• Paggini
    69.2k
    par mjeseci prije toga ga je jedan Devetak izbacio iz ekipeTvrdica McTvrdi

Ovo je malo pretjerano, bačen je na klupu zbog ozljede i odbijanja potpisivanja novog ugovora. Nikad Devetak nije bio bolji od njega.

Ali ako bude cijelo prvenstvo igrao na razini na kojoj igra trenutno, zasto ne bi dobio poziv na svjetsko? Zato sto je to Bruno Goda haha blesavi goda haha loll. Bolje igra trenutno od Sose, a sigurno je i bolji pick nego Stanisic lijevo. Doduse, meni ni kombinacija Goda/Hrgovic ne bi smetala, mali vukovarac igra sjajnu sezonu
  • FazeN
    2k
    Goda u reprezentaciji bi stvarno bilo too much. Ciljamo na svjetski vrh, kakve su to zajebancijeTvrdica McTvrdi

Nisu zajebancije nit sam rekao da će sigurno u repku, al iz prve ruke ti tvrdim da je Dalic pohvalio Brunu jako i rekao da ga prate.
    Tko god ima neke veze s repkom ili zna nekog slobodno nek provjeri informaciju i vidjet ćeš da je istina.
    Ništa Goda nije gori od Sose a to će uskoro pokazati na visokom nivou u Europi.
  • rokikaciga
    5.5k
    Da ispravim par stvari. Nije ga Devetak izbacio iz ekipe vec se Goda nesto ozljedio i nakon toga posvadao s Miskovicem koji mu je rekao da vise nece igrat za Rijeku i zato nije igrao prosle godine.

A drugo, mi ljevog beka nemamo u reprezentaciji. Navedi tko da igra beka? Ne kazem da to Goda mora biti sad i odmah, ali ako pokaze kontinuitet godinu dvije, zasto ne? Imamo Sosu koji za kurac igra (ovo je mentalno, decko ima sve predispoziciie za modernog beka), Bradaric kojeg Daliban ne zove u repku, Gvardiol nije bek, Borna Barisic vec godinama nije ta kvaliteta, Melnjak je bio po meni ta kvaliteta ali se ozljedio, Hrgovic mora jos zganaca jest ali ima u njemu mesa.

Jebote nama bekove igraju krilni napadaci, stoperi, zadnji vezni...
  • Zagi
    11.6k
    Guranje Gode nauštrb Vinlofa nikako nije dobro za nas dugoročno.
  • Keyser Soze
    16.1k
    Ne vidim razlog zašto Vinlof ne bi počeo sutra.
  • Goncalo Santos
    841
    Ako nemas lijevog beka, igras bez lijevog beka. To sto su ostali bekovi losi ne cini ni godu dobrim bekom. S 27 godina ima iza sebe jednu solidnu sezonu u rijeci osim toga plafon belupo.

To sta on sad igra u Dinamu ne mijenja cinjenicu da to nije ozbiljan igrac za reprezentaciju. Pa u Dinamu je na jednogodisnjem ugovoru, vjerojatno ko panicno dovodenje cisto da imamo nekoga ko je pravi bek da pokrije kad zagusti.

S druge strane mladi perez-vinlof prosao bayernovu akademiju, s 18 godina odradio seniorsku sezonu u austriji, u prve dvije utakmice odlican, bolji od gode sad zakucan na klupu.

