• rokikaciga
    5.1k
    Ne bih se slozio. Betis, usao u LP. Imao je par lapsusa ali da je najlosiji...nije
  • Ivdzo11
    8.2k
    Pjaca prema Rijeci
  • rakurs
    1.8k
    Kaže wannabe poeta Ižak Sučić da bi Pjaca mogao u Rijeku. Kontakt je već ostvaren, no sve je na čekanju jer ima interesa iz Liga petice. Piše i kako je jedini klub u Hrvatskoj, ali i regiji gdje bi došao baš Rijeka.
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Da sigurno je Pjaca slobodan igrač jer ima ponude iz lige petica, ali eto on 2 mjeseca već bira hoće li u Leipzig, Dortmund ili Atalantu. Pa u ligi 5 ga ne možeš poklonit, od 10 klubova vani u 11 nije igrao.

A ovaj dinamozag2 je Fan page stranica od Pjace, ljudi ga doslovno vole vise od kluba. Sad napišu ako ode u Rijeku top potez za Pjacu, kao bliže je oku Dalicu. Pa u Rijeci ne može dobit ni 200 k, a ovdje ni za 700 ne bi pristao u 17 puta jačem klubu.
  • Peškaman
    7.6k
    no sve je na čekanju jer ima interesa iz Liga petice.rakurs

Ja ne znam kad ovako neku glupost objave naši vrli novinari je l' barem na sekundu zastanu i pitaju sami sebe, jesu li ljudi baš toliko glupi da povjeruju u ovo što pišem.
  • NitkoBitan
    31k
    A ovaj dinamozag2 je Fan page stranica od PjaceMiro Vugrinec

Taj lik ako ima vise od 20 godina nek se zapita malo. Njegovo idoliziranje igraca granici sa zdravim razumom. Vise objava posvecuje igracima nego klubu.

Story posvecen Feneru i zelji da Livakovic izbori LP... ono jebe mi se, nek sutra bankrotiraju.

Da mi brat bude igrac Fenera i dode na Maksimir ne znam dal bi mu zapljeskao, vjerojatno ne bi.
  • vjeko1701
    18k
    Pa u Rijeci ne može dobit ni 200 k, a ovdje ni za 700 ne bi pristao u 17 puta jačem klubu.Miro Vugrinec

DS novim vlasnicima bi moglo doći do povećanja gornje granice za plaće. Ne bi se čudio da ih lako dignu do 500-600k.

U nekim klubovima su dizali sa 400k na 1M.
  • Zagi
    11.3k
    što je uspjehmali M
    Ostvarenje početkom sezone zadanog cilja tog kluba.
    Nama je titula prvaka i prolazak grupe u europi.

Gorici je ostanak bez velikog stresa.

Reprezentacija u zadnjih 5-7g (Dalić) . Uspješna ili neuspješna?

Mislim... Filozofiramo , da . Ali kako inače definirati uspjeh?
  • crophantom
    1.8k
    Pišu vec neki portali da Rijeka diže budget na 45 milja (sumnjam, samo kažem kaj se pise), onda bi mogo dobiti neku pristojnu lovu.
    Al mu onda onda tupava proslava gola nije trebala u životu :D
  • Jurki
    19.2k
    oni su sad na 15, 10 ce zaraditi od Europe, jos 10-15 dodaju novi gazde i tu su negdje.
    Istina je da budu oni nekaj investitali u Miškovu igračku.. al me nimalo nebi cudilo da budu Bournemouthova filijala.. znaci svake godine "kolodvor".

Samo primjer da mi ulozimo u Domzale.. bili bi pri vrhu.. al da bi mogli oni istovremeno ganjat se za naslov i u Europi... jako tesko.

Ocekujem uskoro proglas LjPV da se Rijeku treba izbaciti iz lige jer je pogonjena šporkim pinezima koji su donili furešti.
  • crophantom
    1.8k
    jebote jedva čekam, bar neće samo po nama srati. :D
  • Zagi
    11.3k
    Da ziher. Bude se i idu spavat sa dinamom u mislima.
    Kako i treba biti.
  • scooniepenn
    5.5k

Bio sam jedan od glasnijih tvrdeći da je taj iznos sramota, jer karakteristike koje ima Sučić traženije su od karakteristika koje ima Baturina. Na samo prisjećanje opravdavanja transfera u kontekstu reputacije koju će nam prelazak u Inter donijeti i sad mi se okreće želudac. To je uz transfer Kovačića u isti taj Inter najbesmisleniji i najsramotniji transfer u novijoj Dinamovoj povijesti. Pritom uzimam u obzir iznos koji je dobiven u razmjeru s kvalitetom igrača te trenutak u kojem je transfer odrađen. Dno dna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.