• dumitrumitu
    1.6k
    MGzeKcz.jpeg ima nas i u Hong Kongu. Iako ovaj gospodin nije znao reći gdje je nabavio majicu i što predstavlja.
  • Zoran
    337

Karlovac je često igrao noćne tekme pod reflektorima još dok su bili u 3 i 4 lizi ( pred 100-tinjak gledatelja )tako da bi sada stvarno bilo lijepo i logično da ugoste Dinamo u noćnom terminu pred popunjenim stadionom.
  • NORTE
    19.8k
    Dobro jutro, birališta su otvorena!
    Daj svoj članski glas legendi dinama Zvonimiru Bobanu i d.P. 2.0, a glasuj i za povjerenika koji ulazi u skupštinu.
  • SAS1987
    18.6k
    ima nas i u Hong Kongu. Iako ovaj gospodin nije znao reći gdje je nabavio majicu i što predstavlja.dumitrumitu

Prije sad već puno godina sam u Brazilu, na ulici u centru Belo Horizonte vidio nekog crnca koji je nosio jedan od najruznijih dresova u povijesti našek kluba. I nije nosio samo dres, imao i hlacice :lol: Pitao bi ja njega odakle mu dres i još par stvari ali je izgledao ko da ce me opljackati :lol:

s-l1200.jpg
  • Paggini
    69.3k
    Pitao bi ja njega odakle mu dres i još par stvari ali je izgledao ko da ce me opljackatiSAS1987

Dobio si odmah i odgovor
  • skener
    6.3k
    Zanimljiva tekma danas

Dabac u akciji

1757750278524-tekminjo-jpg.webp
  • Paggini
    69.3k
    Hahaha jadan Beljo, platili ga tolike pare da mora i revijalne utakmice igrat
  • skener
    6.3k
    Hahaha jadan Beljo, platili ga tolike pare da mora i revijalne utakmice igratPaggini

Zvone ga testira na šestici
  • Krizy
    61.2k
    Kuraja i Beljo, Rama ima po jednog igrača s obe strane :cool:
  • NORTE
    19.8k
    Prije sad već puno godina sam u Brazilu, na ulici u centru Belo Horizonte vidio nekog crnca koji je nosio jedan od najruznijih dresova u povijesti našek kluba.SAS1987

Ne sjećam se više na kojoj destinaciji je bilo, ima preko 15 godina godina od tog, naletio sam na nekog stranca s BBB obilježjima i pitao ga na engleskom otkud mu to, nije imao pojma, samo je nosio.
    Nevjerojatno.
  • MateG
    81
    na kojem terenu se igra znas li? Uz pretpostavku da je otvoreno za javnost
  • prefontaine
    3.6k

a bit će da si nabasao na propalog Carlosa

Džemo sa skauta napredovao do izbornika. Dalić na aparatima
  • FazeN
    2k
    Pozdrav svima, nisam znao gdje napisati pa sam ovdje valjda je u redu

Rečeno mi da Varela je preuzeo ulogu Hoxhe na treningu, točnije ono što je Hoxha radio i bio na treningu sad to radi Varela.
    Sve ovisi o protivnicima i sto trener Kovačević bude tražio u zadanom trenutku, ali u prijevodu Varela je izbacio Hoxhu.
  • Paggini
    69.3k
    Hoxha je izbacio sam sebe, nažalost
  • NitkoBitan
    31.5k
    Hoxha je od zdrijeba posvecen iskljucivo operaciji "Betis u Zagrebu".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet