• Noel
    15.5k
    Kad sam čuo da je na konferenciji spomenuo " lanjske snjegove" pozlilo mi je. Ide ubacivat perfirdno Thompsona. Ide još uvijek na kartu populizma. Mogao si barem smislit nekaj novo a ne kopirat jednu od najpopularnijih uzrečica zadnjih mjeseci u Hrvatskoj. Dok god su nam predvodnici desnice i domovine ovakvi likovi poput Dalića , bolesna ljevica će bit vidljiva i imat glas u ovoj državi.

Zagađuje javni prostor svojim licemjerstvom. Farizej.

Ispričavam se na politici.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Ovo sa Sučićem je blago rečeno odvratno, a ne može se reći da nije bilo još situacija koje su baš čudne i glupo odrađene od strane Dalića.Teofil Kateran

Pod krinkom #obitelj je bacio Petkovića pod vlak nakon Španjolske, na Euru, a kao #obitelj.

Pa onda kad je obrusio svima da kritike na račun njega i reprezentacije je direktni napad na Hrvatsku državu nakon što nas je Austrija demolirala u Osijeku 3-0. Modus operandi davno viđen i u Dinamu, gleda se i dan danas u Hrvatskoj.

Obitelj je iznad svega, pa onda šikarinao sad Sučića, pitanje dal bi mu Sučić da je tu i igrao od prve postave i dobio kakve ozbiljne minute.

Za poziv Vlašića je srao da bi ga to emotivno dotuklu, pa ne znam jel sam vidio sad Vlašića na popisu, iako isti taj Vlašić igra u što-god dobroj formi i među glavnim igračima je stabilnog mid table talijanskog prvoligaša.

Pa onda populistički interviju na RTL/HRT ili već gdje kad je govorio da ga ljudi mrze jer je Hrvat u Hrvatskoj i katolik( u zamisli državo koja je na popisima imala 85% ljudi koji su se izrazili kao katolici).

Srao je o HNL-u i njegovim igračima( potez jer je Oršić bio u što god formi naspram tada Perišića 2022.e) pa mu onda isti taj Oršić i HNL igrači(Petković i Livaja) donose plasman u finale lige nacija, golove i treće mjesto na SP 2022. Pa onda da bi opravdao zvanje Livakovića, i njegovo mjenjanje kad bi branili razno-razni Ivusici, Grbici i slični probisvijetovi, "tjerao" ga je iz Dinama.

Kad je za Gvardiola rekao da je lijevi bek jer ga je on prvi tamo uveo i ustabilizirao ga, nema veze što je Gvardiol prije tog Eura 2021 cijelu sezonu igrao lijevog beka u Dinamu pod mlađim Mamićem.

Kakve je sve prevare i kako se okoristio od države, Varaždina i ostalo, a govori kako je moralist i vjernik, je tek teška patetika i licemjerje.

Dalić je obična lažljiva štraca, bezkarakterna p*cketina, priče o domoljublju, moralu, hrvatstvu i vjeri može prodavat za iste kao i on ovakve boomere, tetke i taje ujedno i tastatura bojovnike koji nemaju dvi čuke u glavi ali znaju napisat da tko mrzi Dalića je neprijatelj Hrvatske ili komuniat/Srbin/ Jugosloven.

Fuj
  • deda
    40.5k
    Zlatko Dalić je najuspješniji hrvatski selektor nogometne reprezentacije svih vremena.
  • rokikaciga
    5.2k
    Tako je. Uz to sto je najuspjesniji hrvatski nogometni izbornik svih vremena je i teska nula od osobe.
  • Noel
    15.5k
    boomere, tetke i taje ujedno i tastatura bojovnike koji nemaju dvi čuke u glavi ali znaju napisat da tko mrzi Dalića je neprijatelj Hrvatske ili komuniat/Srbin/ Jugosloven.Navijač Dinama

Nažalost ovakvih je ogroman broj.

Zlatko Dalić je najuspješniji hrvatski selektor nogometne reprezentacije svih vremena.deda

To ne mijenja činjenicu da je loš i licemjeran čovjek.
  • deda
    40.5k
    Ne mogu reći, ne poznam ga osobno.
  • miro
    7.4k
    bez konkurencije, ali ga to ne čini moralnom vertikalom hrvatskog nogometa i društva
  • Droljo
    20.8k
    Nek se bavi nogometom ak je tu uspješan. Ove stvari tipa obitelj, bog i hrvati, tomson i gospu nek ostavi sa strane.
  • deda
    40.5k
    Velim ne mogu ulaziti u karakterne crte jer čovjeka ne poznam, a valjda mi je lakše nego vama jer ne pratim medije, izjave pa ga možda lakše toleriram nego vi.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Podrška Zlatku, najjuspješnijem izborniku Hrvatske od osamostaljenja.
  • deda
    40.5k
    Osim toga posao izbornika nije da bude obljubljen već da dobro radi svoj posao što mi se čini da radi.
  • masacusec
    6.2k
    Ove stvari tipa obitelj, bog i hrvati, tomson i gospu nek ostavi sa strane.Droljo

Konstantni modus operandi osoba s manjkom argumentacije jest invokacija Boga, domovine, ratnog puta,Thompsona,...
  • Crni86
    14.9k
    Kakav ces biti trener kad si govno od covjeka? Kakav ce kult imat reprezentacija kada joj je na celu govno od covjeka?

Kakav licemjer uzima #familly i onda igraca izbacuje iz reprezentacije jer je otiso sestri na vjencanje. Briga mene sad za nogometne stvari. Mi ne pricamo o nogometu, mi pricamo o vrijednostima reprezentacije i ove drzave.

Ovaj covjek je nula, licemjer i nema apsolutno nikakvih vrijednosti koje plasira u javnost. Cisti populista. Fuj.

A da su Sucicu suigraci pravi, krenuli bi odbijat Daliceve pozive pa se ti misko igraj sa svojim vlasicima pasalicima i ostalim sinoviima koji imaju tvoje gole slike na telefonu.
  • Pacho
    4.7k
    Ali nazivati sebe glavom obitelji :rofl: Cak na stranu to sto lik viri iz Modricevog anusa, koji bi normalan covjek konstantno tako nesto izjavljivao.

Ali ajde ipak je strogi, ali nadasve pravedni, patrijarh izjavio da bi dozvolio nekome da ode na sprovod pa babe igraca mogu mirno umrijeti bez da brinu o tome kada je utakmica protiv Farana.
  • Crni86
    14.9k
    Kako je Kovacic mogo bit pusten da bude prisutan na rodenju vlastite djece? I to smatram sasvim normalnim da se razumijemo, kao i odlazak sestri na vjencanje.

I ova fora da nitko ne ide na vjencanje kad su u klubovima. Pa da majstore jer ljeti nemaju klupski obveza…. Vecina ljudi planira vjencanja ljeti. Pravi se grbav , glupe novine to prenose
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.