• Neki tip
    18.3k
    Bacit ce sve karte na EuropuInfinity

    Hm, ja nekako ne vjerujem da će biti tako ambiciozni u EL. Oni su ulaskom i premašili očekivanja, izvukli su tešku grupu i mislim da neće žrtvovati prvenstvo radi utakmica u kojima im šanse uz svo čuvanje nisu baš velike.

    Njima će to više biti "nagrada za dosad učinjeno", "možemo u svaku utakmicu ući bez grča, a tad smo najopasniji" i slično.

    Nije realno da će proći grupu, a i Rožman i Miško mi se čine dosta pragmatičnim tipovima. Igraj pa što bude, ali prvenstvo je primarno.
  • Infinity
    14.9k
    Oni kad su vec tu cisto sumnjam da nece iskoristiti sansu. Nije sad da ti za top 4 u HNL-u treba brutalno puno, a nije da na proljece ne mozes poslozit redove i nadoknaditi neki bod. Tu je i kup koji ih odlicno ide.

    Oni u Europi obicno odigraju dva kola i dignu pola milje eura i to je to. Sada im za to ovdje trebaju tri boda. Tri bida iz sest utakmica ce poklopiti ne igranje Europe iducu sezonu. Pricamo o nekim prosjecnim nastupima i zaradama.

    Oni bi bili retardi ako ne riskiraju. Mogu izgubiti Europu na jednu sezonu, ali i zaraditi vise nego da igraju istu. Ako ovdje uzmu neki bod, pa vamo izbore Europu sto je izgledno, oni bi mogli biti nositelji sve do PO KL naredne sezone. Zasto bi sve to odbacili samo da bi bili drugi u HNL-u? Cisto sumnjam da nemaju sve na papiru. Znaju sve opcije, znaju svoje mogucnosti bolje nego ja, to je sigurno, al mislim da Europu nece tek tako odbaciti. Sanse za prolaz sigurno nemaju, znaju i sami, al Misko igra za novac.
  • Nino Bule
    10.7k
    Nerealni ste, koliko god je vjerovatno da ispadaju ko četvrti njima je sad u glavama vjerovatno prolaz. Nema šanse da se oni koncentriraju na HNL makar i ne imalo nekakve logike napadat europsku ligu, a kao što je gore infinity objasnio bacit sve karte na što bolji rezultat u EL je i poslovno najbolji potez, od naknada za pobjede i remi do izloga za igrače.
  • Infinity
    14.9k
    Izlog sam cak i zaboravio. Sad pogotovo vjerujem da ce sve karte baciti na Europu. I kad smo kod izloga, kakav dogovor imaju s nama za Kuleta? Inace, Kule ce im prema onome sto sam gledao drugo poluvrijeme u Danskoj biti top pojacanje.
  • marcio amoroso
    31.4k
    kakav dogovor imaju s nama za Kuleta?Infinity

    2 milijuna otkup, kaže Miško.
  • LovroZG
    1.3k
    Al prije otkupa mogu produžit posudbu za još jednu godinu. :rofl:
  • Infinity
    14.9k
    Nakon prve utakmice djeluje kao da je Rijeka ubola jackpot, al budimo realni, nama je bilo u interesu da ga se rijesimo. Reference iz Dinama su govorile da je gotovo pa nemoguce dobiti ikakve pare za njega. Dva milijuna, pa taman i te dvije godine posudbe prije, dobar je to posao. On da zabije 70 komada u te dvije godine meni nece biti zao sto je otisao za dva milijuna na kraju.
  • vjeko1701
    5.9k
    Nije sad da ti za top 4 u HNL-u treba brutalno puno, a nije da na proljece ne mozes poslozit redove i nadoknaditi neki bod. Tu je i kup koji ih odlicno ide.Infinity

    Zadnjih godina bi se slozio al ove...Gorica sve ozbiljnija. Slaven izgleda najopasnije u zadnjih 10 godina. Nema kluba s dna koji se raspada i svatko te moze sjebat. Osijek ima Bjelicu a Hajduk se rjesio glasnog klauna. Ovo bi lako mogla biti sezona di netko od top 4 ostane bez europe a Rijeka je zbog opterecenja u najvecoj opasnosti. Steta bi bila veca od tih pola milje jer su u sansi ostvariti koeficijent dovoljan za nositeljstvo u PO KL dogodine i odrzavanjem istog na nekih 15 do 20 mogu se probat stabilizirat u istoj. Trenutni im je 13.5.

    2 milijuna otkup, kaže Miško.marcio amoroso

    To mogu dat za njega samo ako na stolu vec imaju vecu ponudu za dalje.
  • marcio amoroso
    31.4k
    To mogu dat za njega samo ako na stolu vec imaju vecu ponudu za dalje.vjeko1701

    Imaju opciju otkupa za 2 milijuna nakon isteka posudbe. Nikad ne znaš kako će igrati do kraja sezone i tko će šta nuditi.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Evo da i ja dam neki svoj osvrt na nasu skupinu.
    CSKA je sigurno bio bolji izbor od Arsenala, Tottenhama, Rome, Napolia od ekipa iz prvog pota, sigurno se mozemo nadigravati s njima, prosle sezone su uzeli "samo" 5 bodova u grupi EL, a gubili su i od Ferencvarosa kojeg smo mi rastavili. Feyenoord vec dugo nije krema euro nogometa, ali mislim da su nesto kvalitetniji od nas iako se mozemo potuci, prosle sezone 5 bodova u EL. Wolfsberger je prosle sezone takoder igrao grupu EL, pobjedili su Borussiu M. 4:0 u gostima i imali jos 2 remija, ali ipak su najslabija ekipa ove grupe. Zanimljivo, sve 4 ekipe iz grupe su prosle sezone osvojile 5 bodova u svojim skupinama, ova 3 u grupi EL, a Dinamo u grupi LP. Da imamo Bjelicu bio bi prilicno siguran u prolaz, ovako cisto sumnjam i predviđam nam 3. mjesto sa 6 ili 7 bodova.
  • Majki2111
    2.5k
    Ural CSKA 0:0 na poluvremenu. Ural je 12 ekipa trenutno u ruskoj ligi. Sportklub 5 prenosi.

    Wolfsberger.-St. Polten u 17:00

    Sutra u 14:30 Willem II- Feynoord Sportklub 10 prenosi
  • Majki2111
    2.5k
    Cska crveni karton u 49 minuti...
  • immerwieder
    1.1k
    doma su sve tri u 21, a u gostima sve tri u 18.55
  • Majki2111
    2.5k
    Cska 0:2 Vlašić asistencija
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.