisu) ,a zainteresirani smo u dobroj volji nesto ukazati i pro aktivno djelovati, mozda bi bilo ok da je klub odgovorio pa evo i ovako na nacin kao vi sada i super.
    Ocito je da nisam bio jedini koji je to primjetio jer su jos neke kolege tu to komentirali.
    Mislim da je svakako bolje pro aktivno djelovati i da ima clanova koji tako razmisljaju nego da su nezainteresirani.
    Razumijem i da je bilo vaznijih i bitnijih stvari za rjesavati no ni ovo nije bas nevazno a ja sam samo podijelio svoje razmisljanje na tu temu i prosljedio ono sto sam poslao klubu.
    Pozdav :ok:
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal