• Diavollo094
    32
    Sramota se nastavlja
  • Hnlovac
    3.2k
    Kakve cimpanze na stadionu majko mila kakve su to njuske
  • Efes Pilsen
    12.6k
    U pravu si, toliko sam istraumatiziran tom utakmicom da sam bio siguran da smo izgubili.
  • Crni86
    14.7k
    Kak se lijepo vuku zuti… a majstor se cudi hehe
  • Keyser Soze
    15.8k
    Ovaj Oreč je komedija
  • Blueshadow86
    4k
    Ovaj Majstorović ima težih psihičkih problema, al bez zajebancije. Njemu valjda ništa nije faul u nogometu. Uvijek sere i nikada nije kriv, šta god da napravi.
  • MarK
    1k
    Paok je penicilin za naše klubove.
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Ma nek se oni drže konferencijske, i ona im je previše s obzirom kak izgledaju. Ne bi ni do ove dvije tekme došlo da im u Dublinu nisu ušle dvije golčine. A i tad se umalo sve usralo s onim penalom za Irce pri kraju, srećom Oreč u zadnjim sekundama imao svoj trenutak inspiracije.

Al kako je netko već rekao, našim klubovima gostovanja u Grčkoj su redovno horor. Imam osjećaj da bi prije maznuli vani nekog iz liga 5 nego Grke. Zato ne bih volio ni da mi njih izvučemo u skupini. Ni njih ni Turke. Ta gostovanja kod njih uvijek budu cirkus, bolestan presing s tribina i najčešće rezultatski bude loše za naše klubove.
  • Hrc-Vg
    995
    Grci znaju napraviti pritasak na protivnika…Fućkanje kad protivnik ima loptu, skakanje na svaku sudačku odluku…
    Mi dignemo koreogeafiju i 10 minuta forsiramo istu pjesmu koja se glasno pjeva prve 3 min…Tribina brije svoju priču, i par puta na utakmici digne intenzitet zbog događaja na terenu…Tovari još gori, 90% njihovih pjesama su ko uspavanke.
  • DrRatoljub
    162

Pa zato jer su naši klubovi loši. I često slabi psihički. Kako se Austrijanci i Šveđani ne useru Grka. I jer su treneri u pravilu loši pa ne pripreme igrače na "PAKLENU" atmosferu.
  • Neron53
    2k
    Mala je razlika izmedju paokovih i tovara.
    Pjesma prije tekme i na pocetku. Ostatak tekme navija 20 posto ljudi, i to ovisno o rezultatu, prilikama , golovima...
  • Jurki
    19.3k
    Grci znaju napraviti pritasak na protivnika…Fućkanje kad protivnik ima loptu, skakanje na svaku sudačku odluku…Hrc-Vg

Sory ali Paok je zgazil Rijeku bez da su se ljudi posteno ošvicali.
    Prave, postene momcadi ne jebe to kaj se pjeva, navija na tribinama.
    Mislis da Menalo razumije to kaj se cigani deru?

Ovo je Rijeci finale finalovog finala Lige prvaka.. a tim ciganima jos jedna utakmica u nizu.. mozda bi bilo vrijeme da se prestanemo praviti da nam je liga nekaj, kad je tesko - smece.
  • Crni86
    14.7k
    Kak cmrecnjak ipak zna prepoznat i rec kada je simuliranje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.