• emilperska
    11.6k
    emilperska Ma nema mi draže nego kad u Dinamovom podcastu ugoste splitske klošare koji redovno pljuju po našem klubu, nazivaju ga "hrvatskim zlom", vrijeđaju nas navijače a ekipa to sve sluša s osmijehom, klimaju glavom i još se smiju jer jebiga, fora je.
    #samoležerno
    mosad

Iskreno ove sezone sam ih zadnje gledao nakon Eszeka, 8_24 jel. Denis je novinar, ne reklamira se kao Dinamov podcast moze i potomke tita kirigina i marka belinića ugostit ako hoće.
    Za decke iz 8_24 ne znam kog su ugostili. Oni ne bi trebali definitivno. Od te ekipe osobno znam samo Naglića, on radi u banci. Njemu je to usputna zajebancija, a i nije stalan tamo.
  • Sibirski plavac
    6.1k

Čak ih u zadnje vrijeme i ne zovu toliko kod sebe u 8 24, ali nekad znam bacit oko na tovarske podcaste i Profa tamo bude redovni gost. Vidim da je prije koji dan i Lažna devetka bio kod onog Zokija. Nisam znao da je i on pao pod utjecaj tovarskog mitomana...
  • Crusades
    18.8k
    Svatko tko dovede bilo kakvog tovara ili mamićevca u podcast sigruno nije Dinamov podcast. Ne treba završit fakultet da bi se to razgraničilo.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    Denis je bio objektivan dok je bio kod Manojlovića pa je ispravljao njegove ispade. Od kada je krenuo solo je totalni idiot i tovarski dupelizac
  • ivosivo
    243
    Denis je bio objektivan dok je bio kod Manojlovića pa je ispravljao njegove ispade. Od kada je krenuo solo je totalni idiot i tovarski dupelizacJos-Optimus

Dobro mu je Kvasina rekao u jednom podcastu, da se odluci sta je, jel Dinamovac ili ne…
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Denisu je i žena negdi od doli koliko sam shvatio, zna i to preokrenut čovjeka. Doduše, nije oženjen od jučer...
  • Zagi
    11.6k
    bio objektivanJos-Optimus
    Jedino ako netko tko polazi od stajališta "ne želim ulaziti u optužnice/ presude ali ... " može biti objektivan.

Za mene to apsolutno diskvalficira sva daljnja stajalištao kao neobjektivna.
  • ruicosta
    324
    A kaj je stjelja dobio pedalu u inkubatoru ili ga jos uvijek traže u petkovicevoj guzici?
  • Jos-Optimus
    7.4k
    a i to što kažeš, samo što je djelovao normalnije jer je pak onaj Manojlović ozbiljan kreten
  • KtcGoat
    1.2k
    Ovo je jedan od onih dana kada cu s gustom pogledat prgavog,zokija i ostale.
  • Goncalo Santos
    855
    Dok cekate storiju zokija prgavog, u sportu nedjeljom je bio stimac izbacili su isjecke, ima zanimljivih osvrta oko hajduka kao uvijek, ali i pohvalno prica o Zvoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.