• Sibirski plavac
    6.1k
    Liku je na thumbnailu tog kmečavskog videa ona tovarčina Zoki. Treba li dalje išta komentirati?
  • Masto
    147
    staviš na playback x2

8/24 gledam samo kad je kvasina tu il najave pred utakmicu
    Ovo sto traje satima preskočim
  • vjeko1701
    18.5k
    Na kraju dana nek si svatko radi kaj hoće od svog kanala. Općenito ne volim ovu drama internet kulturu gdje svi samo traže izliku da bi se uvrijedili al opet, vidjet će sami dal im to i tovarski klaunovi dugoročno išta donijeti.

Jučer sam iz znatiželje bacio pogled na komentare prve epizode i vidio nešto uvrijeđenih fanboyeva 8_24 (zato i Q&A pitanje) plus par guzobolnih ex forumaša. Izuzev toga, velika većina komentara je pozitivna i to je odlično.

Predviđam ubrzo podjelu gdje će njih pratiti "tiha većina" a ZD podcast valjda onda "glasna manjina". Tko će biti uspješniji, vrijeme će pokazati.
  • Omake
    12.2k
    Navodno imaš platformu koja služi za navijanje za Dinamo. Konstantno tu platformu daješ na izvolite ljudima koji pljuju Dinamo kao klub po svakoj osnovi , vrijeđaju igrače Dinama na svim razinama, od ljudskih do nacionalnih i rasističkih, te omalovažavaju svaki uspjeh Dinama.
    Pa se onda kao nađeš uvrijeđen? Zbog koga? Zbog čega? Osim svog maloumlja i krhkog ega.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Volim generalno podcaste sve pogledat, makar slušat pozadinski, ali odbijam bilo kaj gdje se ponavljuje Zoki Talijan
  • ElDorado
    5.8k
    Njegov tijek misli je autizam 5 na skali od 1-10. Potpuno nesuvislo i meni iritantno. I još ta zajebancija s moronima iz Splita. I onda se fura da je Dinamov podcast. Daj se ne zajebavaj.
    Frajer krene s podrškom Dinamo podcastu pa završi na Kvatriću i rapu i kak je on rapper. Pa kog boli kurac kaj si ti. Tema je Dinaaaamooooo. Ej.
  • Pacho
    5.1k
    Ne znam ni tko je taj, ali ko ga jebe
  • Jaro
    10.7k
    đizs 5:51 sekunda - opce ne znam kaj sam slusao tih skoro 6 min - tu je sad nesto o beatovima, rapu, hip-hopu pa sam ugasio. I bez Zona podcasta od mene nebi dobio view...
  • rokikaciga
    5.5k
    Po ovim komentarima mi je i drago kaj ne znam za tog voditelja ovog podkasta, jedini HR podkast koji cu slusati je Zona Dinamo podcast.
  • Olmic
    5.2k
    Profa je bas klasicni alkic, ne znam kak moze s djecom radit
  • Zagi
    11.5k
    Tako izgleda kada se okužiš krivim ljudima.
    Nije profa zlonamjeran ali je naivan. A i udarilo ga na ego.
  • Ludovic IX
    9.8k
    livaje je napokon izašo iz ormara
  • Mandelinho
    689
    Smirite se ljudi. Dobro je imati i jedan i drugi podcast, čak bi trebali ugostiti jedni druge...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.