• Neron53
    2k

"Dobra" gostovanja je pojam.koji se razlicito tumaci od covjeka do covjeka. Meni je "dobro" gostovanje pod 1. -najveca i najudaljenija vukojebina sto moze biti a pod 2.- po mogucnosti destinacija gdje jos nisam bio.
    Nekome je to velegrad, nekome bliza odredista radi veceg broja ekipe na gostovanju a nekome atraktivna navijacka grupa sa druge strane....
  • marcio amoroso
    45.3k
    Ako već moraju klubovi iz lige pet onda Stuttgart i Nottingham vani. Vani još Maccabi i Rangers.

Doma Porto, Fradi, Sturm i Go Ahead.

Tako bi ja da mogu birati.
  • Thor
    647
    Fakat ne kuzim. Zanimljiva mi je teza da izvucemo neke klubove za ziher bodove i prolaz. Svi kaj su u potovima su klubovi na nasoj razini +/- i nema lakih tekmi i lakih prolaza.
    Mozemo kao navijaci o tome mastat i stavljati si u usta da su madjari ziherica ili cesi,bugari,rumunji. Ne bih se s time bas slozio. To su uvijek nogometno nezgodna prvenstveno gostovanja i uvijek je lapo/lapo za prolaz.
    Meni je uvijek drze pobijedit neko zvucno ime tipa talijana ili engleza i jos ak je gostovanje,top atmosvera.
    Igrali smo s Viktorijom puno puta, dobili su nas...mislim 3 puta,mi njih jednom. Madjari su nas isto dobili s rumunjima je bilo cupavo...i tak.
    Tak da po meni ima i treba biti vjere i nadanje i zelje da smo bolji od svakog i da svakog mozemo dobiti i izvuci bodove ali tako za svaki klub bez obzira jel zapad ili istok jer nema ziherica prolaza.
    Prosle godine skupljali smo bodove na najjacima zapravo a to i je poanta da se borimo i dokazemo se bar na papiru ili po cuvenju boljima i zvucnijima od sebe.
    A mi nismo maciji kasalj i biti ce onak kak se budemo pripremili i bili dobri u glavi.
    Nema predaje! :heart: :strong:
    Al dobro, vidjet cemo...tik,tak...sitno brojimo do 13h.
  • cibona
    6.1k
    Nadam da se neće ponoviti prošlogodišnje dijeljenje gostujućih ulaznica povlaštenima. Slovan će definitivno ostati crna mrlja na papiru...
  • Dendle71
    194
    koliko puta ce se ovo izvlačiti jos?
  • pjetlić
    124
    Betis, Lyon, Nott i Bologna vani, Rangers, paok, ludogo i brann doma.
  • Chempers
    819

Tebi su samo Munchen, Manchester, Rim i slični zanimljivi? Meni nisu, ima još gradova tipa ovih koje sam spomenuo u kojima se možeš dobro provesti ali i uzeti bodove. Al nije bed priznati ako te više pale infantilna nadjebavanja od bodovnog salta, svakom njegovo!

Pa gle, slažem se ja a tobom i sve je to ok, al govorim o tome da nikad prije ždrijeba ne bih želio da izvucemo Romu ili Porto u gostima ako možemo Slovan ili Salzburg, taman da sam već 10 puta bio tamo.
  • Paggini
    66.9k
    Tebi su samo Munchen, Manchester, Rim i slični zanimljivi?Chempers

Tko je to rekao? Ja sam napomenuo da mi je jedina baš želja za gostovanje Rim, sve ostalo imam preference ili nemam iz kojekakvih razloga. To je navijačka perspektiva na koju imam pravo
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Rim bi dobro sjeo, tko još nije može po jubilarni oprost
  • Fan
    1.3k
    koliko puta ce se ovo izvlačiti jos?Dendle71

Vjerojatno do trenutka kad se klub službeno oglasi o problemu.
    Ja sam to iskreno pomalo i zaboravio i ostavio iza sebe, ali je svakako problematično što nije bilo nikakvog priopćenja.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Kad smo već kod želja:

Salzburg kući, Roma gosti
    Plzen kući, Ferencvaroš gosti
    Basel kući, FCSB gosti
    Utrecht kući, Malmo gosti

Treba i bodova nekih zaradit. :smile:
  • Crusades
    18.3k
    Jako problematično, ne znamo kaj ćemo dalje zbog toga.
  • Dubbbrava
    1.1k
    Bilo je samo šturo priopćenje da su utvrđene anomalije koje se u budućnosti ne bi trebale ponavljati, odgovarao naravno nije nitko ali ostaje gorak okus svima nama koji smo izvisili
  • JakovK6
    276
    Ima netko link prijenisa izvlačenja?
  • recikaj86
    677
    Daj te četnike na maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.