• NitkoBitan
    30.9k
    Evo nam zvezdane u kombinacijama, novinari u deliriju :fire:
  • Bosskovitz
    18.9k
    22,2% šanse da ih izvucemo. Rekao sam to i prosle sezone: s ukidanjem skupina i uviđenjem ligaških faza, koliko je bilo gotovo nemoguće da se sretnemo zadnjih 20-ak godina, toliko je gotovo neminovno da ćemo se sresti u sljedećih 15-20 godina jer uglavnom igramo ista natjecanja.

Kad kažem “gotovo neminovno”, ako u narednih 15 sezona (ukljucujuci ovu) 10 puta mi i oni budemo u istoj ligi, sansa da barem jednom igramo protiv njih je 91.9%.
  • NORTE
    19k
    Ako nam ih daju u ždrijebu neka to bude u Zagrebu. :smile:
  • pencilneck
    962
    Ždrijeb radi računalo na temelju inputa koje im UEFA zada. Lako moguće da će računalu biti "prišapnuto" da izbjegne par Dinamo - Zvezda.
  • Droljo
    20.6k
    sansa da barem jednom igramo protiv njih je 91.9%.Bosskovitz

Znači ništa od toga! Kolika je bila šansa za prolaz dalje u lp sa 11 bodova. Još i veća :lol:
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Moje navijačke želje. I ovo je isključivo zbog atraktivnosti protivnika i dobrih gostovanja. A vjerujem da bi sa kvalitetom mogli ući u top16.

1.kolo DINAMO ZG vs Zvezda

2.kolo Roma vs DINAMO ZG

3.kolo DINAMO ZG vs Basel

4.kolo Stuttgart fc vs DINAMO ZG

5.kolo DINAMO ZG vs Panathinaikos

6.kolo Lyon vs DINAMO ZG

7.kolo DINAMO ZG vs Utrecht

8.kolo Brann vs DINAMO ZG

Zapravo ne znam jel se može ovako jer ne znam tko je u kojem potu, a mogu samo dva iz istog pota.
  • crophantom
    1.8k
    ma nece cigani tolko trajati, kad ode Vučko u ropotarnicu povijesti neće oni vise ni Konferencijsku igrati.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    mogli su to onda i napraviti prije par godina kad su bile najvece sanse da igramo s njima u playoffu Lige Prvaka pa su ispali od Sheriffa, mislim da ce ako dode do toga samo zabraniti gostujuce navijace gdje god da se ta utakmica igra i to je to.
  • Draž
    1.7k
    Ali tad nije bilo kompjutersko izvlačenje. Sad se vrlo lako može namjestiti da se neki klubovi ne sastanu iz više nego očitih razloga.
    Uostalom, izvlačenje se radi prije samog događaja, a na događaju uživo će radi "napetosti" biti fingirano izvlačenje.
    Uvjeren sam da će UEFA izbjeći spajanje nas i Cigana u ligaškom dijelu natjecanja.
  • Bjelko77
    81
    Slažem se. UEFA sad može "manipulirati" sa ždrijebom i sigurno će se izbjeći par Dinamo-Zvezda.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Ne razumijem samo zašto to nemre bit transparentno. Reci lijepo hrvatski i srbijanski klubovi ne mogu igrat, kak ne mogu ni sa kosovskim i bok.
  • PetkoDaniOršaGol
    692
    Nadam se da će UEFA spriječiti taj cirkus. Mi smo trenutno u predobroj situaciji da bi nam se mir i planovi remetili sa ciganima i njihovim muljem.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    ja uopće ne mislim da će išta blokirati i namještati.

pa zategnutiji su trenutno odnosi srba i albanaca pa iste reprezentacije već 2 puta igraju u natjecanjima pod uefinim okriljem.
  • Raul
    269
    ma bolje da ih ne izvučemo, jer bi najmanje fokusa bilo na nogomet, a više na sve ostalo.
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    reprezentacije već 2 puta igraju u natjecanjima pod uefinim okriljem.db-izbjeglica

Utakmice reprezentacije su po meni manji problem, jer ako staviš na stranu možda dvije reprezentacije u Europi, nemaju organizirane ultrase koji ih prate, a da imaju povijest velikih ekscesa. Igrali smo i mi protiv Srbije dvaput pa je najveći skandal koji je pratio te dvije utakmice, ako stavimo na stranu Mihajlovićevih prvih 11, bilo zviždanje himnama.

Klupske utakmice su puno veći problem jer unatoč svim zabranama, imaš skupine organiziranih ultrasa koji će otići u drugu državu raditi probleme, a ako se sjetiš što se dogodilo u Ateni prije AEK-a, između dvije skupine koje nemaju baš povijest, utakmica Zvezde i Dinama bi bila jedno 10 nivoa iznad toga. Plus UEFA zaista ne treba da im se na dan kad potencijalno igraju neki Real i Bayern ili City i PSG, sva pozornost usmjerava na Zagreb ili Beograd i gleda koliko će biti mrtvih, hoće li neki igrač biti pogođen s tribine, hoće li netko kamenovati autobus igrača na putu do stadiona ili koji god folklor bude pratio to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.