• E46
    1.8k
    meni je samo nevjerojatno da nakon toga sto se dogodilo u puli prosle godine var sobe i dalje nisu opremljene NEPREKIDNIM NAPAJANJIMA TVZ UPS-OVIMA. Cinjenica da nakon proslogodisnje lakrdije sa strujom i ponavljanja sada mi daje za pravo sumnjati na regularnost natjecanja i namjere hns i hdzovog smeća kustica. Jel tolko skupo gospodo iz hnsa osigurati 10 ups uredaja za svaki stadion? Evo ja cu za tovare platit.
  • jedan u nizu
    15.3k
    Ja stvarno vjerujem da tu nije bilo nikakve namjere da se ošteti dinamo.
    Ovo sa linijskim sucem - jbg, svima se desi, doslovno cu centimetri u pitanju, i to u pokretu, ja bi se zajebao za metar i pol, a ne za 5 cm. Lako nama govoriti na zamrznutu snimku i povlaciti linije, ali tamo, u milisekundi, mislim da je uzasno tesko procijeniti.
    Pogotovo kada se uzme u obzir da je sudac bio sa istocne strane i vidio je prvenstveno McKennu, a igrac varazdina je bio iza Mckenne.

Tako da ne vjerujem da se tu ista namjerno sudilo.
    Sudio je sto je mislio, a mislio je krivo.

Ali ....

Ali ... zato imamo VAR da to ispravi i da reagira u tim situacijama.
    Cak ne vjerujem da niti da su oni htjeli ostetiti dinamo, jer su dosudili da nema zaleda, ali ono sto vjerujem je da su nevjerovatno nesposobni.
    Da nisu mogli cisto iscrtati linije i da nemaju muda za donijeti odluku - kakva god bila, i da im je onda nestanak struje bila samo nekakva izlika.

Toliko se potencira sudenje zadnjih godina, najvise od mitomana dolje, ali posljedicno i svi ostali spominju sudenje. Neki klubovi se ocitavaju, a generalno navijaci svih klubova su nezadovoljni sudenjem.
    I vjerujem da su oni toliko ''uplaseni'' sto je potenciralo njihovu nesposobnost i onda imamo to sto imamo - lakrdije od sudenja.
    U jednazdbu ubacis pritisak, koji radi vise manje samo Hajduk (ili najvise) i onda na njihovim utakmicama se sudi nesto drugacije i podlegne se pritisku, a muda se uvuku.

Ono sto vecina govori ovdje, HNS treba zastiti svoje suce.
    Opaliti kaznu svakome tko spomene sudenje.
    Svojim analizima utvrditi greske i onda kazniti te suce, ali ne ovako javno, pa da ih javnost opet lincuje.

Jer bez toga, izlaza iz ovoga nema.
    Suci nemaju muda opcenito, a najvise protiv Hajduka, pa vise dvojbenih situacija sude njima u korist.
    HNS nema muda nesto reci Hajduku jer se boje njihovih reakcija i reakcija pola drzave (ukljucujuci vladajucu stranku i njihovo biracko tijelo).
    HNS nema muda opaliti kazne svima, pa i dinamu ako opet objavi solitare sprdacinu, a kamoli Hajduku i njegovim kompilacijama.
  • Dadox
    938
    Danas čitam u analizi da se čekalo 5 minuta zbog Var provjere kod našeg nepriznatog gola.Debil je produžio tekmu 6 min.Znači sve zamjene i penal vrijede 1 minutu.Koga on hebe? Nije bilo namjere? Marš
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Oštećeni smo, a za to treba odgovarati isključivo VAR soba. Pomoćni sudac je odradio sve kako i treba, pustio je akciju do kraja, tek kad je lopta ušla u gol, on je podigao zastavicu i ja mu ništa ne zamjeram, rubna je situacija i nije tu lagano procijeniti, njegova procjena bilo je zaleđe i to razumijem, ali zato postoji VAR soba koja reagira u takvim situacijama. Debili nisu promijenili odluku jer nisu imali kako javiti glavnom sucu?! Što je radio Romić s motorolom? Ako smo već čekali toliko dugo, mogli smo pričekati još koju minutu da VAR sudac osobno dođe do Ercega i prenese mu ispravnu odluku. Ovdje se radi o milijunima, mi to najbolje znamo nakon prošle sezone gdje smo 2 natjecanja izgubili na gol razliku, ozbiljna organizacija si takve propuste ne smije dopuštati. Ne sjećam se kad je zadnji put kriterij suđenja bio toliko na strani našeg protivnika, mislim da nema tu neke namjere, nego jednostavno su naši suci katastrofalni, definitivno bi trebali početi inzistirati na stranim sucima jer se ovako ništa neće promijeniti.
  • Ljubo
    47
    Inače sam prijmetio da Erceg voli graditi ime na utakmicama malih potiv velikih gdje uglavnom zauzima kriterij na stranu malih radi uspostave autoriteta za buduće utakmice i svoj imidž.
  • Šteco
    1.1k
    meni je samo nevjerojatno da nakon toga sto se dogodilo u puli prosle godine var sobe i dalje nisu opremljene NEPREKIDNIM NAPAJANJIMA TVZ UPS-OVIMA.E46

Ovo ni meni nije jasno kako je moguće da je struja razlog, jer iz slučaja od prije par godina, također Istra i Mitomani, izdvajam iz priopćenja domaćina (uspio sam nać):

“Također, najoštrije odbacujemo tvrdnje da je odigravanje utakmice NK Istra 1961 – HNK Hajduk bez VAR tehnologije posljedica nestanka električne energije na stadionu Aldo Drosina”, piše u nastavku. “Iako je u jednom trenutku u VAR prostoriji došlo do kratkog nestanka električne energije (kao posljedice preopterećenja jedne električne utičnice priključenjem prevelikog broja različitih elektroničkih uređaja u istu od strane VAR sudaca), električna energija je vraćena u najkraćem mogućem roku podizanjem električnog osigurača koji je iz sigurnosnih razloga privremeno izbacio napon radi preopterećenja, te je prije, za vrijeme i nakon utakmice u VAR prostoriji električna energija bila u funkciji. Nažalost, isto ne možemo reći za UPS uređaj (oprema VAR sudaca, a ne NK Istre 1961 ili Pula Sport d.o.o.) koji je trebao osigurati VAR opremu od takvih događaja nestanka električne energije. Također, nije nam poznat razlog zašto VAR oprema nije ponovno uspješno pokrenuta od strane VAR sudaca prije početka utakmice, a za što je bilo i više nego dovoljno vremena.” - Izvor.

I sada, 2025. godina: oko nas svuda vrhunska tehnologija, kamere, senzori, umjetna inteligencija — a ovdje sustav padne jer je netko uštekavao sve u jedan produžni iz Lidla i pritom zaboravio stisnuti gumb na UPS-u. Scena koja bi bila smiješna da nije tragična, nalik seoskom turniru gdje previše frižidera spoje na stari agregat. VAR oprema, milijunska investicija, ovisi o banalnom prekidaču i struji. Tragedija apsurda u punom sjaju.
  • scooniepenn
    5.5k
    Ja stvarno vjerujem da tu nije bilo nikakve namjere da se ošteti dinamo.
    Ovo sa linijskim sucem - jbg, svima se desi, doslovno cu centimetri u pitanju, i to u pokretu, ja bi se zajebao za metar i pol, a ne za 5 cm. Lako nama govoriti na zamrznutu snimku i povlaciti linije, ali tamo, u milisekundi, mislim da je uzasno tesko procijeniti.
    Pogotovo kada se uzme u obzir da je sudac bio sa istocne strane i vidio je prvenstveno McKennu, a igrac varazdina je bio iza Mckenne.
    jedan u nizu

Znaš što je osnovni previd u tvom pokušaju opravdavanja linijskog suca. Činjenica da postoji vrlo jasan naputak da se zbog postojanja VAR sustava ovakve rubne situacije ne označavaju kao zaleđa. Kada imaš ovako rubnu situaciju pustiš ju, jer si apsolutno nesiguran u svoju odluku (normalno da jesi, kad se radi o milimetrima) pa neka VAR poništi gol ako je zaleđe postojalo. Ovdje se mora pustiti prednost napadaču.
  • NORTE
    19.3k
    Ovdje je problem što on realno ne može viditi zaleđe i onda mora dati prednost napadaču.The Undertaker

Problem je jedino to što sudac dolazi iz Splita i po defaultu u takvoj situaciji označava zaleđe jer je dinamo zabio gol.
  • The Undertaker
    8.7k
    To bi imalo smisla da čovjek kod odluke zna da VAR nije u funkciji. Ali tada je VAR bio u funkciji i ako mu promijeni odluku, pomoćnom se piše pogreška.
  • Igor VG
    319
    Sudac je odsudio napamet jer se stvorila ogromna prednost između McKenne i prvog igrača Varaždina. Ono što se vidi na snimkama iza gola je kako se varaždinec (13) okreće oko sebe i gubi McKennu iz duela, kasni metar i pol, McKenna zabija gol i onda ovaj diže zastavicu. Obzirom da sam bio na istoku točno u ravnini i da je sudac bio ispred mene na nekih 7 ili 8 metara, a nije mogao uopće vidjeti točnu poziciju igrača od McKennovih leđa. Također, niti ja nisam vidio tog plavog 13. Nisam ja, nije mogao niti on, zaključak: sudio je napamet i po osjećaju! U tom trenutku, ja sam bio siguran u zaleđe, tako mi je izgledalo uživo. Kad ono prema analizi ćorak, V13 bliži i nije zaleđe. Nisam siguran da je prema PNI, suđenje "prema osjećaju - napamet" prihvatljivo. To možemo mi kao gledatelji komentirati ali sudac bi morao biti siguran u to što sudi.
    Sada ovaj ostali kupus oko VAR-a, struje, UPS-a galame, daj/ne daj motorolu i ostalih govnarija još samo pojačava nepovjerenje u suđenje.
  • FazeN
    1.9k
    Praveći ovaj videozapis moram reći da sam zapravo shvatio tek sad koliko nas uništavaju ovu sezonu, a nije ni počelo.
    Strašno koliko je vidljivo da sudci gledaju u situacije i ništa ne rade.
    Videozapis je vani za 15ak minuta taman da yt završi sve..

A vikend bude možda nečiji "cam" kad je i to trenutno popularno raditi :)
  • Masto
    121
    Di je video
  • Crni86
    14.9k
    Bravo za video, svaka cast

Koliko ne sudenoh faulova na belji ovo je strasno…

A koliko nas se samo ostetilo u rijeci… nije ni cudo sta je rijeka pod ovim kriterijem nas uspjela stisnut. Strasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.