• Zagabria
    328
    Nismo naučili još sve pisat u Dubravi. uskoro. :fire: :fire:
  • Paggini
    67.9k

Za grad ban od 7 dana
  • pjetlić
    138
    Sto se tice povjerenika, kakva je procedura kod online uclanjivanja? Kako clan kod online uclanjenja navede da ga je uclanio netko?
    ili mora ici iskljucivo preko papira ta prica?
  • Papastrumf
    19k

Moze se unijeti sifra povjerenika kod online uclanjenja.
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    dobra ideja brate ako bog da zasto ne :heart:
  • prefontaine
    3.5k
    Čapljina :heart:
    Od svih gradova u Hrvatskoj, mali hercegovački gradić se nalazi na trećem mjestu po broju članova. Svaka čast Čapljinci!

Samo ću citirati kolegu
  • grba
    333
    Split ispred Vukovara, treba malo prodrmati Vukovarce
  • masacusec
    6.2k
    Očito se Dubrava drži one "u zubara truli zubi".
  • deda
    40.6k
    Redoviti tjedni izvještaj srijedom:

od prošlog izvještaja učlanili smo novih 1.029 članova i prijatelja kluba što daje dnevni prosjek od 147 dinamovca. Promjena u poretku županija nema. Bjelovarsko-bilogorska prošla je 800 članova, a Karlovačka 1.300 od zadnjeg izvještaja.

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 24.757
    2. Zagrebačka 6.325
    3. Međimurska 2.288
    4. Osječko-baranjska 1.825
    5. Brodsko-posavska 1.799
    6. Varaždinska 1.671
    7. Krapinsko-zagorska 1.656
    8. Sisačko-moslavačka 1.369
    9. Vukovarsko-srijemska 1.360
    10. Karlovačka 1.301
    11. Dubrovačko-neretvanska 1.067
    12. Koprivničko-križevačka 874
    13. Požeško-slavonska 855
    14. Bjelovarsko-bilogorska 821
    15. Primorsko-goranska 770
    16. Virovitičko-podravska 725
    17. Istarska 593
    18. Splitsko-dalmatinska 488
    19. Ličko-senjska 429
    20. Zadarska 270
    21. Šibensko-kninska 174

Inozemstvo: 7.819

Ukupno: 59.236
  • deda
    40.6k
    Evo nam i Brodsko-posavska prebacila 1.800. Pokušavaju stići Osječko-baranjsku. :cool:
  • miro
    7.5k
    Zanimljive su i borbe za 6. i 8. poziciju koliko vidim
  • VE86
    59
    140 novih članova, 2 sata nakon objave informacija za ulaznice u EL
  • Šteco
    1.1k
    Zanimljivo da Dubrava, najdinamovskiji kvart kako ih vole i kako se vole nazivati imaju dosta manji postatak od cijelog Zagreba. Sama Dubrava je na 2.8%, a Zagreb na 3.22%.
    Susjedne Sesvete su npr. na 3.4%.
    Papastrumf

Kakva je situacija bila prošle godine, s obzirom da je bilo Dinamovo prošle godine? Za Dubravu pitam. "Dosta" ljudi sam nagovorio, osobno ih i učlanio, ali i dalje znam dosta njih kaj im se to ne da. Čak i kažu da budu, pa na kraju ne naprave to. Mogao bi se prijavit za povjerenika, pa organizirat neka učlanjenja. Šteta kaj su završili neki turniri gdje je to bilo idealno za odradit. Ne sviđa mi se ova statistika, jer iako je broj članova solidan, potencijal je zapravo jako velik.
  • kadsemasazatalasa
    132

mozda bi trebalo ovo u nepolularna mišljenja, međutim, meni ovo smeta. mislim, nek se ljudi učlanjuju, nemam problema s tim, samo nek je što više nas.

no, biti član bi trebalo značiti osjećaj pripadnost klubu, što klub predstavlja, ideji kluba, ljubavi prema klubu i tako dalje.

biti član dinama ne bi trebalo značiti, a ovih 140 očito tako razmišlja, pravo prvokupa ulaznice.

ja sam učlanio malog čim se rodio jer mu želim usaditi što dinamo je. ako ga ne bude zanimalo, jebiga. Ženu nisam, niti ću ikad jer ju sport ne zanima, dinamo ju ne zanima. i kao takva ne treba ni biti član.

dinamo je ljubav, pokret, ideja.

to su razlozi za učlaniti se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.