• Kumerle
    1.4k
    @Kujtim Shalla kakve su nam šanse protiv Malmoa i Midtjyllanda?
  • crophantom
    1.9k
    Pa dobro, po kladionicama cemo vjerojatno biti favoriti samo u 3 utakmice, blagi protiv Malmoa i židova i nesto manje blagi protiv Rumunja doma.
  • Thor
    647
    Di Maccabi igra doma...u Gazi? :brow:
  • periklo
    82
    @footballmeetsdata su racunali koliko je težak ždrijeb dobio svaki klub, ispada da su najteži ždrijeb dobili Utrecht, Maccabi, Celtic i GO Ahead Eagles, a najlakši Lyon, Pao, Aston Villa i Genk.

Dinamo je na 22. mjestu od 36 ekipa.

Vodili su računa i o domaćinstvima/gostovanjima i još nekoliko faktora. Ne mora ništa značiti, ali potvrđuje da je moglo ispasti malo bolje, ali i dosta lošije.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Danas Midtjylland otpustio trenera nakon sto su ušli u europskim ligu i djele prvo mjesto sa Kopenhagenova. Šokeran Sam . Oni su baš dobri, ali imamo šanse i sa njima i sa malmeom . Vjerujem u prolaz , pa grupa je bas po mjeri
  • CastAway1986
    3.9k
    @Omake tvoj ljubimac Wessley Patati prešao iz Maccabija u Az Alkmaar za 7.3M ! Jedna briga manje
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Od kopenhagena do Herninga je 313 km , ca 3 sata voznje ,da ekipa zna
  • Droljo
    20.7k

Jel ideš na tekmu?
  • plavosrce
    78
    Ista je udaljenost i Hamburg-Herning i Kopenhagen-Herning, tako da ima još opcija za letit..
  • Time
    1.4k
    Ne sjecam se kako je proslih sezona bilo,prednost imaju godisnjaci za gostujuce ?
  • masacusec
    6.1k
    Ako netko ima provjerenu informaciju gdje će Maccabi igrati, neka ju obznani...a ne ove pričice da su prije igrali po otadžbinskim vukojebinama!
  • plavosrce
    78

Prvi dan prodaje samo godišnje, drugi dan članovi, kasnije ako ostane slobodna prodaja
  • Yery
    106
    A sigurno neće biti u svrbiji utakmica pozdrav .
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k
    Celta je za Bobana :grin:

Midtjylland – avion s presjedanjem (mislim da je najbolje do Billunda) pa onda vlakom dva sata,periklo

Kaj ne igraju oni u Herningu, 60km od Billunda?
    To je manje od sat vremena bus/vlak

(i nema presjedanja ak znaš odakle krenuti, been there, done that :wink: )

Kak se može do lille-a doc avionomLiks90

Do Belgije pa coach/bus sat vremena...tak sam ja išel na finale Davis Cupa 2018.

footballmeetsdataperiklo

Nakon prošle sezone, njihovim izračunima ne vjerujem više nego babi Vangi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.