• znajdatevolimja
    1.6k
    Mislite li da će se ulaznice za Lille moći kupiti bez godišnjih, tj. da će biti dostupne i članovima?
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Ždrijeb po mjeri s obzirom da je ovo Europska liga, a ne konferencijska. Nitko nepobjediv, a opet nitko protiv koga možeš reci sa sigurnošću da si favorit. Ali sve u svemu kad pogledam protivnike mislim da smo jako dobro prosli po pitanju toga gdje smo domaćini, a gdje gosti.

Tipa Fener i Steaua su kući puno jače momčadi nego u gostima, vruća gostovanja u Istanbulu ili Bukureštu bi bila jako teška za izvuci bodove, a kući bih rekao da smo favoriti protiv Steaue, a s Fenerom 50/50 iako imaju jaču ekipu od nas, ali ipak igramo doma.

S druge strane dobili smo Maccabi u gostima sto je samo po sebi odlično jer ajmo rec to ni nije gostovanje kad znamo da taj Maccabi igra bliže Hrvatskoj nego Izraelu, tako da i da ta tekma bude u Srbiji, to je vise onda atmosfera nalik prijateljskoj nego natjecateljskoj utakmici.

Betis i Celta također super sto su doma, također ekipe koje su puno bolje kući nego u gostima. Malmo u gostima se može pobjediti, a Midtyilland i Lille su dosta teška gostovanja.

Tako da ždrijeb je taman onakav kakva i je europska liga, dosta izjednačen, svako svakog može pobjediti, ima nekih malo jačih ekipa i nekih malo slabijih od drugih, ali sve je to u 5 deka. Uz disciplinu, pravu igru s naše strane može se tu izvuci dosta bodova, a i ova Europa će nam točno pokazati koliko vrijedimo jer ovogodišnji hnl nije nikakvo mjerilo
  • NitkoBitan
    31k
    Mislite li da će se ulaznice za Lille moći kupiti bez godišnjih?znajdatevolimja

Sigurno.
  • kadsemasazatalasa
    122

Može i Pariz pa vlak do Lilla (20-30 eura jedan smjer, sat vremena vožnje)
  • Liks90
    3.5k
    naso sam Tnx….
  • rokikaciga
    5.1k
    Predvidam 14 bodova
  • Zg123
    2.4k
    Dobar zdrijeb ali treba tu i staviti cinjenicu da imamo trenera koji nikad u zivotu nije vodio klub u Europi niti pripremao utakmice protiv ovakvih protivnika tako da sam oprezan po pitanju bilo kakvih projekcija
  • Sajla
    12.7k
    Kao i sve u životu - stvar je perspektive. Nakon što sam jučer 3 puta zavrtio simulator ždrijeba gdje su nam skoro svi protivnici bili iz liga 5, ovo što smo izvukli je za mene "gladi bradu" ždrijeb. Još samo da vidimo hoće li raspored utakmica biti šlag na tortu ili će nekaj zakomplicirati. Npr. bilo bi zgodno da protivnici nakon nas imaju domaće derbije i sl.
  • Niko1986
    2.9k
    Dobar raspored bi bio Skandinavci kasnije kada im ne traje prvenstvo, a momčadi iz Liga petica ranije dok još nisu na 100%
  • Neron53
    2k

Jesam....moglo je i bolje ali sve je odradljivo :)
  • Mlađi referent
    14k
    Kerem Akturkoglu prekjučer golom izbacio Fener iz LP, a sad prelazi tamo za 22.5 milijuna eura.
  • Fan
    1.3k
    Ak se nastave ova sranja kod njih, upitno je uopće gostovanje naših navijača tamo.Mr Anderson

E pa da, sad kad si napisao, zapravo je upitno i odigravanje utakmice tamo, možda prebace na neki drugi teren, mađarska npr...
  • Dzoni
    1.9k
    Očekujem negdje između 13.i 20.mjesta, poprilično zadovoljan ždrijebom, da su obrnuli domaćinstva za sve navedene ekipe, bio bih dosta manje zadovoljan
  • Keyser Soze
    15.8k
    Prošle sezone su neke ekipe i s 10 bodova ispadale.
  • CastAway1986
    3.9k
    Bit ce zeznuto ali itekako ima šanse za prolaz..Skandinavci su nezgodni , protiv Midtyllanda sigurno nismo favorit..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.