• Dzgšb
    1.8k
    Građanska dužnost rješena :victory:
  • Paggini
    69.3k
    imat ces 70% ljudi koje to uopće ne zanimatigric

Jel netko zna koji je postotak izlaznosti na izbore klubova s istim modelom? Cisto da znamo usporediti, a mozda i vidjeti za ubuduće kako povećati tu brojku.

Naravno, jedna je lista, nisu PRVI izbori, jasno da nece postotak biti toliko visok, ali svejedno sam se nadao vecem
  • Kermit
    686
    Šta kaže DIP/GONG i ostali? Jel ima kršenja izborne šutnje i slično? :grin:
  • Ijayi Atiemwen
    3.8k
    Glasanje obavljeno! Pozdrav iz Istre! :strong:
  • doubletrouble
    1.6k
    Također, meni osobno razočaravajuć postotak s obzirom na to da se može glasati online i da nas ima 28k koji mogu glasati.

Mislim, 25% je korektno, naravno, ali jbg nadao sam se vise.
    Paggini

ma kako top? imat ces 70% ljudi koje to uopće ne zanimatigric

Ako netko ima podatke o izlaznosti članova u drugim (stranim) klubovima koji imaju članske izbore neka stavi. Mislim da je problem u tome što je ljudima usađena priča iz prošlih vremena o besmislenosti izbora i takvog načina upravljanja klubom, tako da mi je nerealno očekivati neku nestvarnu brojku koju nemamo na državnim izborima, a ne na klupskim
    Moje mišljenje...
  • Matej Pavlić
    215
    Nema funcionera, barem ja tak razmišljam... Svi smo jedno, ako uđem ja sam samo vaš glas unutar skupštine ✌️
  • Georg Koch
    6.6k
    Ljudi, svi koji niste iskoristite jos sat vremena koliko je ostalo do kraja izbora, iskoristite svoje demokratsko pravo, imamo tu cast i privilegiju da sudjelujemo svi kao clanovi kluba u svemu.
    Izaberite DP i izaberite jednog od povjerenika koga smatrate da zasluzuje Vas glas.
    Dinamo i sva borba zasluzuje 2min odvojenog vremena za glas nasem gradjanskom klubu :heart:
  • pjetlić
    141
    Bio oko 11 na stadionu, obavljeno.

Glas za g. Pavlića, nek je sa srećom.

Steta da se nije znalo za tekmu, bilo bi fora pogledat.
  • Keyser Soze
    16.1k
    Očekujem oko 8 tisuća glasača, solidno.
  • DerHerrKool
    23
    ma zajebancija malo na temu kako se ljudi promijene kad osjete vlast/moć
  • gledatelj
    1.1k
    Matej i od mene imas glas.
    Ne znam zasto su ljudi razocarani odazivom. S obzirom na jednu listu i da nije ni bilo neke kampanje mislim da je sasvim solidno. Jednog dana kad bude vise lista i kad se krenu i promovirat i predstavljat neke programe vise ce bit i po medijima i svuda i normalno da ce i vise zainteresirat ljude da glasaju.
  • Matej Pavlić
    215
    Hvala puno od srca ✌️☺️
  • Slepicka
    313
    takodjer, cisto iz tog razloga, Pavlic je ionako sigurica :)
  • DerHerrKool
    23
    A uvijek se može nać neki razlog. Jedna lista, dvije liste, kiša, sunce, subota…
    Iskreno, sama činjenica da imaš priliku glasat na prvim ovakvim izborima ikad i zauvijek biti dio povijesti Dinama bi trebala bit dosta za svakog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.