• NitkoBitan
    31.1k
    Najbolja solucija da nam daju cijelu tribinu iza gola, ali sumnjam da bi se usudili, a i ne znam koliko su Zidovi velikodusni :joke:. Ili ce bit zabranjeno ili ce bit dozvoljeno onih sitnih 5%, odnosno 200njak mjesta.

Ja mislim da nam daju do 1000 mjesta da bi bez vecih problema rasprodali. Na par sati voznje autom, a ipak se radi o sjeveru Vojvodine koji je mahom madarski kraj.
  • shameless86
    740
    oko svih izraelskih sportskih ekipa je bolesno osiguranje,tak da ne vjerujem da ce nesto izraelsko osiguranje prepustiti slučaju
  • Paggini
    67.5k
    Smatram da nije tome mjesto tu.
    7mReplyShareFlagEditDelete
    Nolifer

Nije na tebi da smatraš čemu je mjesto negdje ili nije. Vec desetak puta si usao s ovim komentiranjem, pa bih te molio da stanes za ubuduce
  • miro
    7.4k
    Ne daj Bože da dozvole gostovanje naših navijača, dobit ćemo još jednu tekmu na koju ćemo potrošiti gomilu emocija i energije uzalud
  • BBBaranja
    4k

Ovo bi bila najbolja opcija,znam ih nekoliko :grin:
  • KristijanHR
    180
    Malmö-Degerfors 1:1
    Malmö 4. na ljestvici, Degerfors predzadnji 15...
  • don
    15.5k
    neki srpski portal piše da su zabranjeni gostujući navijači u Bačkoj
  • kadsemasazatalasa
    126

Na tekme u kvalama su mogli i Srbi.

Uz slanje putovnice nekih 7 dana prije utakmice i onda i odobrenje od Maccabija te je bila otvorena samo jedna tribina (mozda nije bilo potrebe za više) dok je za tekmu protiv dinama kijev bio otvoren samo VIP sektor.

Za tu tekmu ne znam jesu mogli lokalci ići.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Uz slanje putovnice nekih 7 dana prije utakmice i onda i odobrenje od Maccabijakadsemasazatalasa

Cekaj malo, domacinski ugostis klub iz problematicne drzave sto ne bi napravilo 80% europskih zemalja pa trazis od lokalaca putovnicu tjedan dana prije utakmice da bi mogli otic na utakmicu? :rofl:

A neka tako i bude, prazne tribine i manji pritisak na suca. Doslovno kao igranje na neutralnom terenu.
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Celta se u nadoknadi spasila poraza od Villareala. 1 1 na kraju
  • kadsemasazatalasa
    126

Ha čuj, vjerojatno su masno platili to.

Nevjerojatniji podatak, kad već pričamo o Maccabijevim vratolomijama je, da je Bešiktaš svoju domaću tekmu morao igrati u Mađarskoj zbog sigurnosnih razloga i to bez gledatelja.

Ne znam kako ludi Turci nisu odjebali tu tekmu, vjerojatno zbog kazne uefe.
  • NORTE
    19.1k
    kad već pričamo o Maccabijevim vratolomijama je, da je Bešiktaš svoju domaću tekmu morao igrati u Mađarskoj zbog sigurnosnih razloga i to bez gledatelja.

Ne znam kako ludi Turci nisu odjebali tu tekmu, vjerojatno zbog kazne uefe.
    kadsemasazatalasa

Šokiran sam ovom činjenicom.
    Sad sam provjerio, to je bilo u prošloj sezoni.

Turci ih ne podnose, sportski predstavnici ubojica djece bi tamo bili žestoko dočekani, ali ovakvo licemjerstvo Uefe je nešto neviđeno!
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Turci ih ne podnoseNORTE

Turci će nekome glumit moralne vertikale hahaahahah
    Nek pitaju Asirce, Armence ili Grke kakva su iskustva imali s njihovim precima Osmanlijama ili kako recimo današnji Kurdi žive.
  • Droljo
    20.7k

Jel to umanjuje činjenicu da djeca umiru od gladi ako prežive granate u gazi? Čemu taj komentar? I napoleon je isto dero kao i džingis kan...
  • Sibirski plavac
    5.9k

Naravno da ne umanjuje, situacija u Gazi je katastrofalna, to svatko zna. Spominjem ovo gore jer se Turci zadnje 2 godine javljaju kao najglasniji kritičari Izraela, "moralne vertikale", a ignoriraju navedene genocide svojih predaka, ubijanje i maltretiranje Kurda u današnjem vremenu ili recimo trenutno financiranje i naoružavanje Sirijskih vlasti koje trenutno čine genocid nad Kršćanima, Druzima i Alawitima u Siriji (uz pomoć Turske i Katara).

Takav narod nema nikome pravo pričati o moralu i zločinima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet