• Jos-Optimus
    7.3k
    hocemo u pivicu da će Neva biti top? :)
  • Pacho
    5k

Moze. Nitko sretniji od mene ako tako bude.
  • DiddyGuela
    4.2k

Prvi intervju Pjace u dresu Twentea.
    I vrlo dobar engleski za nogometasa!
  • Chempers
    827

Koga ne dovedemo, taj nam ne treba, ionako ne valja ili imamo boljega, koga dovedemo ili već imamo taj je top i ne treba nam nitko drugi. Tako to otprilike bude.
  • vjeko1701
    18.4k
    Dobra generalizacija. Nije da se dan danas još spominje Despodov ili Ojeda. Svako malo se netko sjeti Gabriela a bila je i cijela tema gdje su se nabrajali uspješni nogometaši koje je Dinamo neuspješno pokušao dovesti u nekom trenutku.

S druge strane, možda postoje 2 igrača u nedavnoj povijesti Dinama oko kojih se nisu vodile žustre rasprave i koji gotovo nikad nisu od nekoga osporeni ili popljuvani.
  • Zg123
    2.5k
    Komljenovic dobio otkaz u HASK-u nakon prvog kola. Ja se iskreno cudim da itko normalan ide radit u HASK kod pacijenta Plazine...
  • Bernard
    912
    Mbuku zabio za Doktor Kongo
  • Zagi
    11.5k
    Premjestio zbog offtopica...
    Ali ne vidim zakaj se ne bi isprofilirao u sredini terena za nekakav Varazdin ili Osijekrokikaciga

A gle. Bio je već u VŽ nakon Brava pa nikakva minutaža.
    Misliš da bi se Šafarić dvaput tak zajebal?
    Znam, daješ primjer. Ali malo smo selo i svi sve znaju o svakom.

U Bravu je nekoliko puta igrao desetku, ništa posebno. Nažalost , gledao sam te utakmice.
    Lošija verzija Tolića. Ali puno lošija.
  • rokikaciga
    5.4k
    Ma to znam i ja, nije ni mene tamo odusevio. Ovo mu je zadnji vlak da se isprofilira u nekim normalnim ligama. Po profilu je bas to kaj si rekao - trenutno puuuno losija verzija Tolic (koji je meni jako jako subjektivno igrac za Dinamo, puno ljudi se ne slaze s tim). A njega se gura na desno krilo i to ne funkcionira bas najbolje jer nece pretrcati beka jer ne moze, onda se uvlaci na ljevu nogu i trazi prolaz na uskom prostoru. A lopta mu se ljepi za nogu..

Trenutno u Sesvetama mu se moze stvoriti odlicna situacija gdje igra lutajucu poziciju prema naprijed a iza sebe ima dva jako dobra vezna koji ce preorat cijeli teren za njega (Barnabas i Antolkovic). Na to sam ciljao da se moze iisprofilirati kao igrac za sredinu HNL-a. Ne mora on biti zvijezda ali da odigra 1800+ minuta svake godine...zasto ne? Naravno, ako sredi glavu.

Banovec je prosle godine u Sesvetama bio cist prosjecno krilo a evo sad je starter za Vukovar
  • Zagi
    11.5k
    Ma slažem se ja s tvojom procjenom njegovih igračkih i kvaliteta i potencijala.
    Sobzirom da je bio ponajveći potencijal 2003 gen , tu na forumu imaš hrpu rasprava o njemu.
    Dugo sam se nadao da će ispuniti potencijal ...
    ...ali sve se na kraju svede na ...
    Naravno, ako sredi glavu.rokikaciga
    I tu sva priča staje.

Najgore u cijeloj ovoj situaciji je da smo zbog njega izgubili Crnca.
    Nemre rolat k'o Šaranić ali nema tekme gdje mali nije preorao teren.
    Nimalo me ne čudi gdje je sada jedan , a gdje drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.