• Hrc-Vg
    1k
    Nemrem do stadiona, žena mi dela, a ja moram djecu razvoziti okolo…Ovo je baš iritirajuće.
  • jedan u nizu
    15.3k

Isti problem.
    Na kompu sam. Osobnu ucitalo bez problema, ali kad stisnem 'odaberi' na listu, javlja gresku.

Jel se potrebno odjavljivati ili cekati?
    Ako se odjavim bojim se da me nebi vec vodilo kao da sam glasao pa da necu imati mogucnost vise.
  • gledatelj
    1.1k
    Veseli vidjet koliko ljudi i ovdje piše, a i okolo mi šalje kako su glasali.
  • Revan
    90

Ja svako malo izadjem na pocetnu i ponovno probam, ne registrira te kao glas. Sam ces opet morati pin
  • Mladi Starac
    396
    Ja bum se sjel na Bajs i dopeljal do pimpek placa, obavil dužnost i sjel na kavu. Ah, koja subota.
    Pozdrav od srca svim dinamovkama i dinamovcima na ovaj divan plavi dan.

A još sutra tekma. Divota!
  • Cobra19
    2
    Isto kao i kod većine. A zamislite koliko bi ovo moglo utjecat na rezultat glasanja da imamo vise listi. A mislim da bi bilo vrijeme da napravimo naš vlastiti sustav za ulaznice i glasanje. Sa ovom ekipom uvijek neki problem
  • Revan
    90
    Sad mi je prosla osobna napokon ali greska na glasanju, ne mogu odabrati listu. Doslovno pise greska
  • Crni500
    20
    Nemojte slikati osobnu mobitelom,nego ju skenirajte kada se pojavi "T" na kameri. Tako jedino prolazi
  • Dino
    4.4k
    Nedaju nam glasati za Bobana :fear:

Javite ako neko uspije riješiti ovaj problem kad kod odabira liste izbacuje grešku...
  • Matej Pavlić
    153
    Danas oko 20h ima da zapalimo sav arsenal baklji koje imamo ✌️
  • agramZ
    2.8k
    meni je od prve proslo bez ikakvih problema. nikad lakse nisam glasao :razz:
    probajte mozda drugi browser bez adblockera..
  • Brusa
    3.6k
    Meni je sve bez problema prošlo. Na mobitelu. I fotku sam učitao iz galerije, koju sam prije slikao.
  • tigric
    870
    Ne možete zamisliti koliko se moj stari od 65 godina pomucio glasat online, ali eto dužnost je obavljena!
  • Crni86
    15.1k
    meni je prvotno javljalo gresku za osobnu, sad osobna prolazi i isto se javlja greska pri odabiru liste
  • NORTE
    19.8k
    Meni je sve bez problema prošlo. Na mobitelu. I fotku sam učitao iz galerije, koju sam prije slikao.Brusa

Tako i meni.
    Velika šteta da puno ljudi ne može obavit online glasanje.
    Pokušajte ponovno poslije, ima vremena do 19 sati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.