• Efes Pilsen
    12.8k
    Ahahahah Zizi i tough face :rofl:
  • Crni86
    15.1k
    Ketzman :vomit:
  • KtcGoat
    1.2k
    Nemojte bit negativni, moc cemo opet nakon kratke pauze urlat na Zizijeve fore
  • NitkoBitan
    31.5k
    Fulali su termin jer u to vrijeme svi gledamo Zona Dinamo podcast :joke:
  • Noel
    15.7k
    Totalno dječji jeftin i amaterski logo i naziv podcasta. Nevjerujem da su tolko loši u dizajnu i marketingu. Kao da se dijete igralo u 6. razredu osnovne škole TOTALNI NOGOMET i logo mač i N. Mislim ja ne vjerujem da u 2025. netko zaista na ovaj način sebe predstavlja u dobu društvenih mreža i svih živih i neživih aplikacija mogućih.
  • doubletrouble
    1.6k
    Thomas Bauer večeras u podcast inkubatoru
  • mali M
    8.6k
    Smirite se ljudi. Dobro je imati i jedan i drugi podcast, čak bi trebali ugostiti jedni druge...Mandelinho

Ma kaj ti trabunjaš, nogometna podcast scena nam je očajna, kaj misliš zakaj maltram tu već valjda 5 godina za Zona podcast... Ugoščavat te dvolične licemjere, balkan dede i babe, ma zaboravi... sve lovci na klikove i instant fame.. neka ih kilometrima od Dinama..

evo o čem govorim, gle ove jazavce, pa nebi ih gledao da su zadnji.. Bogu hvala na Zoni i što su izgurali ovo
  • Dudu 9
    858

Jel otkazano ili samo kasne?
  • doubletrouble
    1.6k
    A očito nije danas, iako na objavi nisu napisali datum pa sam pretpostavio da je večeras
  • ElDorado
    5.9k
    Dinamo podcast i pristup i koncepcija a i znanje tih dečki je potpuno neusporedivo s nebulozama ova druga dva i njihovih voditelja. Doslovce druga dimenzija i što dalje od njih i njihovih budalaština.
  • Dudu 9
    858

Nogometni podcast ide petkom, znači da bi trebao ići večeras.
  • C@ptain Koons
    247
    A možda ipak danas ide :grin: , jer ne nalazim na YouTube-u.
  • emilperska
    11.6k
    Decki iz 8_24 su na svakoj utakmici Dinama. Što preko akreditacija, sto preko godišnjih jer imaju oboje.
    Manje vise su im stavovi podudarni s vecinskim stavovima na Zoni. Bzvz ih napadate i izvlačite iz konteksta.

Podcast im se većinom bavi Dinamom, ali ima tu i drugih stvari + njihov pristup je dosta ležerniji od ovog ofenziva podcast pristupa koji ima Zona podcast. Ima mjesta za sve ugl..

Denis se bavi raznim temana. U pocetku sam bio protiv. Ali ima neke jako jako dobre teme i goste. Tipa ode u Ljubljanu kad igraju s Noahom i sjedne s Marinom, Sandrom Perkovićem. Prije nego jogurt odigra s Tiranom, ugosti Radaša(Radasa) ikonu iz Albanije, prije utakmice Rijeka Shelbourne ugosti Lucića s Football thorough spectacles koji živi u Irskoj.
  • mosad
    1.8k
    Ma nema mi draže nego kad u Dinamovom podcastu ugoste splitske klošare koji redovno pljuju po našem klubu, nazivaju ga "hrvatskim zlom", vrijeđaju nas navijače a ekipa to sve sluša s osmijehom, klimaju glavom i još se smiju jer jebiga, fora je.
    #samoležerno
  • Paggini
    69.3k

Izvadio si to iz konteksta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.