Jer cijeli hrvatski nogomet robuje dobnoj hijerarhiji, a vjerojatno i jezicna barijera radi svoje zbog cega vise simpatije kupi goda.
  • austrijanac
    7.8k
    vjerojatno ko panicno dovodenjeGoncalo Santos

Ajde ostalo još nekako, ali kakvo panično dovođenje na početku transfer roka?
  • Paggini
    69.2k
    To sta on sad igra u Dinamu ne mijenja cinjenicu da to nije ozbiljan igrac za reprezentaciju. Pa u Dinamu je na jednogodisnjem ugovoru, vjerojatno ko panicno dovodenje cisto da imamo nekoga ko je pravi bek da pokrije kad zagusti.Goncalo Santos

Pa daj mi reci, ako Goda nastavi igrati na ovoj razini cijelu sezonu, Dinamo bude dominantan i ostvari neki rezultat u Europi, koga bi ti zvao umjesto njega? Nekoga iz te fiktivne kategorije "igrači za repretentaciju" ili najboljeg lijevog beka najbolje ekipe HNLa koja se pokazalanu Europi?

Nitko ovdje ne zagovara da se sada zove Godu, ali daj mi jednog boljeg igrača od njega trenutno, a da ga se treba zvati?

Jer cijeli hrvatski nogomet robuje dobnoj hijerarhiji, a vjerojatno i jezicna barijera radi svoje zbog cega vise simpatije kupi goda.Goncalo Santos

Mani se pretpostavka, siguran sam da Goda igra ne zbog toga što je stariji i zna hrvatski
  • rokikaciga
    5.5k
    Doslovno drugi dan prijelaznog roka :lol:
    Zvone je vec 17.6 bio u panici
  • Goncalo Santos
    841
    prijelazni rok se ne sprema pocetkom roka, nego na zimu vec.

Boban je odradio vrhunski koliko je mogao, ali opet nije mogao sve odraditi jer je kasno dosao. Uspio je srediti vinlofa, njemu ko zamjenu da se nade doveo preko frenda tarzana godu koji je tu pretpostavljam/nadam se ko prijelazno rjesenje.

Da ga se planiralo za nesto vise dobio ugovor na barem 3 godine.
  • Goncalo Santos
    841
    dalic nek si zove kog oce to me ne zanima.

Meni kao navijacu Dinama smeta da bolji bek grije klupu losijem.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Ovo je malo pretjerano, bačen je na klupu zbog ozljede i odbijanja potpisivanja novog ugovora. Nikad Devetak nije bio bolji od njega.Paggini

Moguće.

Ali ako bude cijelo prvenstvo igrao na razini na kojoj igra trenutno, zasto ne bi dobio poziv na svjetsko?Paggini

Kao što znamo, u reprezentaciju se kod našeg izbornika ne ulazi sam tak. Joško je prvi bek i Sosa je drugi. Znao je stavljat i Juranovića lijevo. Goda je od reprezentacije udaljen ko Malenica. Teoretski moguće, ali na jako jako dugom štapu.

Nisu zajebancije nit sam rekao da će sigurno u repku, al iz prve ruke ti tvrdim da je Dalic pohvalio Brunu jako i rekao da ga prate.
    Tko god ima neke veze s repkom ili zna nekog slobodno nek provjeri informaciju i vidjet ćeš da je istina.
    FazeN

Ne sumnjam nimalo u istinitost tvrdnje, nisam to ni mislio.
  • Dzoni
    2k

S većinom toga se slažem ali panično dovođenje nije nikako. Ne mogu svi igrači igrati u prvih 11, zato su i dovedeni igrači poput Solde, Mudražije, Filipovića itd. Možda isplivaju kao korisna rješenja za momčad pa bude odlično, ako ne, bar nisu skupi i neće previše pravit probleme u momčadi
  • Zagi
    11.6k
    Ne mogu svi igrači igrati u prvih 11, zato su i dovedeni igrači poput Solde, Mudražije, Filipovića itd.Dzoni
    Sva tri dovedeni prije dolaska Bobana što sugerira da njihovo dovođenje možda je ali najvjerojatnije nije bilo planski.
    edit: ili bolje rečeno, potpuno u skladu sadašnjeg plana.
  • fakin
    1.2k
    pleveovoe.png

opet se nude unaprijed ulaznice za euro gostovanje. je li moguće da netko preko agencije i veza može nabaviti karte za gostovanje prije prodaje za godišnjake?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet