• Crni86
    14.9k
    kad nam pošalju opet nekog na zadatkuTvrdica McTvrdi

Malo sam ispravio.
  • NORTE
    19.2k
    Lani je Nottingham Forrest popušio kaznu od 750 tisuća funti jer su sa službenog twitter profila ismijavali VAR protokol. Ukupno se svake godine u Prem League uplati između 1 i 2 milijun funti na kazne radi komentiranja suđenja. Plesni ih par puta tamo gdje su najmekši, i vrlo brzo će žačepit maloumnu labrnju.Omake

HNSŽV to neće napraviti jer su papci.
    Neka uvedu pravilo da se to kažnjava novčano, a recidivistima se oduzimaju bodovi pa da vidiš kako će mučat.
    Ali, onda to neće raditi sa službenog profila, nego nastaviti s neslužbenih.

Varaždin je pokazao da je opasan i zajeban, gubili su 1:0 u Rijeci i od dinama i obje su okrenuli na 1:2.

Vž ima kvalitetu ugrozit Hajdug i mislim da će ih zaustavit, što bi nama otvorilo priliku bodovno se odvojit prije derbija.
  • Crni86
    14.9k
    Vž ima kvalitetu ugrozit HajdugNORTE

Ma izvuci ce se opet neki faul u napadu kao penal za highdug. Ne brinem se ja
  • don
    15.6k
    @Papastrumf @Fantom planiraju li naše društvene mreže nešto stavit?
    Ove konstantne objave hajduka iz vikenda u vikend idu i na našu štetu koja će se u budućnosti realizirat u pucanje pod pritiskom od strane sudaca i sudačkih grešaka u njihovu korist. Dakle, ovo se itekako tiče i Dinama.

trgnite se više.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Vjerujte mi, suci se uopće ne boje hajduka, dapače idu im na kurac i hajduk si tu radi kontraefekt.
  • Papastrumf
    19k
    Papastrumf Fantom planiraju li naše društvene mreže nešto stavit?
    Ove konstantne objave hajduka iz vikenda u vikend idu i na našu štetu koja će se u budućnosti realizirat u pucanje pod pritiskom od strane sudaca i sudačkih grešaka u njihovu korist. Dakle, ovo se itekako tiče i Dinama.

trgnite se više.
    don

Evo samo da završim dovođenje lijevog krila.
  • mosad
    1.7k
    trgnite se više.don
    :lol:

Jedino što dinamo treba napravit je dobit njih doli za tri tjedna pa nek sviraju kurcu
  • Fatos Beqiraj
    64
    Ne kuzim pa Radeljic je igra loptom prije ovog, nije ga samo nagazio da dobije crveni, uzeo je loptu cisto samo u nastavku ga zgazio
  • Crni86
    14.9k
    to su price prema van.

Pitaj svakog od njih kad ce doc u neku situacija koja ce biti li-la. Svaki ce presudit u njihovu korist. To sta im idu na zivce ne znaci da nece ici laksim putem, popustit i zivjet miran zivot dalje, a ne da im se prijeti.

Imas xy ljudi koji kazu ovaj mi ide na onu stvar, al mu se opet popusti jer se zna da ces tako najmirnije proc. Ista je situacija ovdje
  • Noel
    15.5k
    Ovo cmizdrenje po društvenim mrežama i izvrtanje istine (a istina je da je jučer Bel osakatio Rijeku prvo poluvrijeme) je dokaz da HNS i Hajduk surađuju u planu Hajduk prvak pa makar i na silu. Jer da nije tako HNS bi morao reagirat na ovakvo ponižvanje nogometnog saveza i hrvatskog nogometa, ponižavanje svakog čovjeka sa zdravim očima. Ekipa sa najviše penala u Europi i sa režimskim pogurancem kojeg dobiva godinama se usudi ovako javno blatit savez? Zašto? Zato što ih savez štiti i surađuje sa njim uz dva jaka igrača sa klupe MaxSporta i SuperSporta u cilju da se Hajduk predstavi kao ozbiljan hrvatski klub ( što naravno nisu) nego propali jugoslavenski režimski klub.

