• Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Ovo nažalost nije ni bio udarac prema golu, počeo je primat i loše centaršuteve
  • Pacho
    4.7k
    Zar nije dosta sto nam je vec jednu sezonu ujebao? I ostali su naravno, ali da ovaj nije primao nemoguce bi bili prvaci.
  • GOAT
    3.8k
    Ne znam koliko bodova i titula trebamo izgubiti da shvatimo kako su nam golmani najslabija karika.. da spojis njega, Cavlinu i Zagija neces dobit postenog golmana i zamjenite ga dok nije kasno.
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Ja na cenatsutu strijepim da nam nece zabit Gol a lad mi oucamo i penal nisam siguran da nam nece zelenika obranit. Jel moguce da on brani za varazdin a nama Nevistic na golu:monkey:
  • hardek
    5.9k
    Primili smo 2 gola na 0,40 xg. Dašak prošle sezone
  • E46
    1.8k
    Jos veceras platiti fenerbahceu kolko treba za livakovica a ovome dat slobodne papire, klub razine Dinama si ne smije ovo dozvolit na golu.
  • Dino
    4.3k
    Drugi gol donekle mogu skužit jer ti bude pobrkana perspektiva kad očekuješ ubačaj, ali prvi gol se mora branit u Dinamu.

Oduvijek ga branim (ko golman haha) i svađam se s ljudima oko njegovih kvaliteta, ali mislim da je ipak većina u pravu. Nema mi draže nego vidjet neke brutalne Nevine obrane kakvih je i bilo ove sezone, ali problem je što u Dinamu kao golman moraš imat konstantu i skinut tih 1-2 udaraca u okvir koje protivnik uputi. Nema izgovora jednostavno. Ne znam baš mi je žao, možda sad pričam i pod nekim dojmom...

Jako bi volio da se trgne ne samo zbog Dinama nego i zbog njega samog.
  • MarK
    1k
    Dobar je 1 na 1 ima refleks i obrani nemoguće. Ostalo sve loše: u istrčavanju nikakav, ne vlada petercem, ne pamtim kad je ulovio neki ubačaj iz kornera, vječno na gol liniji, igra nogom i nije tako loša koliko je uplašen, svako ispucavanje lopta protivniku... A ništa boljeg nemamo, dogodine probati vratiti Livija.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Drugi gol donekle mogu skužit jer ti bude pobrkana perspektiva kad očekuješ ubačajDino

Slažem se, da se radi o Koliću ili Matijašu iz Gorice, ali PRVI GOLMAN DINAMA ovakve krumpire NESMIJE primat
  • Pacho
    4.7k

Neva efekt.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Sudacka nadoknada pred kraj i on gleda oce nece izvest loptu sa 20tak metara na brzinu pa picka ti m ostavi jbnu loptu Dominguezu koji zna kaj s njom napravit a ne da ju ti ispucas u bunar...

Pa poludio sam. I nije mu to prvi put da ne da odmah loptu stoperima nego nesto glumi sa ispucavanjem.

Gubi covjek dragocjeno vrijeme sa svojim sporim razmisljanjem. Isto gleda kod drugog gola loptu 5 sekundi i stoji ukopan na mjestu...
  • Efes Pilsen
    12.6k
    ZBOGOM. Ovakva razina u gustoj utakmici, daj juniora...
  • striko
    2.4k
    Na kraju sezone kaže mi jedan frend, 3 najgora golmana na svijetu i sva 3 su u nas. Uvijek ga se sjetim.
  • San Lorenzo
    21.5k
    Sad dolazimo do problema Nevistića koji dobro brani dok dobro brani, nakon prvog kiksa psihički propadne, pa se u pomoć u pravilu prizivalo 60godišnjeg Zagorca da stane na gol dok se Nevistić malo pribere.

Danas me taj gol čak nije toliko izbio iz cipela koliko valjda svaka duga lopta koju je nabio bilo gdje, to je valjda plod male škole igranja nogom by Ivan Kelava.
  • Maki2
    848
    Najtuznije je sto je u pravu i sto mi boljeg od Nevistica nemamo. Imas u rosteru matorca Zagija i Filipovica koji ima 3 banke, a u zenitu karijere je bio drugi golman prosjecnog drugoligaskog kluba u Francuskoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet