• NitkoBitan
    31.2k
    "Treći je rekao: "Ne mogu ja tu ništa kad je VAR van funkcije. Potvrđujem odluku suca", iako je isti kasnije uspio provjeriti ofsajd."

Tko je treci sudac? Zasto se potvrdila odluka suca ako se uspilo provjerit je li bilo zaleda?

Mateo Erceg (Benkovac)
    Hrvoje Radic (Split)
    Alen Jaksic (Split)
    Oliver Romic (Osijek)
    VAR Ivan Matic (Osijek)
    AVAR Marjan Tomas (Vladislavci)
  • NORTE
    19.3k
    sumnjiva odluka pomoćnog suca jer, po pravilu, on ovo ne bi smio dosuditi kao zaleđeThe Undertaker

Pomoćni sudac po pravilima ne smije dizati zastavicu zaleđa ako je pao gol jer to odrađuje VAR.

Pomoćni iz Splita :smile: je svejedno podigao zastavicu.

VAR je utvrdio da ZALEĐA NEMA.

Erceg je dosudio ZALEĐE i mi smo oštećeni za vodstvo 1:2.

Dobro došli u Hajdukovu močvaru!
  • dis
    95
    Sjetite se samo prvog kola prošle sezone protiv Slaven Belupa. Glavni sudac sudi nepostojeći prekršaj umjesto da pusti gol i utvrdi putem vara. Poništen čisti gol Sl.Belupu
  • Mali Zeus
    19.3k
    Tovari su se bunili na Pajača jer je udaljen od Zagreba par stanica busom, a nama ovakve odluke donose suci iz Splita.
  • sport
    5.1k
    "Glede komunikacije u prostoriji za VAR suce (VOR), VAR je utvrdio da u trenutku postizanja pogotka nije bilo zaleđa, ali VAR nije mogao provjeriti fazu napadačkog posjeda (APP - potencijalni prekršaj) zbog gubitka električne energije."
    Utvrdili su da nije bilo zaleđa,nakon toga su išli gledati potencijalni prekršaj u napadu i onda je slučajno nestalo struje jer nije bilo prekršaja.U Varaždinu je padala kiša ali nije ni grmilo,ni sijevalo,niti je puhao vjetar a struje je navodno nestalo samo u VAR sobi,ako je to uopće istina.
    Nema dugo sam iz zezancije napisao da trebamo tražiti strane tehničare u VAR sobi jer ovi domaći koji dilaju tovarima snimke iz tih soba nisu obični djelatnici koji su tamo kako bi tehnički suci mogli odraditi svoj posao već sumnjam da su umreženi u zločinačku organizaciju zvanu Hajduk.
  • NORTE
    19.3k
    Zamislite da se ovakav cirkus dogodio na štetu HighDuga.

Oba Ercegova pomoćna suca su iz Splita. :smile:

U prvom poluvremenu nam je drugi pomoćni sudac, također iz Splita, zaustavio jedan napad zbog vrlo upitnog zaleđa.
  • Ljubo
    42
    Meni i dalje nikako ne ide u glavu da na cijelom
    stadionu ima jebene struje samo nema u Var sobi. I ako su ustvrdili da nije zaleđe kako ga mogu dosuditi. Iskreno nisam previše očekivao od objave ove analize danas ali sve ovo me bas šokiralo i ne ide mi u glavu nikako cijela ta situacija.
  • rioda
    10.1k
    LJPV je iz vedra neba na skupštini Hajduka dao podršku Kustiću, i to u nekakvom imaginarnom sukobu njega sa Šprajcerom i Svetinom (inače Hajdukovcem), a neki tu očekuju reakciju HNS-a na ove njihove pizdarije.

Pa nije to LJPV bez razloga napravio, očito je pao neki dogovor između njih. Godinama su kao protiv HNS-a, a sad odjednom hop - podrška predsjedniku istog.
  • hardek
    5.9k
    Jel stvarno VAR komunikacija mora zvučati ovako? Dajte nekom da bude glavni i on nek komunicira, ne ovako ko na pijaci njih 5 svako malo prosipa svoju pamet. Zvuči hektično, još kad na to dodaš ovo pištanje u pozadini nije ni čudo da ne znaju di gone
  • Murtidzg
    329
    Bude li falilo 2 boda na kraju prvenstva kome se možemo obratiti?
    Zato treba ona tema o suđenju i sramotno je koliko ljudi se malo bavi sa suđenjem sa naše strane. Mi smo gospoda, a ne kmečavci jel tak? Evo gospodo sada ste naguženi.

Hns pederi nogomet ste sjebali...
  • Zagabria
    323
    Nije on njemu dao podršku jer ga voli. Puno ga je lakše srušit kad mu je blizu nego kad je ovaj na oprezu. Kad Pripuz i takvi postave svoje ljudi tek onda smo naj*bali...
  • JMastermind
    1.1k
    Pištanje u pozadini je UPS, znači da tad već nije bilo struje. Kad krene ubrzanije pištat, znači da je već opasno nisko razina baterije, a ovaj govori polako polako :roll: . Zato ovaj i kaže crknit će, vjerojatno pogledao na ekran UPS-a i vidio 2% :grin:
  • FrodoJePurger
    451
    ako će nam faliti dva boda nismo zasluzili prvenstvo
  • Murtidzg
    329

Možda imaju ups kojem je baterija stara i ne radi uopće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.