Oni ne žele pravo i pravdu, već žele kaos, kako na terenu tako i van terena. — Fanboy
Uspio sam saznati da ovi dolje su se riješili Benrahoua i da njegovu plaću daju novom igraču.
Pokušati će dovesti nekog free agenta jer dosta igrača nema klubove i ne mogu više kalkulirati gdje će i što će vrijeme im ističe, te ovi dolje pecaju igrača novog — FazeN
Mislim da si mogu dozvoliti minus od 5 milja ove godine, iduće moraju biti na 0, a one tamo u plusu.
S ovim načinom rada ja ne vidim da je to moguće, te mislim da je opet neki mutni posao u pitanju s Rakiticem. — FazeN
Munir trenutno nema klub kao mnogi igrači a transfer rok ističe, planiraju Dialla napenalit negdje danas sutra i uzet free agenta na tržištu — FazeN
Nevjerojatno mi je da nemaju onih 2% pameti da kada rade te videe naprave neki omjer tipa 6-2, a ne 8-0 za protivnika. Ljudi bi puno prije popušili priču o želji za pošteno suđenje. — Tvrdica McTvrdi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.