• MateG
    79
    nisam ti lajkao jer u momentu pisanja imaš 86 lajkova pa da ne kvarim brojku :heart: a razlog odgovaranja je sto sam htio rec, zna se onda ko placa pivu protiv Gorice na sjeveru :razz: čitavoj tribini lagano hahaha
  • blue heart 72
    2.6k
    iskrene cestitke, nek vam je sem skup z srecom
  • ZGWest
    697
    Ovaj mjesec bi trebalo biti glasanje u EU za chat control, prepostavljam da je dosta vas čulo za to. Ukratko, ako taj prijedlog prođe, države će imati pravo pregledati i imati pristup svakoj poruci koju pošaljete s vašeg broja.

Ovdje se može generirati i poslati automatski mail svim našim eu zastupnicima, a i naći sve info o ovoj temi: https://fightchatcontrol.eu/
  • Dino
    4.3k

Iskreno, meni je jako čudno da sad trenutno nemaju pristup i ne prate svaku poruku, poziv i slično.

Prijetelj mi je neki dan pričao da su mu za auto koji je kupio šest mjeseci unazad znali svako mjesto gdje je parkirao i išao tim autom iako tada nije bio i nikakvom prekršaju niti imao ikakvih sumnja i razloga za praćenje.

Pomirio sam se s tim da smo u nekoj vrsti matriksa odavno vec...
  • Droljo
    20.8k
    Nek si ga pljugaju sa praćenjem. Toliko od mene.
  • Hnlovac
    3.3k
    A ništa, kupit ponovo mobitele na antenu i prizori iz Seinfelda
  • ZGWest
    697
    Prati se odavno dosta toga, ali za vecinu mi prihvatimo to jer nam olaksava neke druge stvari..

Ali za poruke, to koliko znam, rade samo kad si osumnjicen za neki zlocin, pa policija moze doci do starih poruka, osim na telegramu.
  • Dino
    4.3k

Da Telegram navodno ne daje poruke. Ne znam, jako glupo, ali očito smo u trenutku napretka komunikacije i tehnologije to prihvatili kao nešto privatno, a zapravo ideja nije bila ta.
  • BrankoBrankovic
    0
    Da, Telegram ima takozvani self-destruct timer koji briše poruke nakon određenog vremena i ne sprema ih na svoje servere naravno ako je uključena ta opcija
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    iskrene cestitke brate, nema boljeg osjecaja , neka je ziva i zdrava ,zivjeli
  • serbus
    5.3k

Čestitke, ništa na svijetu ti neće izazvati toliko sreće ko mala ali isto tako i brige ali ispalti se svaka sekunda :))
  • Pacho
    5k
    Signal je zasad najsigurniji od ovih velikih koji imaju dosta korisnika.
  • vjeko1701
    18.4k
    Koristim isključivo Signal + Telegram za jednu osobu koja nema Signal i oba su mi čisto ok.

Ak me netko hoće pratiti, nek me prati, nadam se da uživa u komunikaciji između mene i drage.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.