• Crni86
    15.1k
    Kova najavio promjene.

Ne bi me cudilo da osvane villar u prvih 11 uz vinlofa.
    Ja bi recimo i bakrara volio vidjet na lijevom krilu.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ne bi me cudilo da osvane villar u prvih 11 uz vinlofa.Crni86

To apsolutno mora biti. Stojke mi je drag al je efektniji s klupe, a Villar ti u kombinaciji s Mišićem i Ljubičićem donosi kontrolu u vezi, Goda je dobar za jače tekme, a Perez čisto dovoljan za druge, dapače ima nabac na trepavicu, šteta ga je ne koristiti češće.
  • Crni86
    15.1k
    ja sam za villara odmah. Ali da izbije te svoje musice, pusti suca - brini se za svoje na terenu. Jos ako bi villar dobio lijevo jedno brzo krilo koje voli ulaske u prostor kao sto je bakrar ufff

Makar ako smo iskreni meni se zajc dopada puno vise od villara. Sljuca, pas - brijem da bi on cak tvorio idealni trokut sa miskom i ljubom
  • Mali Zeus
    19.3k
    U svakom slučaju slatke brige, ako trojka u sredini ne šljaka ulaze ti Stojke ili Zajc. Zajc je protiv Predavca pokazao da fakat može biti dobar.
  • LilScav
    13
    Ja bih iskreno ukinuo pressice prije utakmice ako će novinari iz kola u kolo postavljati glupa pitanja ili ona koja će dobit klikove.
  • Pesca90
    86
    Kvasini pohvale za postavljeno pitanje o desnom beku,a drago mi je da je uz mlade Kova spomenuo i Mišića u kontekstu repke da se malo više javno zavrti ta priča.
  • Marc
    557
    Ekipa jel može preporuka gdje mogu pogledat utakmicu u nedjelju u Mostaru?
  • Zagi
    11.6k
    Upravo odgledao presicu i isto razmišljamo.
    Volio bih vidjeti ovu postavu
    vsgorica.png
    Vinlof i Villar su zaslužili minute iako je Goda dobro igrao, dok Stojković i Vidović ne zaslužuju status nezamjenjivih.

Samo tempo od prve minute, natjerati ih da se umore i onda u drugom ti potencijalno ulaze:
    Stojković,Vidović,Kule, Zajc i Varela.
    Snaga :strong:

A di je još Bennacer ubrzo ...
  • Tranzicijski Napad
    711
    Također se slažem, brzina će nam trebati u napadu jer su tu najranjiviji bekovi i stoperi Gorice.

Evo malo analize o Gorici (ako ima kakvih pogrešaka, slobodno javite).

• striko
    2.4k
    Svaki kafić će ti upaliti utakmicu, na zapadnoj obali :grin:
  • Peškaman
    7.8k

U svakom kafiću možeš pitat',upalit će.
    Rebels,BeerTi&Ja,Belfast,Gaža,House Pub (ako oćeš pojest nešto)...
  • CastAway1986
    4k
    ovisi jel volis gledat u mirnijoj atmosferi ili u žestokoj, ako volis komentirati s konobarima preporuka ti je Primavera na kolodvoru! :rofl:
  • NORTE
    19.8k
    Vremenska prognoza za sutra je sve bolja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet