• rokikaciga
    5.3k
    Meni treba od VZ. Digni na Megu ili Mediafire
  • Kumerle
    1.4k
    Riješeno, uploadano na Megu jedino što vjerujem da ne smijem shareati na forumu jer bi to moglo biti loše i po mene i po Zonu pa se javite u inbox kome treba link.
  • IvanS
    364
    Neriješeno s Varazdinom u gostima po pljusku u 5.kolu HNL-a me ne brine. Prvenstvo se prosle godine nije izgubilo na X u gostima sa respektabilnim Varazdinom nego sa sramotnim porazima protiv Gorice,Belupa i Lokomotive.Dinamo-SB

Jbg, tako smo prošle sezone ispali iz kupa od Osijeka jer se igralo po kaljuži. Tu kvaliteta ne dolazi do izražaja. Tako da ipak, vrijeme je tu dosta odradilo svoje.
    Recimo, jedan klub južnije u Hrvatskoj, do sada je od četiri utakmice tri igrao kod kuće. Osim prve (mislim) utakmice gdje je i njima bila kiša, ipak je tamo klima drugačija pa su samim time imali svojevrsnu prednost. Možda im se to vrati kroz jesen/zimu igranjem više u kontinentalnom dijelu RH (nadam se).

E da, a prvenstvo smo izgubili u katastrofalnim međusobnim omjerima upravo s glavnim konkurentima za naslov.
    I oni su dosta kiksali kroz sezonu, ali mi smo derbije odradili baš loše i to je kumovalo konačnom poretku.
  • Tranzicijski Napad
    700
    Evo malo o drugom polivremenu i kako nas je Varazdin skoro iznenadio.

• Kumerle
    1.4k
    svaka čast na analizi i trudu, ali frende ovo "bih" ubija toliko da dekoncetrira.
    Bih je samo za prvo lice jednine.

Snimka-zaslona-2025-09-03-143304.png

Isprike za mali tečaj hrvatskog, ali ovo mi OCD neki okida.

Snimka-zaslona-2025-09-03-143435.png

"Kada bismo/bi osvojili loptu Varaždin bi direktnim...."
  • Tranzicijski Napad
    700
    Sori jbg bjezal sam iz skole na Dinamo
  • Kumerle
    1.4k
    Većina nas je :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.