• Omake
    12.2k
    Unatoč orgazmima malog Cmrečnjaka Varaždin vodi.
  • Keyser Soze
    16.1k
    Kolarić se pogubio, griješi na obje strane.
  • Jay
    2.6k
    Meni ovo guranje a dvije ruke ide na neopisivo kurac. Kao prosle sezone ona gorica gdje smo popusili prvenstvo kada je baturinu mikanovic tako odgurnuo. Pa to nigdje na svijetu nije dozvoljeno osim i hnlu, koja picka materina?
  • ElDorado
    5.9k
    Vž mora biti aktivniji. Vrijeme je za bombardera
  • FazeN
    2k
    Kolarić se pogubio, griješi na obje straneKeyser Soze

Zar ga možeš krivit?
    Ovi bolesnici su nabili toliki pritisak da sudci ne znaju više što rade.
    Pričao sam s jednim sudcem koji sudi malonogometnu prvu ligu, rekao mi je da kad bi morao suditi Hajduku prijavio bi bolest, jer to je bolesno koliko oni pritisak imaju.
    Strani sudci moraju sto prije.
  • Odani Zgd
    823
    Tko bu nama sudio na Poljudu s tovarima?Postoji li ikakva šansa da to bude strani sudac ili nam budu sudili ovi naši talenti?Bojim se masakra na Poljudu....jer tamo utakmica traje samo 60 min,kasnije slijedi valjanje,kmečanje,nabijačina,prekidi,bakljade itd
  • Paggini
    69.3k
    Zar ga možeš krivit?FazeN

Mogu, nitko ga ne tjera puskom na ovo. Pritisak je enorman, da, ali to je posao koji je odabrao, neka onda ili nadje manje stresan posao ili neka nadje muda. A uz to, ne zna suditi i to nema veze s pritiskom
  • Krizy
    61.3k
    Zaista nevjerojatno kakav skup pički i beskičmenjaka je Hajduk, na svim razinama i na svaki mogući način.

Nogometaši koji se bacaju svako kolo u 16m, suci koji im to sude, vrh sudačkog saveza koji to odobrava, smiješni navijači i udruga, kao i cijelo vodstvo kluba te javnost i novinari koji na sve navedeno većim dijelom šute.

U svakoj utakmici to moraju pokazati.
  • FazeN
    2k

Sve je to istina, ali ovdje je glavni krivac pickasti HNS nikakvi sudci, sve su ovo oni dopustili.
    I onaj debil Kustic, cini se da njemu sve paše, zašto ne bi? Ipak ga vole s transparentima
    Trebao je biti Kustic, a ne Custic.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Sve je ovo super, ja želim da ih mi tako izdominiramo i natočimo. Dosta je presumpcije bod je dobar, bolja smo, skuplja ekipa i mora se odmah napasti i 3 boda
  • ElDorado
    5.9k
    Kolarić jednostavno ne zna. Jebo ti sve pritiske. Sve je pocelo s onim bacanjem Sigura kad mu je dao faul. Za ono bi strani sudac dao zuti za prenemaganje
  • FazeN
    2k
    Zna li tko sudca za derbi? Imamo li kakav info?
    Ja sam načuo da je izbor pao samo na Pajača i Ercega zbog plačljivaca, kuku ako je tako pogotovo ovaj prvi.
  • blue heart 72
    2.6k
    Ovaj Varaždinov Tavares izgleda skroz dobar. Odakle je on došel u VŽ?
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Nadam se da će Tavares biti raspoložen i u drugom poluvremenu, prvo je baš moćno odigrao. Valjda će dodat još koji gol Varaždinci, puno bolji su suparnik. Želim još barem jednom danas čuti ovu pjesmu :smile:

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet