• Alack Sinner
    1

Slobodno se raspiši ak znaš kaj više.

Moj problem je kaj mislim da ćemo mi Mitjylland i Malmo najvjerojatnije podcijeniti.
    Ne pratim skandinavske lige, ali činjenica je da oni dosta vode računao analitici.
    Dobra smjernica bi nam trebala biti Bodo/Glimt prije tri sezone.
  • Niko1986
    2.9k
    Ako netko ima provjerenu informaciju gdje će Maccabi igrati, neka ju obznanimasacusec

Igrali su do sada sve domaće utakmice u Bačkoj Topoli. Ne vidim scenarij u kojem će se to mijenjati samo zato što smo ih izvukli. Puno je realnije i čak bih rekao izgledno da će jednostavno biti zabrana gostovanja.
  • Zagreb1992
    2.6k
    Fener potpisao Aktarkoglua ...Zeznut protivnik će biti
  • Sibirski plavac
    5.8k

Zato nije previše ni slavio gol prošli tjedan... Ne kužim ga. Ikona si Galate, izbaciš s novim klubom mrskog rivala i onda potpišeš za njih. Kakav lik

Navijači Benfice i Galate pizde. Na zadnjoj objavi na instagramu mu je 195 tisuća komentara. :rofl:
  • Zagreb1992
    2.6k

Dali više para očito hahhaha
  • Sibirski plavac
    5.8k

Očito.
    Al meni je vrh ovih 195 tisuća. Ne lajkova nego komentara. Ne znam kad sam zadnji put ispod neke objave vidio toliko komentara...

Već vidim kako će i nama zasut komentare ispod objava kad budemo igrali s njima. Oni su mi uz Azere najgori po tom pitanju komentara.

BeLjO cOmE tO fEnEr BrO, tHe BeSt TeAm In ThE wOrLd
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    buraz ne brini za podcjenjivanje. Pa oni su odbili sad 30 milja eura za franculina , vidjeti cete kakva je to momcad. Doveli Billinga za 7 sa bonusima na pet godina i to 2 mil eura placa, doveli erlica . Brotødali Buksu za 5 . Jebena je to momcad . Kakvo potcjenjivanje . Sve ce to Kovacevicu i ekipa scoutirati kak treba a tu je i Kujtim ak zatreba :lol:
  • vjeko1701
    18.1k
    Stadion Bačke je kategorija 3 i ne bi trebao biti pogodan za igranje grupne faze EL. Dobili su dopuštenje za KL al tamo su nešto labavija pravila.
  • veselko tenžera
    5.5k
    Generalno, veselim se svakoj od ovih utakmica. U svih 8 imamo što tražiti, a praktički svaka jača od HNL derbija.
    Želim vidjeti borbu, taktičku disciplinu i rast pojedinaca i ekipe kroz vrijeme. Naravno da postoji određen rezultatski imperativ, ali što i koliko će ovisiti o dosta stvari kao trenutna forma, ozljede, raspored, ambicioznost protivnika, sreća...

Čisti imperativ za ovu sezonu je samo HNL. Kad će više taj Varaždin...
  • Alack Sinner
    1
    Bilo bi idealno da se igra u Mađarskoj, po mogućnosti u Budimpešti.
  • Peškaman
    7.6k

Maccabi igra kvalifikacijske runde u Bačkoj Palanci (BP). Prošle godine su igrali grupnu fazu ELe u Beogradu,stadionu Partizana.
    Razlog tome je što stadion u BP spada pod kategoriju 3.

Stadioni koji spadaju pod kategoriju 3 moraju imati minimalni kapacitet 4500 mjesta, na takvim stadionima moguće je igrati kvalifikacije za europska natjecanja (LP,EL,KL) ali nije moguće igrati grupne faze UEFA natjecanja.

Za igranje grupnih faza UEFA natjecanja stadion mora biti kategorija 4, minimalan kapacitet tih stadiona je 8000 sjedećih mjesta.

Stoga, ili će Maccabi igrati u Beogradu grupnu fazu ili u Mađarskoj.
    U Mađarskoj postoji pet stadiona s UEFA 4 kategorijom:

• Haladás Sportkomplexum (Szombathely) - kapacitet 8900 mjesta, 230km od Zagreba.

• MOL Aréna Sóstó (Sóstói Stadion, Székesfehérvár) - kapacitet 14200 mjesta, stadion Fehervara. Udaljenost 286 km.

• Nagyerdei Stadion (Debrecen) - kapacitet 20ak tisuća mjesta, stadion Debrecena, 570km.

• Groupama Aréna (Ferencváros Stadion, Budimpešta) - stadion Ferencvarosa, svi manje-više znaju o kojem stadionu je riječ. Ali Ferencvaros se kvalificirao u ELu, sumnjam da će dopustiti igranje.

• Puskás Aréna (Budimpešta) - nacionalni stadion, kapaciteta 67 000 mjesta.

Tipujem na stadion Fehervara,14ak tisuća mjesta, kategorija 4, 60ak kilometara od Budimpešte (zbog aerodroma), prometno povezano.
    Fernecvaros će igrati na Groupama Areni isto natjecanje,Puskas je prevelik i neisplativ.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Ako već mora bit u Srbiji, bilo bi super da nas ugoste u Novom Pazaru za potpuni doživljaj.
  • Li d1986
    216
    Pokusavam po komentarima naci gdje igraju pa sam nasao da ocekuju bodove protiv nas jer su ostali razina Lige prvaka i da ce sa klaunom na klupi tesko proci dalje
  • Sibirski plavac
    5.8k

Pa i lani su imali samo 2 pobjede a ostalo ih je šamarao tko je stigao. Mislim da će im sličan scenarij ove godine bit.

Anyways tek sad vidim da osim što će vjerojatno igrati u komšiluku, i trener im je iz komšiluka. :rofl: Pa to onda treba napunit sa barem 3 komada u mreži. :fire:
  • NitkoBitan
    31k
    Do kad bi se trebalo znat gdje ce oni igrat domace utakmice? Pretpostavljam da postoji neki rok za prijavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.