• Sibirski plavac
    6.1k
    Hoxha protiv Betisa i Hoxha na Euru 2024.

Name me a better prime for a footballer. :cool:
  • shameless86
    772
    jos samo da srbe rijesi sljedeci mjesec
  • Zagi
    11.6k
    To znači da su nam sada krila efektivno
    Vidović+Varela --- Lisica+Bakrar
  • Paggini
    69.2k
    Vidović+VarelaZagi

Nadam se stojkovic + varela, paklena kombinacija
  • Masto
    152
    Varelu od prve minute vidovica na 10
  • FazeN
    2k
    Također iz prve ruke kao što znate i očekujete Valinčić i Beljo su bili tema izbornika Dalića kad je bio u Zagrebu, a uz njih i Bruno Goda za kojeg je rekao da ga pomno prate.
  • NORTE
    19.8k
    Varela je preuzeo ulogu Hoxhe na treninguFazeN

Gabriel Vidović ovih dana:
    RaI83cL.jpeg
  • Zagi
    11.6k
    Nadam se i ja ali za to nema indicija osim zadnjih 15 minuta u kupu kada Vidović igra 10ku zamjenivši na toj poziciji upravo Stojkovića.

Nada ostaje da je Kova zamjetio još jednu lošu Stojkovićevu utakmicu u prvom poluvremenu gdje niti protiv četvrtoligaša nije radio razliku, te bio puno bolji u drugom kada su rekreativci očekivano pali pa smo opet dobili Stojković efekt.
  • Crni86
    15.1k
    Kaj nije hoxha bio sa repkom do utorka? Znaci vjerojatno doso nazad u srijedu/cetvrtak.

Nis cudno da se na njega mozda ne racuna nakon repki, konstantno je tak.
  • Goncalo Santos
    840
    Znaci ide sad guranje gode do kraja da se napravi neka lijepa prica o skromnom decku koji je radom i poniznoscu dosao do repstacije.

A vinlofa doveli iz bayerna na pricu o projektu pa nek grije klupu godi.
  • NB86
    17.1k

Ima minuta za sve
  • NitkoBitan
    31.5k
    Goda u reprezentaciji bi bio sve. Rijecani su se sprdali kako je on igrac za Slaven Belupo a tovare bi slagiralo.
  • Goncalo Santos
    840
    Meni bi vise znacilo da imamo 19godisnjaka u A reprezentaciji svedske, koji ima velik prodajni potencijal i koji je medu 200 najboljih mladih igraca.
  • FazeN
    2k
    Meni bi vise znacilo da imamo 19godisnjaka u A reprezentaciji svedskeGoncalo Santos

Bude igrao i Matteo puno uskoro ne brini, pogotovo HNL posto je Goda prvi pick za Europu trenutno.
    Imamo dva odlična lijeva beka, to je najbitnije.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Goda u reprezentaciji bi stvarno bilo too much. Ciljamo na svjetski vrh, kakve su to zajebancije. Igra on dobro kod nas, nemam ništa za prigovoriti, ali jebemu pa par mjeseci prije toga ga je jedan Devetak izbacio iz ekipe, kojeg sad ne bi uzeo da sam trener Istre. A na desnoj strani imamo 2 beka i treći koji nije bek je sad bio najbolji igrač okupljanja. Beljo mora bit unutra, nauštrb koga ne znam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet