meni je samo nevjerojatno da nakon toga sto se dogodilo u puli prosle godine var sobe i dalje nisu opremljene NEPREKIDNIM NAPAJANJIMA TVZ UPS-OVIMA. — E46
“Također, najoštrije odbacujemo tvrdnje da je odigravanje utakmice NK Istra 1961 – HNK Hajduk bez VAR tehnologije posljedica nestanka električne energije na stadionu Aldo Drosina”, piše u nastavku. “Iako je u jednom trenutku u VAR prostoriji došlo do kratkog nestanka električne energije (kao posljedice preopterećenja jedne električne utičnice priključenjem prevelikog broja različitih elektroničkih uređaja u istu od strane VAR sudaca), električna energija je vraćena u najkraćem mogućem roku podizanjem električnog osigurača koji je iz sigurnosnih razloga privremeno izbacio napon radi preopterećenja, te je prije, za vrijeme i nakon utakmice u VAR prostoriji električna energija bila u funkciji. Nažalost, isto ne možemo reći za UPS uređaj (oprema VAR sudaca, a ne NK Istre 1961 ili Pula Sport d.o.o.) koji je trebao osigurati VAR opremu od takvih događaja nestanka električne energije. Također, nije nam poznat razlog zašto VAR oprema nije ponovno uspješno pokrenuta od strane VAR sudaca prije početka utakmice, a za što je bilo i više nego dovoljno vremena.” - Izvor.
Ja stvarno vjerujem da tu nije bilo nikakve namjere da se ošteti dinamo.
Ovo sa linijskim sucem - jbg, svima se desi, doslovno cu centimetri u pitanju, i to u pokretu, ja bi se zajebao za metar i pol, a ne za 5 cm. Lako nama govoriti na zamrznutu snimku i povlaciti linije, ali tamo, u milisekundi, mislim da je uzasno tesko procijeniti.
Pogotovo kada se uzme u obzir da je sudac bio sa istocne strane i vidio je prvenstveno McKennu, a igrac varazdina je bio iza Mckenne. — jedan u nizu
Ovdje je problem što on realno ne može viditi zaleđe i onda mora dati prednost napadaču. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.