• Omake
    12.2k
    izdrzao pet minuta, čim je rekao da start Rukavine protiv Ludogoreca nije toliko opasan, izgasio.
  • Zvonkec
    336
    Kolki ego, zakopavaš se dragi sa svakim novim upisom sve dublje i dublje umjesto da si reko jebiga naslov mi je zvučao maliciozno pa sam ga tu piknul, nisam čital. Vice se isro po seratorima a ti ga mećeš u shitoftheday i nemreš priznat da si ti zasro nego se praviš pametan
  • vjeko1701
    18.4k
    On je onaj koji svršava na to da kontrira većini a smatra se pametnijim i stručnijim nego kaj zapravo je. Niš od napisanog mi nije neočekivano.
  • Fan
    1.4k
    Dobro ljudi, lik se zajebo i pokušava se iskopat, al nejde, a vi još dodatno potpaljujete, a vidite da neće odustat, ostavite to iza sebe...
  • Infinity
    19.5k
    Ja sam sve vise uvjeren da on jos uvijek nije procitao :lol:
  • Pacho
    5k
    Los je zajahao val analitike u sportu iako sam o njoj nema ni povrsno znanje. Procitao par knjiga o tome pa sad prodaje muda pod bubrege. A uz to izgleda kao da drka u kinodvoranama.
  • rokikaciga
    5.5k
    Da možeš upotrijebiti statistiku u sportu (ovdje nogomet) moraš i na oko znat neki kurac o nogometu. U nogometu je statistika samo polazišna točka da možeš nešto golim okom analizirat ili da potvrdiš ono što si analizirao 'na golo'.

Zato imaš pun kurac ljudi koji govore da je Petković kurčina od igrača jer jedva prebaci 10 golova u ligi. A ja kad upalim ekran ili odem na utakmicu i vidim kaj je čovjek radio na terenu imam dijametralno mišljenje od njih. To je samo primjer jer mi je nekako najlakši za objasniti.

Imaš tu i mikroprimjera kao npr da je Fruk bio opasan po protivnički gol jučer za repku a ne vidiš nigdje u tim statistikama da je par puta zajebao jer nije ispoštovao igrača koji mu pritrčava iza leđa i ima avionsku pistu koliko prostora je imao npr Perišić. Ja golim okom vidim da je Fruk sjebao dobru šansu, mogao je podvaliti Periji i ovaj bi iz prve mogao dobro zaprijetiti vrataru, a ovako mu se piše dribling + udarac u okvir gola koji je blokirao stoper.
  • Mlađi referent
    14.2k
    Ivan IvkovićgaTeDZG

Poslušao pola, ne stignem sve završiti

Iz čista mira je ubacio Zdravka Mamića u razgovor, i naveo ga kao primjer dobrog kadroviranja ekipe. To je istaknuo kao argument da je ova ekipa spora i da ćemo loše proći protiv bržih ekipa. Kaže, Mamić nije imao nijednu grešku u kadroviranju.

Stvarno, bez riječi.
  • Jurki
    19.4k
    Taj Ivkovic je teski debil.
    Ali bas teska debilcina. Jucer izjavi da je dovođenje Bennacera glupost koja bu kostala Dinamo 2 milje eura. Te da je u tom slucaju bolje ostaviti Belcara u kadru.
    Ako je ova ekipa spora.. kaj je onda bila ona lanjska?
    Otkad pratim Dinamo, nikad nismo imali radnu ekipu, vec se uvijek sve rjesavalo akumuliranim talentom u ekipi.
    Ova postojeca ekipa je najblize tome.

Isto tak, ocito je taj debil zaboravil za sve one Machade, Callelle, Carlose, Guelle, Papadopulose, Slepicke, Sivonjice itd itd.
    Evidentno je da mu samo noge vire van iz Mamicevog šupka i nemre preboljeti da mu njegovog neprezaljenog gazde nema u M128.
    Ivkovicu, Mamic ti je u BiH, jebo ti on mater glupu.
  • C@ptain Koons
    232
    Kaže, Mamić nije imao nijednu grešku u kadroviranju.Mlađi referent

Dobro, koji kurac je s tim likom?? Jedno je kontrirati, ali ovo izjaviti... čuj nijednu grešku, mislim ono..
  • Pacho
    5k

Zivi da bi kontrirao i pametovao. Da mu kazes da je heteroseksualac bi popusio kurac pred kamerama samo da bi dokazao suprotno.
  • Mlađi referent
    14.2k

Mislim, čovjek glumi analitičkog tipa i brine ga kako ćemo proći protiv bržih, a ne vidi greške u kadroviranju kad smo, podsjećam

- 8 godina bili samo s porazima na gostovanjima u grupnoj fazi Europe
    - 2016/17 prošli cijelu kampanju bez JEBENOG GOLA.
    - doživjeli najteži poraz u povijesti na Maksimiru, 1:7
    - imali 11 poraza u nizu u LP i povijesni bod izvukli u 95oj minuti dvanaeste tekme iz penala
    - ispadali na Maksimiru od Sheriffa, Aalborga, u Albaniji od Skenderbeua…

Ima toga još, ovo sam iz glave izvukao. Iskreno me boli ona stvar simpatizira li ZM-a ili ne, on je prošlost i neće se vratit, ali buraz moj…. Stvarno savršeno kadrovirano.
  • vjeko1701
    18.4k
    Obične gluposti za koje zna da će izazvati reakcije. Klasično pametovanje radi pametovanja bez podloge.
  • criticus
    4.9k
    Ivan Ivković je stereotip ženske sa filozovskog na drugoj godini, šestoj menze, koja objašnjava frendici kako da nije bilo ugnjetavanja somalijskih žena početkom 19 stoljeća od strane zapadnih oligarha svi bi imali besplatan internet, zdravstvo, zelenu energiju i neograničenu količinu tofua i indijskih oraščića, dok joj se u džepu krije iphone, twix i račun iz alikebabe od tog jutra.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    popušio bi, ali bez onih pederskih sranja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.