• Crni86
    14.9k
    jela je to dobro reko. Nekad treba stat na loptu.

Slicno je bilo kad smo povelinprotiv istre 1:0. Mi uski u bespotrebnu trku sa njima. Imas 1:0, vrti loptu okolo, kontroliraj utakmicu i samo stisci obruc dok ne pukne.
  • hardek
    5.9k
    Budem pogledao Jelu na YouTubu kad dođem doma s posla ali prilično je jasno da u tome leži problem. A o problematici zadržavanja posjeda sa Ljubom i Stojkovićem na 8-icama sam pisao odmah nakon utakmice.

Kova je na nekih 90% od savršene konfiguracije, sad treba finishing touch odradit još.
  • Crni86
    14.9k
    djelomicno se i na to jela osvrnuo. Tocnije na stojketa kako donosi lose odluke u nekim situacijama.

Tak da djelite misljenje :smile:
  • NB86
    17.1k
    Ovo je morala bit utakmica za villara, dobro je miho s tribine iskomentiro, varazdin je odlican u tome da ti smanji prostor i neda ti se razmahat i igrat okomito, prvo poluvrijeme njihovo lose pa opet nismo imali hrpu izglednih sansi (iako ocito puno bolja ekip), drugo zatvorili misica mi pokusavali igrat preko bekova i 0 bodova, zato se MORA uigravat villara za ovakve utakmice (a van derbija ce svaka bit takva) da on preuzme organizaciju igre na sebe, pa ti zatvaraj i misica i pustaj njega, mi u kadru imamo potencijalno rjesenje za taj problem samo nazalost pogrjesilo se.
  • austrijanac
    7.7k
    Mislim da Mario još postavlja igru pod nekom ručnom, ali da što se vrijeme više odmiče, i sam će mjenjat fluidnije, ali ce bit i primoran.
  • Sajla
    12.8k
    Imam osjećaj da se previše podređuje protivniku.bobanzg

Od subote se trubi da je 3 utakmice počeo s istih 11 i šablonski radi stalno iste izmjene. Ako je isto bilo protiv Rijeke, Istre i Varaždina, pokušavaš li reći da su to tri toliko slične momčadi da im se Kova na isti način podredio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.