Sreća pa dođu europske kvalifikacije za intertoto kup pa dođu amateri i poluamateri pa ih ispraše pa se stvarno vidi kakav je to klub i di im je mjesto trenutno. Pokaže se stvarnost, bez laganja bez mitomanije bez penala i sudačkih poguranaca, bez MaxSport televizije i plaćenih medija.

Naši mediji su gori od Sjeverne Koreje i tragično smiješna su njihova predstavljanja Hajduka kao ozbiljan i velik klub. Vjerojatno ljudi u Europi misle da je riječ o nekoj skrivenoj kameri ali to stvarnost, samo fali ona voditeljica na maxsportu kao u Sjevernoj Koreji da nam objašnjava kako je Hajduk ozbiljan klub ozbiljan konkurent za naslov i velik klub. Ustvari ne treba da sjevernokorejka. Isto to rade svaki vikend komentatori MaxSporta u eteru tokom utakmica i u svojim emisijama.

Stvari treba govoriti kakve jesu, a to je da bez sudaca i poguranaca nebi ni bili 3. u ligi nego bi se borili za opstanak kao u Europi svako ljeto.
  • Jurki
    19.4k
    Meni samo nije jasno kako ti suci dozvoljavaju da im zalizani jebe sve po spisku.
    Koji je to kurac za ljude, za osobe?
    Imaju li ti ljudi bar mrvu samopostovanja?
    Pa ti si sudac... imas kartone..

Vjerujte mi, suci se uopće ne boje hajduka, dapače idu im na kurac i hajduk si tu radi kontraefekt.Keyser Soze

Samo kaj se to nikak ne vidi sa nacinom suđenja.
    Do prosle godine su dobivali barem zute kartone uz milijardu penala.. sad protivnicke momcadi izmrcvare kartonima, njima nebi pokazal karton ni da igraca puskom ubiju na terenu.
  • Zagi
    11.4k
    Borba protiv tovarskog maltretiranja lige mora biti potpuno odvojena od naših rezultata.
    Dobili mi na titu ili ne , te osvojili prvenstvo sa 50 bodova više ili ne, za ovu bitku nije bitno.

Nakon ove sezone ide slijedeća, pa ona iza. Sve je gore i gore.
    Čekati da se ugušiš u mulju nije baš najpametniji plan.
  • Crni86
    14.9k
    Realnost je da sto duze cekamo, nas sve vise i vise povlace u svoju blatnjavu mocvaru.

Isto tako sto duze cekamo, morat cemo sve vise zaprljat ruke kako bi se izvukli iz iste te mocvare.

Jednom cemo morat djelovat, pitanje je samo zelimo li to rjesavat da sto manje zaprljano ruke pa da krenemo djelovat odmah ili cemo dopustit da nas uvuku dok nam blato ne dode do grla pa cemo si onda posteno i ruke zamazat. Sa prascima se drugacije borbe ne mogu voditi
  • db-izbjeglica
    18.3k
    suci su idioti što im uopće pristaju suditi utakmice.

uvjeren sam da će postajati sve gore i gore, jer dolje vedri i odlači mafijaški odvjetnik.

sasvim legitimno je da suci odbiju suditi hajduku pa nek se HNS snalazi kako zna i umije, sami su stvorili tu toksičnu i bolesnu situaciju, sami i nek je dovedu u normalu. što HNS može ako ovi odbiju suditi? pa nemaju na lageru par tisuća sudaca koji su sposobni za tu razinu natjecanja.

jednostavno nije normalno da jedan klub radi takav pritisak i konstantno drobi po suđenju.

koliko puta su kroz sve silne europske neuspjehe ovako udarali po europskim sucima?
    zašto tamo šute, a neuspješniji su nego u granicama hrvatske? šute jer bi na prvi pritisak i svinjariju dobili šamarčinu...a ovdje znaju da im itko neće napraviti apsolutno ništa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet