• Fanboy
    3k
    Stvaraju kulturu straha i linč na suce pri tome igrajući na emocije gdje se isključuje bilo kakva logika, razum i ravila...Biranje odvjetnika podzemlja je pokazatelj kako žele igrati, titula je cilj, a sredstva se ne biraju.
    Oni to žele na bilo koji način, najmanje na terenu. Da se dogodi nekakva AI reforma sudaca to bi im išlo najmanje u prilog jer bi izgubili pristrano suđenje i 10-ak penala. Oni ne žele pravo i pravdu, već žele kaos, kako na terenu tako i van terena.
    Jeličić je dobar, tko god što rekao o njemu...ima svojih mušica, ali realno puno bolji nego razni uvlakuše.

Ono što je najveći problem ove lige, ne Hajduk i ponanašanje određenih krugova koji silom žele podrediti čitavu ligu sebi. Već što osim Dinama, Rijeke i nešto sitno Osijeka nema navijačkih sredina i jakih nogometnih sredina koje bi digle glas kada ih se pokrade, ošteti i gdje tovari nebi mogli diktirati pravila.

Ovako kada se pokrade Istru, Goricu, Lokomotivu, Slaven...svi šute i to je pod normalno.
  • vjeko1701
    18.2k
    Oni ne žele pravo i pravdu, već žele kaos, kako na terenu tako i van terena.Fanboy

Al to nije niš čudno. Pošto im je oko i u klubu sve puno kaosa, jedino u kaosu mogu isplivati na vrh.

To je indikativno i na terenu. Kad se igra nogomet, često su podređeni i zato se kroz raznorazne metode ubija nogomet na terenu, diže tenzija, nervoza. Pa koliko su nas puta tako dobili, posebno na Poljudu. A mi ko naivne sobarice svaki put nasjeli.
  • NORTE
    19.3k
    ima jedna duga cesta, koja vodi... u propastNemrem igra Dinamo

prometni-znak-kruzni-tok-prometa-b62-1677742472.svg
  • FazeN
    1.8k
    Uspio sam saznati da ovi dolje su se riješili Benrahoua i da njegovu plaću daju novom igraču.

Pokušati će dovesti nekog free agenta jer dosta igrača nema klubove i ne mogu više kalkulirati gdje će i što će vrijeme im ističe, te ovi dolje pecaju igrača novog
  • Klenx
    8.6k
    Uspio sam saznati da ovi dolje su se riješili Benrahoua i da njegovu plaću daju novom igraču.

Pokušati će dovesti nekog free agenta jer dosta igrača nema klubove i ne mogu više kalkulirati gdje će i što će vrijeme im ističe, te ovi dolje pecaju igrača novog
    FazeN

Kako su pokrili to što opet nisu baš prodavali u ljetnom prijelaznom roku, a u Europi su prošli kao i uvijek.
    Novi krediti?
    LJPV-ovi mafijaški frendovi upumpali malo love?
  • striko
    2.4k
    Možda je stvarno ovaj EL Haddadi u igri.
  • FazeN
    1.8k
    Mislim da si mogu dozvoliti minus od 5 milja ove godine, iduće moraju biti na 0, a one tamo u plusu.
    S ovim načinom rada ja ne vidim da je to moguće, te mislim da je opet neki mutni posao u pitanju s Rakiticem.
  • Paggini
    67.8k

Linkedin kamatari
  • FazeN
    1.8k
    Munir je odbio Hajduk na početku ljeta još, njega je Rakitic odmah kontaktirao, ponudio mu ugovor na dvije godine, 500k plus razne bonuse, ovaj je to odbio jer je htio ići u neku divlju zemlju po lovu. To provjereno mogu reći da ih je tad odbio.

Munir trenutno nema klub kao mnogi igrači a transfer rok ističe, planiraju Dialla napenalit negdje danas sutra i uzet free agenta na tržištu
  • Klenx
    8.6k
    Mislim da si mogu dozvoliti minus od 5 milja ove godine, iduće moraju biti na 0, a one tamo u plusu.
    S ovim načinom rada ja ne vidim da je to moguće, te mislim da je opet neki mutni posao u pitanju s Rakiticem.
    FazeN

Mogu si oni papirnato svašta dozvoljavat, Naš Hajduk otpisao potraživanja to će se knjižiti kao prihod.
    Vušković će se knjižit, ali to je sve papirnato.

Otkud lova za svakodnevno financiranje kluba, trebaš ti namaknut 30-40 milja eura svake godine, a ne prodaješ nikoga niti igraš Europu.
    Ovo što su prodali ovo ljeto su dalje uložili u odštete + nove plaće jer nisu došli za džabe ovi španjolci i Rebić.

To su mutni poslovi i mutno financiranje samo tako.

Munir trenutno nema klub kao mnogi igrači a transfer rok ističe, planiraju Dialla napenalit negdje danas sutra i uzet free agenta na tržištuFazeN

Klasični njihov modus operandi, ajmo iskrcat lovu u free agenta koji 3 mjeseca nema trening s nogometnim klubom, ali je ime.
    Sezona stabilizacije, kako da ne.
  • striko
    2.4k
    Ako nema trenutno klub znači da mu transfer rok ne igra ulogu. Možda je ostao bez ponuda pa na kraju i prihvati Rakitića.
  • FazeN
    1.8k
    Ja sam pisao već ovdje što sam čuo ali dobio sam odmah ruglo prijetnji od njih jer čitaju forum ovaj stalno izgleda.

NAVODNO(moram biti siguran što pišem da me ne tuže kao buket ruža onaj na fejsu)
    Navodno je Rakitić bankomat.
    Navodno Rebić nema plaću 450k samo.
    Navodno su platili dobre pare Hugu da dođe i potpiše ugovor samo
  • Mali Zeus
    19.3k
    Kad tak vole snimke i camove da netko isfura Livaja cam to bi bio samo tako hit.
  • FazeN
    1.8k
    netko isfura Livaja cam to bi bio samo tako hit.Mali Zeus

Bit će brže nego što misliš :eyes:
  • Mali Zeus
    19.3k
    Nevjerojatno mi je da nemaju onih 2% pameti da kada rade te videe naprave neki omjer tipa 6-2, a ne 8-0 za protivnika. Ljudi bi puno prije popušili priču o želji za pošteno suđenje.Tvrdica McTvrdi

E ovo je dobro, znači oni cijelo vrijeme furaju priču o boljitku hr nogometa. Eto talibanska udruga je poslije Osijeka imala ono priopćenje di je pitala koliko će se još dozvoljavati nasilje nad nogometom, zdravim razumom i Hajdukom. Znači izjednačavaju se s razumom i nogometom. Naravno da je svima jasno da njima nije nimalo stalo do boljitka hr nogometa nego samo do sebe i to je ok, al nemojte mi onda prodavati te fore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet