• marcio amoroso
    45.4k
    Evo kada se Niko već sam predstavio iskoristiti ću priliku da mu se u ime naše zajednice zahvalim :up:
  • Majki2111
    4.1k
    Znači doslovno ne, ne i ne. Ekipe koja priča o aktualnostima imaš na tržištu. Dinamove kronike npr. Ili onaj Deda. Ili Tribina i ne znam koji još...

Povijest Dinama iz perspektive Dinamovih navijača? Je kako da ne! To je idealna perspektiva za pričati Dinamovu povijest. To ne može bitko bolje do Dinamovih navijača. Malo morgen. Neka kroničari i povjesničari pričaju povijest, ne navijači.

Najava utakmice i Europe? Možda pogledam kronike, dedu, tribinu, i pročitam ono što se nudi u novinarskom poslu i forumske stvari. I ne nisam dobro informiran o kolu ili Europi.

Nešto drugo treba.
  • jedan u nizu
    15.2k
    Statisticki kutak by Krizy svaku emisiju - obavezno.

Navijacke price - price sa raznih gostovanja, utakmica, dogadaja, dogodovstina. Nesto sto je zanimljivo opcen puku, ne samo ultras price (o kojima se naravno nece bas pricati) nego onako općenito tipa - putovali smo 3 dana, snalazili se za prijevoz, prodali tenisice kako bi skupili za pivo, prosvercali se preko nekoga bla bla

Kratka crtica iz povijesti - mali kutak o povijesti, dogadajima vrijednim spomena, postanku gradanskog i slicno
  • Majki2111
    4.1k
    Ovo nije loša ideja. Ovog nema na tržištu koliko znam.
    Statisticki kutak by Krizy svaku emisiju - obaveznojedan u nizu

Ideja s potencijalom, ali u kojem kontekstu bi se prikazaili podaci?
  • ElDorado
    5.7k
    Bravo!!!! Volio bih samo što više objektivnosti i bez politike!
    Vec sam tu par puta pisao da mi je Ofenziva trenutno najobjektivniji i najbalansiraniji podcast.
    Dobrodošao Niko!
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Konačno pravi Dinamovski podcast gdje će ljudi iskreno govoriti o našem voljenom klubu, bez upada raznih Prgavaca, Zokija i sličnih mitomana koji nam pametuju. :heart:

Veselim se prvoj epizodi. :love:
  • Ritam Ulice
    1.8k
    IMG-8277.jpg

Ajmo Niko mozes ti to!

Jos samo dodaj da ti je Dinamo ispred west hama i dobar si!
  • Progressive overload
    261
    Molim da se otvori patreon ili neki drugi site za doniranje iste sekunde!!! Iz razloga prikupljanja sredstava za opremu i studio ako su potrebni, jer želim da i vizualno to bude top.
  • Niko1986
    3k
    Nećemo ništa otvarati dok ne izađe prva epizoda da se svi uvjerite u kvalitetu proizvoda. Ne želimo da ispadne da žicamo lovu jer je cilj Dinamovski podcast, a ne zarada. Prvih nekoliko epizoda ćemo tako biti podstanari pa ćemo onda nadam se imati Dinamovski studio i kutak.
  • Jurki
    19.3k
    Mislim da nebi bilo lose obraditi temu oko kampa i nogometne skole, pa da se i na taj nacin malo napravi pritisak na vlast, da se dozvole naprave u nekom normalnom roku.

To kaj je napisan kakav sporadican clanak u novinama je tak tak.
  • PetkoDaniOršaGol
    704
    Svaka čast momci. Kapa do poda. Sa užitkom ću pratiti i financijski podržati ovaj hvalevrijedan u prijekopotreban projekt koji će stati na kraj tovarskom orgijanju po internetima... bravo, bravo, bravo.
  • ElDorado
    5.7k
    da li to znači da izlaziš iz Ofenzive?
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Na Faceu u dresu Marse? Donirat cu bar iznos pive na Maksimiru :rofl:
  • gledatelj
    1k
    Obozavam podcaste pa me ovo posebno raduje i nadam se da ce se realizirati.
    Mozda da bude vise tematiziranih podcasta na jednom kanalu. Jedan odvojeno za stanja oko kluba i tekme, a drugi za recimo povijest. Mozda i treci di bi se zvali gosti, aktualni igraci i sudionici u klubu i neki bivsi. Nesto slicno kako mozda tribina ima.
    Voljan sam pomoc u bilo kojem smislu ako treba i ako mogu ikako. Imam neka iskustva sa radenjem klipova u short formi pa ako zatreba mogu nesto slozit kad dode vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.